reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Eve84 pisze:
slonko pytanie od czego te wloski ci wypadają!!!! moze warto zrobic sobie jakies badanka zmienic dietke! ogolnie na wloski i paznokcie jest wsio co ze skrzypu polnego robione! zmien tez szampon warto w takim przypadku zainwestować w apteczny!
no właśnie nie wiem z czego, martwie sie bo naprawde już mało mam włosów, jak robie kitke to nie ma z czego :-(

reklama
Ja bym chciała już czuć, wiedzieć że maluszek tam siedzi i ma się dobrze;-)

W czwartek idziemy na usg tym razem M wejdzie ze mną do gabinetu ;-):tak::tak::-)

wiem wiem ja po swoich przejsciach tez wyczekiwalam juz od 14 tygodnia :-)pierwsze smyranie babelki poczulam wczesnie kolo 16 ale na kopniaki ze mi caly bok skacze musialam poczekac teraz juz regularne rano po 6 i po 22 wieczorem szalenstwo :-)

witajcie,

wpadłam na male pogaduchy:)

ostatnio sobie wróżyłam z obrączki powieszonej na nitce ile i jakie będe miała dzieci:) normalnie stara a głupia jestem jak bucisko jakieś:)
wyszło mi ze 3, pierwsza dziewczynka:) zobaczymy czy się sprawdzi
cześć Kasiu:) Trojaczki - Superaśnie:-)
Wczoraj byłam u ginki.
Szyjka zamknięta i się nie skróciła, zmieniła tylko położenie względem miednicy.
W czwartek mam usg to obejrzymy też szyjkę dokładnie. Serduszko dzidzi elegancko bije. Ginka mi powiedziała, że jeszcze przez 3 tygodnie nie poczuje ruchów bo dzidzia jest nisko :confused2:
I najlepszy teks ginki " Normalnie bym powiedziała, żeby przyszła pani za 4 tygodnie ale powiem żeby za 3 bo i tak pani przyjdzie wcześniej" :-D:-D Dokładnie ;-)
A i przez 3 tygodni przytyłam 1,2kg ;-);-)
No to ekstra że wszystko jest dobrze. Uważaj na siebie Kinguś i na groszka:-)
też kiedyś sobie wrózyłam ale już daaawno, już nie pamietam nawet co mi wyszło:-p:-D
Wiecie co dziewuszki..
Dziś rano poszłam do lazienki i na majteczkach ujrzałam brązową plamkę.. na @ za wcześnie bo jeszcze 9 dni do niej. Myślałam na początku, że ( przepraszam za określenie:zawstydzona/y:) to poprostu po wczorajszej kupce, ale to niemożliwe..już nie mówię tych pobrzydliwości:-D Powiedziałam M rano a on na to, że jakby było po kupce to nie byłaby to plamka tylko kreska:-D
Tak się śmialismy, że szok:laugh2: Ale nadal jestem zaniepokojona:-(
No i przepraszam jeszcze raz za tą "kupkę":sorry:
Nie wiem, nie znam się, nie pomogę. Ale będę strasznie trzymać kciuki żeby to fasolinek był, niech już się ta zła passa przerwie:-)
A co do wróżb, to jak Wy to robicie????
tez sobie wrozylam tylko ze na plec wyszla mi dziewczyna a teraz chlopiec :-)
????? co wy za wróżby uskuteczniacie??:-)
Dzięki kochana Zajączku. Jesteś wielka ! Więc jest szansa, że przed @ nie będę mieszkać w lodówce? Miło mi to słyszeć, bo tak się obżeram, że aż mi wstyd! A jak długo można łykać chrom żeby nie przesadzić?
loree, szczerze to nie wiem:-) Musisz spytać w aptece, albo przeczytać ulotkę. Nie pamiętam. Chodzi o to żeby nie być nadgorliwym i nie brać więcej jednego dnia. Mnie sama czasem przerwa wychodzi, jak się skończą i zapomnę kupić:-)
no właśnie nie wiem z czego, martwie sie bo naprawde już mało mam włosów, jak robie kitke to nie ma z czego :-(
Ja kupiłam teraz tabletki SILICA jakies da włowy. tez mi cholernie wychodzą. Kiedyś miałam takie fajne i duzo...:-( Dobra Jest też Skrzypowita. Jest taka co się bierze kilka dzienkie i mocniejsza - jedna tabletkę dziennie. Też używałam. Ok jest. I najważniejsze!!!!! nie podziewaj się szybkich efektów. Trzeba kurację stosować dłuuuugo żeby były efekty:-)

Ja to "wróżyłam" jak byłam młodsza. Szklanka z wodą a na nitce nad nią wieszałam pierścionek i w zależności jak pierścionek się obracał na nitce nad szklanką to będzie chłopiec lub dziewczynka. Jeżeli nitka z pierścionkiem kręciła się w kółko to dziewczynka a jak w lini prostej się bujał to chłopiec:tak::-D
Takie dzieciennce zabawy:-p:-D

dziewczyny może Wy mnie poratujecie, strasznie wypadają mi włosy, mam już połowe tego co miałam :-( jeszcze troche i będę łysa, może którać mi poleci jakieś tabletki,odżywki cokolwiek byleby pomogło..
mi pomada Wax odżywcza maseczka, do kupienia w aptece, troche dużo z nią zabawy bo po umyciu nakładałam ją na włosy nakładałam jakiś woreczek albo reklamówe foliową na głowe i na to ręcznik i chyba po 20 minutach trzeba spłukać, dobrze też trzymać to na głowie podczas kąpieli (na ciepło lepiej działa)

mi pomada Wax odżywcza maseczka, do kupienia w aptece, troche dużo z nią zabawy bo po umyciu nakładałam ją na włosy nakładałam jakiś woreczek albo reklamówe foliową na głowe i na to ręcznik i chyba po 20 minutach trzeba spłukać, dobrze też trzymać to na głowie podczas kąpieli (na ciepło lepiej działa)

próbowałam kiedyś ale jeszcze bardziej mi włosy wypadały :szok:

reklama
Do góry