reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam poniedziałkowo! :-) nareszcie necik ruszyl w pracy! :-)
.
Oba imiona ładne.A jakie imię dla dziewczynki?:-)
Ja z śluzem mam dokładnie tak samo jak ty.
dla dziewczynki LIDIA :-) (Lidka) tak na 90% bo moze jak bede kruszyne trzymac w rekach to zmienie zdanie! :-D a dla chlopca to brak po za kilkoma takiego super pewniaka! podoba nas sie Radek Kuba Robert ostatnio też Borys i Bruno, Kacper, Konrad itp moge tak jeszcze dlugo :-D
hej dziewuszki
Ja znowu do tego sluzu troszke wroce. Wczoraj wieczorkiem na rozladowanie nerwow (moich ) chcielismy sie poprzytulac , ale sie nie udalo bo mnie jakos zaczelo brzydko piec :-( (objawow fizycznych zapalenia - brak , no mogla byc to wina olejki ktora sie wspomagalismy przy relaksujacym masazu;-)) jak polecialam sie umyc to odkrylam sluz, gesty( duzo go bylo),ciagnacy sie,brunatny. Niestety w zagniezdzenie nie wierze. Nie mam pozytywnych przeczuc. Tak sobie mysle ze zaczynaja sie moje plamienia prolaktynoe czy ch** wie jakie. Tylko ze zwykle byly 2-3 dni przed@ a nie 7. No i tempka lekko spadla z 37 na 36.9 W srode ide do gina pokazac wyniki, jak ja zmusze do badania to po szyjce powinna powiedziec czy na @ czy na ciaze?? A mial to byc cykl bezstresowy , bo niby bez nadziei przez prolaktyne ale jednak to jest mocniejsze od nas, ta nadzieja przekleta.
ty se nie wiez w co tam chcesz! :laugh2: ale wsie objawy te ktore wymienilas + termin pokrywaja sie z ewentualnym zagniezdzeniem :-) ale to tylko teoria ! a plamienia przed @ sa spowodowane raczej malym progesteronem! :confused2:

no a ja dostalam @ jupi!!!!! :-D pierwszy i mam nadzieje ostatni raz tak sie z tego ciesze! a to dlatego ze nie dosc ze trafil mi sie cykl 28dniowy - ja mam min 32!!!!
to dzieki temu na urlopie bedzie owulka! :-D:-D:-D:-D

reklama
:confused2:

no a ja dostalam @ jupi!!!!! :-D pierwszy i mam nadzieje ostatni raz tak sie z tego ciesze! a to dlatego ze nie dosc ze trafil mi sie cykl 28dniowy - ja mam min 32!!!!
To szczęściara z ciebie:zawstydzona/y: Tylko pamiętaj, że na urlopie warto coś zwiedzić, zobaczyć, wykąpać się w morzu, poopalać, a nie tylko w pokoju z mężulkiem się seksić:rofl2::laugh2:

Obiecałam sama sobie i kiedyś Wam, że pokażę Wam wynik mojej bety i znikam z Forum na zawsze:) Życzę powodzenia wszystkim Dziewczynom a zafasolkowanym już dużo zdrowia, spokojnych miesięcy do rozwiązania i ślicznej dzidzi:)

Martynko, Haniu, Nektarynko - przykro mi, ale trzymam kciuki za Was, jak i za resztę Kobietek pragnących Fasolinki.

http://img10.imageshack.us/img10/3237/skanowanie0001nud.jpg

Sorry, ale po tym jak pod nie swoim zdjęciem z usg pisałaś, że to twoje to w wynik z bety ci nie uwierzę. Zresztą po prostu mnie to nie obchodzi. Jak już pojawisz się na innym forum, to chociaż zmień nick.

No to superaśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzisz, to dobry znak:-):-) no to Kochana... się bedzie działo:-)

ksiezniczki a co tu taka cisza??
ja wlasnie dotarlam do domku po pracy i relaksuje sie kaweczka na BB..
jutro ciezki dzien mnie czeka - umowy z klientami, wyklad na uczelni i spotkanie z promotorem..eh..

zaraz siade dokonczyc ten ostatni rozdzial z magisterki, wtedy zostana juz tylko badania i obrona...uf... moze uda mi sie w tym roku byc zafasolkowanym magistrem????

jutro ciezki dzien mnie czeka - umowy z klientami, wyklad na uczelni i spotkanie z promotorem..eh..

zaraz siade dokonczyc ten ostatni rozdzial z magisterki, wtedy zostana juz tylko badania i obrona...uf... moze uda mi sie w tym roku byc zafasolkowanym magistrem????
Trzymamy kciuki by tak się stalo:tak:
A ja mam w sobote egzamin z pedagogiki ogólnej i zerowe chęci do nauki:-(
Wogóle to nic mi się nie chce.. nawet nie mam gdzie poleżec bo dziś zabrali wersalkę a nowa przyjedzie dopiero o 17:00.
Eh.. Aaa bo wy nie wiecie.. my z moim M mieszkamy w kawalereczce która dostaliśmy od babci M w prezencie ślubnym. 20m, ciasne ale własne:-D

Wogóle to nic mi się nie chce.. nawet nie mam gdzie poleżec bo dziś zabrali wersalkę a nowa przyjedzie dopiero o 17:00.
Eh.. Aaa bo wy nie wiecie.. my z moim M mieszkamy w kawalereczce która dostaliśmy od babci M w prezencie ślubnym. 20m, ciasne ale własne:-D
oj to faktycznie mjalutkie mieszkanko... A myślicie nad czymś większym???

no ja calusny tydzien sobie obiecalam ze bede siedziec i pisac ta inzynierke bo musze sie obronic w ostatecznosci 19 czerwca!!!!! a ani dnia pozniej!!!! :confused2:
oczywiscie mowie tu o czasie po pracy! :confused2: a i dzien wolny musze wziąć zeby jechac po brakujace materialy! wrrr.. nie dali od razu wszystkiego i teraz dzien strace! :-:)no:

nie ma to jak trafiony prezent slubny! :-):-):-)

20m? Faktyczne ciasne.Ale masz rację, że najważniejsze,że macie swój kąt. Zawsze możecie kiedyś sprzedać i dołożyć do większego, albo się zamienić. Moi znajomi nawet z dzieckiem mieścili się w takim mieszkanku. Przynajmniej sprzątania nie masz wiele! Ja mam razem z piwnicą ponad 160 m i jak mam sprzątać to mnie szlag trafia!

reklama
oj to faktycznie mjalutkie mieszkanko... A myślicie nad czymś większym???
Kiedyś na pewno powiększymy o mieszkanie obok. Tam na razie mieszkają dziadkowie M. mają dwa pokoje, łazienkę i oddzielnie kuchnię. A my jeden pokój z aneksem i łazenka bez wanny ani prysznica:-( Ale dobrze, że mieszkają obok-jest gdzie się wykąpać:-p
Czynsz mamy tutaj nizutki i nawet jak powiększymy kiedyś mieszkanko o te dziadków to bedzie niski, więc zostajemy na razie tutaj:tak:
Balkon mamy i z tego jedynie się cieszę bo można pranie wieszac:-p

Do góry