Co wy z tymi truskawkami? Już są naprawdę dobre? Ostatnio oglądałam w sklepie to takie jakieś mutanty były i nie wyglądały na smaczne
oj dobre sa dobre.... jakie pyszne z nich lody,albo koktajl..wrrrrr sie przejde do sklepuu
Kiedyś na pewno powiększymy o mieszkanie obok. Tam na razie mieszkają dziadkowie M. mają dwa pokoje, łazienkę i oddzielnie kuchnię. A my jeden pokój z aneksem i łazenka bez wanny ani prysznica:-( Ale dobrze, że mieszkają obok-jest gdzie się wykąpać
Czynsz mamy tutaj nizutki i nawet jak powiększymy kiedyś mieszkanko o te dziadków to bedzie niski, więc zostajemy na razie tutaj
Balkon mamy i z tego jedynie się cieszę bo można pranie wieszac
kochana ciasne ale wlasne,macie swoja prywatnosc i to najwazniejsze!!!!!!!
no i fajowych dziadkow!
powiem Ci,ze wiele osob chcialoby miec taki swoj kat
mnie tak korci już drugi dzień testa zrobić ale jeszcze do soboty muszę poczekać nie wiem jak ja to zrobie bo cały czas czuję takie mokro jak nigdy i mnie to dziwi co to moze być jak nigdy tak nie miałam zawsze sucho
trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na mamusiach staraczkach sa 2 fasoliny pod rzad: maggie i mama stacha :-)
ooooo super,ale ja wam powiem,ze za niedlugo u nasze grono tez sie powiekszy..zobaczycie!!!!!!!!!!!!!!!!
Witajcie poniedziałkowo
Musiałam dziś wcześnie wstac bo wujek przyjedzie po naszą kanapę i zabierze do rodziców M. My bedziemy dziś miec nową
Także od razu ja pewnie wykorzystamy na fikanie
U mnie śluzu brak..:-( Hm... Dni płodne mi sie skończyły... ale nigdy tak nie było..zawsze był metny i coraz bardziej i bardziej az do @ a tu teraz takie rzeczy..
oj ostro przetestujcie nowa kanapke jak nie sprosta waszym figlom to do reklamacj hehe i zazyczcie sobie odrazu taka na ktorej sie fiknie i odrazu jest sie w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie dzis cieplutko,piekne sloneczko i dobry humor..