Loree
Fanka BB :)
Eve u mnie nie ma miejsca na garderobę. Pomimo metrażu nie ma tam na nic miejsca! Mamy tylko parter i poddasze użytkowe, które ma skosy, więc tam jest jeszcze mniej miejsca. Ktoś budując ten dom w ogóle nie miał wyobraźni. Bo gdybym zburzyła teraz wszystkie ściany wewnątrz domu i postawiła je od nowa tak jak ja to widzę , to byłaby całkiem przyzwoita chałupka! Myślałam o przebudowie, ale nie mamy wtedy za bardzo gdzie mieszkać.
Dzięki kochana, spróbuję! Ktoś stosował???
Brzmi rewelacyjnie! Kocham wszystko co waniliowe!
No to szukaj razem ze mną metody na schudnięcie. Ja sama nie daję rady. Czekam aż mi dziewczynki sprzedadzą jakąś dietę cud. Na razie żadna nie chce!
Naprawdę idealny prezent ślubny! Brat mieszka tam, gdzie robicie ten remoncik czy to niespodzianka jakaś? Fajnie dostać mieszkanie od dziadków, nawet jak ma tylko 20 m, nową łazienkę od siostry. My całe życie sami musimy na wszystko zapracować. Czasem to mi wstyd, że nawet wózek dla dziecka sami kupiliśmy. Nie dlatego że szkoda mi było kasy ( choć wtedy nie było jej za wiele), tylko że to takie normalne dla wszystkich, że dziadkowie kupują. U nas nikt nie zaproponował, mimo małych sugestii z naszej strony, więc kupiliśmy sami. I tak ze wszystkim mamy.:-(
Oj zazdroszczę! Mój się do niczego nie wtrącał przy remoncie! Ja musialam wybrać wszystkie meble, kolory ścian, firanki, tapety i dodatki. On się na tym nie zna i miałam to na swojej głowie. Z drugiej strony jak by ciągle się wtrącał to szlag by mnie trafił! Ale jak go proszę, żeby coś przestawił bo mi się nie podoba, to on twierdzi, że tak jest pięknie. Byleby tylko nie musiał poprawiac.
Niestety tak jest, że te na odchudzanie to zawierają psychotropy ale zapytaj w aptece o chrom bo podobno jest dobry na przemianę materii i powoduje spadek wagi - jak chcesz 5 kg to moze wystarczy
Dzięki kochana, spróbuję! Ktoś stosował???
od 2.04 już łykam kwas :-)
a badania też zrobie :-)
a ta kula to E-boutiqe | Bath and shower | Vanilla bath bubble ball | STENDERS.LV woda ładnie pachnie i jak sie wychodzi z wanny to ciało jest natłuszczone :-)
Brzmi rewelacyjnie! Kocham wszystko co waniliowe!
a potem jeszcze hormony musze zbadać i jeszcze przydałoby sie stracić pare kilo bo ostatnoi przytyło mi sie troszke i tak mi sie wydaje że od tego czasu cykle mi sie pokciły
No to szukaj razem ze mną metody na schudnięcie. Ja sama nie daję rady. Czekam aż mi dziewczynki sprzedadzą jakąś dietę cud. Na razie żadna nie chce!
mam nadzieje ze jutro przyjdą i od jutra zaczne.. dzis byłam na pobraniu krwi do badan.. a w czwartek wyniki.. padam na puszczek dzis sporo zrobilismy w lazience.. dokonczylismy podłoge i została mam jedna sciana i bedzie koniec, potem juz tylko fugowanie wstawienie armatury i można bedzie korzystac z pieknej nowej łazieneczki.. oh jak sie ciesze pomimo ze to brata lazienka :-) w koncu w prezencie slubnym im to robimy..
Naprawdę idealny prezent ślubny! Brat mieszka tam, gdzie robicie ten remoncik czy to niespodzianka jakaś? Fajnie dostać mieszkanie od dziadków, nawet jak ma tylko 20 m, nową łazienkę od siostry. My całe życie sami musimy na wszystko zapracować. Czasem to mi wstyd, że nawet wózek dla dziecka sami kupiliśmy. Nie dlatego że szkoda mi było kasy ( choć wtedy nie było jej za wiele), tylko że to takie normalne dla wszystkich, że dziadkowie kupują. U nas nikt nie zaproponował, mimo małych sugestii z naszej strony, więc kupiliśmy sami. I tak ze wszystkim mamy.:-(
A mi dalej się w głowie kręci choc już nie tak bardzo..
M robi kolacyjkę
Meble już ustawione ale M mówi,że jutro jeszcze poprzestawia bo to ustawienie rogówki mu nie odpowiada
Oj zazdroszczę! Mój się do niczego nie wtrącał przy remoncie! Ja musialam wybrać wszystkie meble, kolory ścian, firanki, tapety i dodatki. On się na tym nie zna i miałam to na swojej głowie. Z drugiej strony jak by ciągle się wtrącał to szlag by mnie trafił! Ale jak go proszę, żeby coś przestawił bo mi się nie podoba, to on twierdzi, że tak jest pięknie. Byleby tylko nie musiał poprawiac.