reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Wczoraj byłam u ginki.
Szyjka zamknięta i się nie skróciła, zmieniła tylko położenie względem miednicy.
W czwartek mam usg to obejrzymy też szyjkę dokładnie. Serduszko dzidzi elegancko bije. Ginka mi powiedziała, że jeszcze przez 3 tygodnie nie poczuje ruchów bo dzidzia jest nisko :confused2:
I najlepszy teks ginki " Normalnie bym powiedziała, żeby przyszła pani za 4 tygodnie ale powiem żeby za 3 bo i tak pani przyjdzie wcześniej" :-D:-D Dokładnie ;-)
A i przez 3 tygodni przytyłam 1,2kg ;-);-)

Ciesze sie ze wszystko dobrze u Ciebie i dzidzi :tak: Buziaki :-)

Lyla - przepięknie:-)

:tak::laugh2::laugh2::laugh2:

w.kropeczko - super wiesci ze u mamy wszysko ok :-)

Ja wlasnie dzwonilam do taty, wtedy co mial biopsje robiona to pobrali mu 7 wycinkow z zoladka, naszczescie to nie rak :tak: ma tylko jakies polipy w zaladku i stan zapalny, ale to nic groznego ma pic ziolka i stosowac diete, co do guzow : jutro jedze do szpitala do Krakowa bedzie mial maly zabieg, pobiora mu wycinek do badania wiec polezy w szpitalu ok 5-7 dni, jak narazie to tyle :sorry:

Najgorsze jest to ze ja mam duzyyyy problem z soba, cos mi sie pomieszalo pod kaskiem :szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
No to ci kochana nie zazdroszczę... Wiem ze taka sytuacja nie jest komfortowa, ale się jednak zdarza. Ja nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale innej, też nie najciekawszej...
Musisz wszystko przemyśleć i przede wszystkim ustawić priorytety. A najlepiej unikać kontaktu z Tą osobą... Chyba że chcesz żeby tak było:-)

Ostatnia edycja:
No to ci kochana nie zazdroszczę... Wiem ze taka sytuacja nie jest komfortowa, ale się jednak zdarza. Ja nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale innej, też nie najciekawszej...
Musisz wszystko przemyśleć i przede wszystkim ustawić priorytety. A najlepiej unikać kontaktu z Tą osobą... Chyba że chcesz żeby tak było:-)
Zajączku opowiedz nam swoja historię:tak:;-)

Zajączku opowiedz nam swoja historię:tak:;-)
Może lepiej nie.... Wielki brat patrzy:-) Na szczęście minęło. Ale też trójkąt, z tym że było to jak nie znałam jeszcze M.... Na szczęście w odpowiednim momencie się wycofałam, tak że nikogo nie skrzywdziliśmy. Ale ile m,nie to zdrowia psychicznego kosztowało, to moje. Nadal utrzymujemy kontakt, ale dzięki M. się wyleczyłam:-)

Lilu... może spróbuj znaleźć jakąś w nim wadę której nie cierpisz i w jakiś sposób zniechęć się do niego. Rzeczywiscie, nie jest to łatwa sytuacja, i bez wzbudzania podejrzeń w M. nie da się zakończyć tych kontaktów:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry