reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

ale wiesz co ci powiem zajączku kochany tam na tym ferlity samo ci pokazuje kiedy masz owulke i najlepsze dni plodne, jeszcze wszystkiego nie rozgryzlam np gdzie wstawic serduszka hihi:-D ale mysle ze jakas dziewczynka mi tu zaraz pomoze!!! i pozatym jest darmowe ...:-D
mM jeszcze parę dni na 28dni. Daj znać jak się sprawia ferlity to może tez się skuszę.:-)
A gdzie w ogóle nam wcięło Kropeczkę??????

reklama
Marzenixx - no ja znam ff i wkleilam Wam wykresy moje z legenda :-) 3 lata prowadzilam wiec pytac co i jak :-) serduszkowanie daje sie danego dnia pm albo am jakby co bede tlumaczyc

przykladowy wykres
picture6364.bmp

Ostatnia edycja:
Marzenixx - no ja znam ff i wkleilam Wam wykresy moje z legenda :-) 3 lata prowadzilam wiec pytac co i jak :-) serduszkowanie daje sie danego dnia pm albo am jakby co bede tlumaczyc
dzieki kroptusiu, wlasnie znalazlam serduszkowanie heheh, jak narazie sobie radze ale jak bede miec problemy to napewno sie do ciebie zglosze!!!:-D

zajączku dam ci znac jak mi idze hihi:laugh2:

dzieki kroptusiu, wlasnie znalazlam serduszkowanie heheh, jak narazie sobie radze ale jak bede miec problemy to napewno sie do ciebie zglosze!!!:-D

zajączku dam ci znac jak mi idze hihi:laugh2:

olki jakby co sluze pomoca sama rozgryzalam jakis czas...jest za darmo wiec opcja standardowa bo jak sie placi to jest mnostwo dod funkcji ale to wystarczy...mi wystarczylo,...samo wyznaczalo owu itp...owu spokojnie wyznacza dopiero po 3 dniach wyzszych tempek wiec jak Wam skoczy i nie wyznaczy nie denerwowac sie, po 3 zapisie ladnie narysuje linie :-)

Za 10 min przyjedzie nowa kanapa:-p:-D
Już się doczekac nie mogę, bo już mnie tyłek od siedzenia na tym krześle boli.
Czekam na mojego M wraca o 18:00 z pracy, zjemy sobie kopytka i będziemy fikac:-p
A oglądała któraś z Was taki program na tvnStyle "Mamo to ja"? Bardzo polecam:tak:

reklama
Trzymamy kciuki by tak się stalo:tak:
A ja mam w sobote egzamin z pedagogiki ogólnej i zerowe chęci do nauki:-(
Wogóle to nic mi się nie chce.. nawet nie mam gdzie poleżec bo dziś zabrali wersalkę a nowa przyjedzie dopiero o 17:00.
Eh.. Aaa bo wy nie wiecie.. my z moim M mieszkamy w kawalereczce która dostaliśmy od babci M w prezencie ślubnym. 20m, ciasne ale własne:-D

pedagogika ogolna - moja zmora z pierwszego roku...:(( nic a nic z tego nie kumałam..

A ja teraz zamiast zielonej miętową sobie strzeliłam:rofl2:

ja miętową pije na hektolitry, teraz przerzucam się na zieloną ( po tych rewelacjach sluzowo-plodnosciowych ) :p

Dziękuję za adres. Zarejestrowałam się na 28 dni bo tam po polsku:zawstydzona/y::-D
I od jutra zaczynam mierzyc temperaturę. Rano trzeba, tak?

rano, rano - zaraz po przebudzeniu, najlepiej bez wstawania - tak mnie powiedzieli :p

własnie skonczylam co mialam do napisania - z mojej pracy magisterskiej zostaly mi tylko badania i obrona :))) ufff...

ja mam pytanie, czy nerwy i stres maja wpływ jakis na te nasze dni? na przesuwanie sie owulacji czy dni plodnych? - wybaczcie jesli pytanie jest glupie..

Do góry