reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

20m? Faktyczne ciasne.Ale masz rację, że najważniejsze,że macie swój kąt. Zawsze możecie kiedyś sprzedać i dołożyć do większego, albo się zamienić. Moi znajomi nawet z dzieckiem mieścili się w takim mieszkanku. Przynajmniej sprzątania nie masz wiele! Ja mam razem z piwnicą ponad 160 m i jak mam sprzątać to mnie szlag trafia!
Sprzątania rzeczywiście nie jest dużo:rofl2:

reklama
Kiedyś na pewno powiększymy o mieszkanie obok. Tam na razie mieszkają dziadkowie M. mają dwa pokoje, łazienkę i oddzielnie kuchnię. A my jeden pokój z aneksem i łazenka bez wanny ani prysznica:-( Ale dobrze, że mieszkają obok-jest gdzie się wykąpać:-p
Czynsz mamy tutaj nizutki i nawet jak powiększymy kiedyś mieszkanko o te dziadków to bedzie niski, więc zostajemy na razie tutaj:tak:
Balkon mamy i z tego jedynie się cieszę bo można pranie wieszac:-p

To naprawdę super masz układ z dziadkami!. Czynsz też masz duże znaczenie, więc to plus takiego małego mieszkania. I masz lepszy układ mieszkania od moich znajomych, bo oni łazienkę mieli wielką jak nie wiem co i za to pokój malutki. A o balkonie mogli pomarzyć. Kiedyś penie będziecie mieli super mieszkanie jak je połączycie. A póki co ważne,że kasę oszczędzicie przez ten czynsz. A dopóki nie ma dziecka, to większe wam nie jest potrzebne:tak: I faktycznie- fajny prezent od dziadków. Też bym taki chciała!

Witajcie Dziewczyny :-)

Nie bylo mnie przez weekend i nie moge nadrobic zaleglosci :szok:

Co do imion to na dzien dzisiejszy
chlopiec dostanie imie: Chris czyta sie KRIS
a dziewuszka dostanie: Lyla czyta sie LAILA
jak widac typowo nie polskie imoina :tak: ale zawsze chcialam zeby moje dzieci nazywaly sie inaczej od wszystkich :sorry:

Czy w tym kwietniu nie bedzie zadnej fasolki :szok::eek:
no ciekawe takie imiona , ja wczoraj czytalam artykul gdzie dzieci dostaly imiona takie jak np. ORALIA , BIBA, HERMENEGILDA , SCHOLASTYNA:szok::szok::szok::szok::szok: jak dla mnie masakra jakas......
Obiecałam sama sobie i kiedyś Wam, że pokażę Wam wynik mojej bety i znikam z Forum na zawsze:) Życzę powodzenia wszystkim Dziewczynom a zafasolkowanym już dużo zdrowia, spokojnych miesięcy do rozwiązania i ślicznej dzidzi:)

Martynko, Haniu, Nektarynko - przykro mi, ale trzymam kciuki za Was, jak i za resztę Kobietek pragnących Fasolinki.

http://img10.imageshack.us/img10/3237/skanowanie0001nud.jpg
no to gratuluje.... szkoda ze tak to wszystko wyszlo... mam nadzieje ze sie na błędach swoich czegoś nauczysz....

Witam poniedziałkowo! :-) nareszcie necik ruszyl w pracy! :-)

dla dziewczynki LIDIA :-) (Lidka) tak na 90% bo moze jak bede kruszyne trzymac w rekach to zmienie zdanie! :-D a dla chlopca to brak po za kilkoma takiego super pewniaka! podoba nas sie Radek Kuba Robert ostatnio też Borys i Bruno, Kacper, Konrad itp moge tak jeszcze dlugo :-D

no a ja dostalam @ jupi!!!!! :-D pierwszy i mam nadzieje ostatni raz tak sie z tego ciesze! a to dlatego ze nie dosc ze trafil mi sie cykl 28dniowy - ja mam min 32!!!!
to dzieki temu na urlopie bedzie owulka! :-D:-D:-D:-D
to super kochana, pewnie na urlopiku trafisz od razu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

co do imion to jak bede chlopak to pewnie bedzie Maciuś albo Michaś, a dziewczynka to nie wiem bo mnóstwo mi się imion podoba np. Izabela, Joanna czy Liliana..
ksiezniczki a co tu taka cisza??
ja wlasnie dotarlam do domku po pracy i relaksuje sie kaweczka na BB..
jutro ciezki dzien mnie czeka - umowy z klientami, wyklad na uczelni i spotkanie z promotorem..eh..

zaraz siade dokonczyc ten ostatni rozdzial z magisterki, wtedy zostana juz tylko badania i obrona...uf... moze uda mi sie w tym roku byc zafasolkowanym magistrem????

jak masz dobrze ja sie kurna nie moge zabrac za drugi rozdzial pracy, mam takie wyrzuty sumienia ze szok ze sie tak obijam!!:eek:

Co wy z tymi truskawkami? Już są naprawdę dobre? Ostatnio oglądałam w sklepie to takie jakieś mutanty były i nie wyglądały na smaczne:no:

ja przez przypadek zoabczylam truskawki u nas w warzywniaku i byly nie drogie tylko 3.50 za maly koszyczek, wygladaly przepysznie wiec sie skusilam!! ale byly pyszne jeszcze nie sa slodziutkie takie jakie powinny ale oglnie z cukrem byly pyszne!!!!:-D

reklama
Do góry