reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
a wogole to wlasnie zjadlam pierwsze w tym roku truskaweczki!!!! mniam mniam!!:-D
Podziel się:-):-)
no troszke Was zaniedbałam ale już wracam :-)
postanowiliśmy z M. że w okolicach września zaczniemy się starać:-D
No, Kochana - ty to masz siłę przekonywania:-D:-D
Kurde ale mi narobiłyście smaku tymi truskawkami:rofl2:
Zrobię sobie herbatkę zieloną:-p:-D
Moge się załapac na zieloną???? Uwielbiam. ... W ogóle to czarną pije tylko u kogoś jak nie maja innej... Ostatnio odkryłam zielona z kawałkami ananasa.Przepyszota:-):-) Tzn, moja mama wyszukała, bo ją zaraziłam kilka lat temu zieloną i bardzo sobie chwali. :-)

a wogole to wlasnie zjadlam pierwsze w tym roku truskaweczki!!!! mniam mniam!!:-D

Ja uwielbiam truskawyyy:laugh2:

a w sezonie to juz wogóle dzień bez truskawki to dzień stracony;-)
A teraz to nie wiem czy dobre juz, nie widziałam u nas jeszcze w sklepie.

ja też dwa dni temu jadłam truskawki.. mniaaam.
i z połowy zrobiłam sobie pyszny koktajl :-D
Ale mi slinka cieknie, truskawy to moje ulubione owoce, jutro muszę na mieście pare rzeczy pozałatwiać to to będe polować na truskawki, w takim mieście jak Wrocław na pewno gdzieś je znajdę, mniam mniam:))

Podziel się:-):-)

No, Kochana - ty to masz siłę przekonywania:-D:-D

Moge się załapac na zieloną???? Uwielbiam. ... W ogóle to czarną pije tylko u kogoś jak nie maja innej... Ostatnio odkryłam zielona z kawałkami ananasa.Przepyszota:-):-) Tzn, moja mama wyszukała, bo ją zaraziłam kilka lat temu zieloną i bardzo sobie chwali. :-)
A zapraszam do mnie na zieloną:-p:tak::-D
Mieszkam w Przasnyszu:rofl2:
Zapraszam jeszcze raz:-p

A z kawałkami ananasa to jeszcze nie piłam..;-)

A zapraszam do mnie na zieloną:-p:tak::-D
Mieszkam w Przasnyszu:rofl2:
Zapraszam jeszcze raz:-p

A z kawałkami ananasa to jeszcze nie piłam..;-)
Rewelacyjna i w sumie nie droga. Nowy rodzaj produkowany przez firmę "bastek". Maja jeszcze zwykłą, z opuncją figową, malinową, cytrynową, brzoskwiniową. Te są aromatyzowane. A ananasowa jest z kawałeczkami ananasa:-) Super.
Czasem się skusze na jakieś ze Świata Herbaty, ale tam się drogo płaci za kilka gram... I czerwoną tez lubię ostatnio, jakaś z domieszką zapijam sobie. Odkąd piję zieloną pozarażałam nią już parę osób:-)

Rewelacyjna i w sumie nie droga. Nowy rodzaj produkowany przez firmę "bastek". Maja jeszcze zwykłą, z opuncją figową, malinową, cytrynową, brzoskwiniową. Te są aromatyzowane. A ananasowa jest z kawałeczkami ananasa:-) Super.
Czasem się skusze na jakieś ze Świata Herbaty, ale tam się drogo płaci za kilka gram... I czerwoną tez lubię ostatnio, jakaś z domieszką zapijam sobie. Odkąd piję zieloną pozarażałam nią już parę osób:-)
Ja mam z Bastka ale zwykłą:tak:Następnym razem w sklepie poszukam innych zielonych:tak::-D

ja to nie przepadam za herbatami, wole jakąś dobrą kawke :-)
A ja nie lubię kawy:zawstydzona/y::-D

reklama
ja tez pozarazalam zielloną herbatka :):-)
bastek to ode mnie z koszalina:tak: na dodatek znajomi znajomych ehehhe

Do góry