reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

20m? Faktyczne ciasne.Ale masz rację, że najważniejsze,że macie swój kąt. Zawsze możecie kiedyś sprzedać i dołożyć do większego, albo się zamienić. Moi znajomi nawet z dzieckiem mieścili się w takim mieszkanku. Przynajmniej sprzątania nie masz wiele! Ja mam razem z piwnicą ponad 160 m i jak mam sprzątać to mnie szlag trafia!
Sprzątania rzeczywiście nie jest dużo:rofl2:

reklama
Kiedyś na pewno powiększymy o mieszkanie obok. Tam na razie mieszkają dziadkowie M. mają dwa pokoje, łazienkę i oddzielnie kuchnię. A my jeden pokój z aneksem i łazenka bez wanny ani prysznica:-( Ale dobrze, że mieszkają obok-jest gdzie się wykąpać:-p
Czynsz mamy tutaj nizutki i nawet jak powiększymy kiedyś mieszkanko o te dziadków to bedzie niski, więc zostajemy na razie tutaj:tak:
Balkon mamy i z tego jedynie się cieszę bo można pranie wieszac:-p

To naprawdę super masz układ z dziadkami!. Czynsz też masz duże znaczenie, więc to plus takiego małego mieszkania. I masz lepszy układ mieszkania od moich znajomych, bo oni łazienkę mieli wielką jak nie wiem co i za to pokój malutki. A o balkonie mogli pomarzyć. Kiedyś penie będziecie mieli super mieszkanie jak je połączycie. A póki co ważne,że kasę oszczędzicie przez ten czynsz. A dopóki nie ma dziecka, to większe wam nie jest potrzebne:tak: I faktycznie- fajny prezent od dziadków. Też bym taki chciała!

Witajcie Dziewczyny :-)

Nie bylo mnie przez weekend i nie moge nadrobic zaleglosci :szok:

Co do imion to na dzien dzisiejszy
chlopiec dostanie imie: Chris czyta sie KRIS
a dziewuszka dostanie: Lyla czyta sie LAILA
jak widac typowo nie polskie imoina :tak: ale zawsze chcialam zeby moje dzieci nazywaly sie inaczej od wszystkich :sorry:

Czy w tym kwietniu nie bedzie zadnej fasolki :szok::eek:
no ciekawe takie imiona , ja wczoraj czytalam artykul gdzie dzieci dostaly imiona takie jak np. ORALIA , BIBA, HERMENEGILDA , SCHOLASTYNA:szok::szok::szok::szok::szok: jak dla mnie masakra jakas......
Obiecałam sama sobie i kiedyś Wam, że pokażę Wam wynik mojej bety i znikam z Forum na zawsze:) Życzę powodzenia wszystkim Dziewczynom a zafasolkowanym już dużo zdrowia, spokojnych miesięcy do rozwiązania i ślicznej dzidzi:)

Martynko, Haniu, Nektarynko - przykro mi, ale trzymam kciuki za Was, jak i za resztę Kobietek pragnących Fasolinki.

http://img10.imageshack.us/img10/3237/skanowanie0001nud.jpg
no to gratuluje.... szkoda ze tak to wszystko wyszlo... mam nadzieje ze sie na błędach swoich czegoś nauczysz....

Witam poniedziałkowo! :-) nareszcie necik ruszyl w pracy! :-)

dla dziewczynki LIDIA :-) (Lidka) tak na 90% bo moze jak bede kruszyne trzymac w rekach to zmienie zdanie! :-D a dla chlopca to brak po za kilkoma takiego super pewniaka! podoba nas sie Radek Kuba Robert ostatnio też Borys i Bruno, Kacper, Konrad itp moge tak jeszcze dlugo :-D

no a ja dostalam @ jupi!!!!! :-D pierwszy i mam nadzieje ostatni raz tak sie z tego ciesze! a to dlatego ze nie dosc ze trafil mi sie cykl 28dniowy - ja mam min 32!!!!
to dzieki temu na urlopie bedzie owulka! :-D:-D:-D:-D
to super kochana, pewnie na urlopiku trafisz od razu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

co do imion to jak bede chlopak to pewnie bedzie Maciuś albo Michaś, a dziewczynka to nie wiem bo mnóstwo mi się imion podoba np. Izabela, Joanna czy Liliana..
ksiezniczki a co tu taka cisza??
ja wlasnie dotarlam do domku po pracy i relaksuje sie kaweczka na BB..
jutro ciezki dzien mnie czeka - umowy z klientami, wyklad na uczelni i spotkanie z promotorem..eh..

zaraz siade dokonczyc ten ostatni rozdzial z magisterki, wtedy zostana juz tylko badania i obrona...uf... moze uda mi sie w tym roku byc zafasolkowanym magistrem????

jak masz dobrze ja sie kurna nie moge zabrac za drugi rozdzial pracy, mam takie wyrzuty sumienia ze szok ze sie tak obijam!!:eek:

Co wy z tymi truskawkami? Już są naprawdę dobre? Ostatnio oglądałam w sklepie to takie jakieś mutanty były i nie wyglądały na smaczne:no:

ja przez przypadek zoabczylam truskawki u nas w warzywniaku i byly nie drogie tylko 3.50 za maly koszyczek, wygladaly przepysznie wiec sie skusilam!! ale byly pyszne jeszcze nie sa slodziutkie takie jakie powinny ale oglnie z cukrem byly pyszne!!!!:-D

reklama
Do góry