Eve84
2 lata przerwy.....
Witam poniedziałkowo! :-) nareszcie necik ruszyl w pracy! :-)
no a ja dostalam @ jupi!!!!! pierwszy i mam nadzieje ostatni raz tak sie z tego ciesze! a to dlatego ze nie dosc ze trafil mi sie cykl 28dniowy - ja mam min 32!!!!
to dzieki temu na urlopie bedzie owulka!
dla dziewczynki LIDIA :-) (Lidka) tak na 90% bo moze jak bede kruszyne trzymac w rekach to zmienie zdanie! a dla chlopca to brak po za kilkoma takiego super pewniaka! podoba nas sie Radek Kuba Robert ostatnio też Borys i Bruno, Kacper, Konrad itp moge tak jeszcze dlugo.
Oba imiona ładne.A jakie imię dla dziewczynki?:-)
Ja z śluzem mam dokładnie tak samo jak ty.
ty se nie wiez w co tam chcesz! ale wsie objawy te ktore wymienilas + termin pokrywaja sie z ewentualnym zagniezdzeniem :-) ale to tylko teoria ! a plamienia przed @ sa spowodowane raczej malym progesteronem!hej dziewuszki
Ja znowu do tego sluzu troszke wroce. Wczoraj wieczorkiem na rozladowanie nerwow (moich ) chcielismy sie poprzytulac , ale sie nie udalo bo mnie jakos zaczelo brzydko piec :-( (objawow fizycznych zapalenia - brak , no mogla byc to wina olejki ktora sie wspomagalismy przy relaksujacym masazu;-)) jak polecialam sie umyc to odkrylam sluz, gesty( duzo go bylo),ciagnacy sie,brunatny. Niestety w zagniezdzenie nie wierze. Nie mam pozytywnych przeczuc. Tak sobie mysle ze zaczynaja sie moje plamienia prolaktynoe czy ch** wie jakie. Tylko ze zwykle byly 2-3 dni przed@ a nie 7. No i tempka lekko spadla z 37 na 36.9 W srode ide do gina pokazac wyniki, jak ja zmusze do badania to po szyjce powinna powiedziec czy na @ czy na ciaze?? A mial to byc cykl bezstresowy , bo niby bez nadziei przez prolaktyne ale jednak to jest mocniejsze od nas, ta nadzieja przekleta.
no a ja dostalam @ jupi!!!!! pierwszy i mam nadzieje ostatni raz tak sie z tego ciesze! a to dlatego ze nie dosc ze trafil mi sie cykl 28dniowy - ja mam min 32!!!!
to dzieki temu na urlopie bedzie owulka!