reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Co wy z tymi truskawkami? Już są naprawdę dobre? Ostatnio oglądałam w sklepie to takie jakieś mutanty były i nie wyglądały na smaczne:no:

oj dobre sa dobre.... jakie pyszne z nich lody,albo koktajl..wrrrrr sie przejde do sklepuu

Kiedyś na pewno powiększymy o mieszkanie obok. Tam na razie mieszkają dziadkowie M. mają dwa pokoje, łazienkę i oddzielnie kuchnię. A my jeden pokój z aneksem i łazenka bez wanny ani prysznica:-( Ale dobrze, że mieszkają obok-jest gdzie się wykąpać:-p

Czynsz mamy tutaj nizutki i nawet jak powiększymy kiedyś mieszkanko o te dziadków to bedzie niski, więc zostajemy na razie tutaj:tak:
Balkon mamy i z tego jedynie się cieszę bo można pranie wieszac:-p

kochana ciasne ale wlasne,macie swoja prywatnosc i to najwazniejsze!!!!!!!
no i fajowych dziadkow!
powiem Ci,ze wiele osob chcialoby miec taki swoj kat:tak:

mnie tak korci już drugi dzień testa zrobić ale jeszcze do soboty muszę poczekać nie wiem jak ja to zrobie:tak::rofl2: bo cały czas czuję takie mokro jak nigdy i mnie to dziwi co to moze być jak nigdy tak nie miałam zawsze sucho

trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na mamusiach staraczkach sa 2 fasoliny pod rzad: maggie i mama stacha :-)

ooooo super,ale ja wam powiem,ze za niedlugo u nasze grono tez sie powiekszy..zobaczycie!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie poniedziałkowo:-p

Musiałam dziś wcześnie wstac bo wujek przyjedzie po naszą kanapę i zabierze do rodziców M. My bedziemy dziś miec nową:rofl2:
Także od razu ja pewnie wykorzystamy na fikanie:tak::-p:-D
U mnie śluzu brak..:-( Hm... Dni płodne mi sie skończyły... ale nigdy tak nie było..zawsze był metny i coraz bardziej i bardziej az do @ a tu teraz takie rzeczy.. :wściekła/y:

oj ostro przetestujcie nowa kanapke jak nie sprosta waszym figlom to do reklamacj hehe i zazyczcie sobie odrazu taka na ktorej sie fiknie i odrazu jest sie w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie dzis cieplutko,piekne sloneczko i dobry humor..:-p

reklama
Ja mam z Bastka ale zwykłą:tak:Następnym razem w sklepie poszukam innych zielonych:tak::-D

A ja nie lubię kawy:zawstydzona/y::-D
Agniesiak... Malinowa jest najgorsza moim zdaniem - nie polecam. Dobra jest też z opuncją figową....aaaaaa, ja mam obowiązkowo także od n ich zielona z miętą (dobra po świętach;-))
Ja kawę piję najczesciej rozpuszczalną Maxwell House ale brązową. Bez niczego.Ale nie jestem smakoszem kawy. Wolę dobrą herbatkę:-)

wlasnie sobie zalozylam na Ferlitifriend tez konto zeby tam tempke mierzyc bo chyba bedzie mi szkoda kasy na 28 dni w sumie niedrogo jest ale jednak.... wkazdym razie jakos sobie poradzilam , przepisalam tempki ale momentami nie kumam bo tam tylko po angielsku... troche rozumiem ale takie tam inne pojecia sa ze nie znam ....hm.. a i widze ze tam samo sie interpretuje ....

wlasnie sobie zalozylam na Ferlitifriend tez konto zeby tam tempke mierzyc bo chyba bedzie mi szkoda kasy na 28 dni w sumie niedrogo jest ale jednak.... wkazdym razie jakos sobie poradzilam , przepisalam tempki ale momentami nie kumam bo tam tylko po angielsku... troche rozumiem ale takie tam inne pojecia sa ze nie znam ....hm.. a i widze ze tam samo sie interpretuje ....
No właśnie tez mi się to nie podoba, bo to szczerze nie jest tak tanio. I trochę kłopotliwe jak ktos nie uzywa konta internetowego. Ale po angielsku tez mi się jakoś nie widzi. Niby umiem, ale boję się że nie wszystko będzie jasne dla mnie:-(

Agniesiak... Malinowa jest najgorsza moim zdaniem - nie polecam. Dobra jest też z opuncją figową....aaaaaa, ja mam obowiązkowo także od n ich zielona z miętą (dobra po świętach;-))
Ja kawę piję najczesciej rozpuszczalną Maxwell House ale brązową. Bez niczego.Ale nie jestem smakoszem kawy. Wolę dobrą herbatkę:-)
A ja teraz zamiast zielonej miętową sobie strzeliłam:rofl2:

Ja to wogóle z angielskiego to noga byłam i nie za bardzo się nim umiem posługiwac. Tym bardziej w programach komputerowych.
Moja mama to pamiętam miała specjalny zeszyt do mierzenia tempki:tak:Rysowała sobie wykresy i wszystko notowała:tak:

No właśnie tez mi się to nie podoba, bo to szczerze nie jest tak tanio. I trochę kłopotliwe jak ktos nie uzywa konta internetowego. Ale po angielsku tez mi się jakoś nie widzi. Niby umiem, ale boję się że nie wszystko będzie jasne dla mnie:-(
ale wiesz co ci powiem zajączku kochany tam na tym ferlity samo ci pokazuje kiedy masz owulke i najlepsze dni plodne, jeszcze wszystkiego nie rozgryzlam np gdzie wstawic serduszka hihi:-D ale mysle ze jakas dziewczynka mi tu zaraz pomoze!!! i pozatym jest darmowe ...:-D

reklama
ale wiesz co ci powiem zajączku kochany tam na tym ferlity samo ci pokazuje kiedy masz owulke i najlepsze dni plodne, jeszcze wszystkiego nie rozgryzlam np gdzie wstawic serduszka hihi:-D ale mysle ze jakas dziewczynka mi tu zaraz pomoze!!! i pozatym jest darmowe ...:-D

A możesz podac cały adres tego programu? To może i mi uda się trochę rozgryzc ten program:zawstydzona/y:

Do góry