Zajączek81
Fanka BB :)
No właśnie zastanawiam się Kroptusiu, czy nie dać sobie na wstrzymanie z tym mierzeniem.... bO psychiuka mi wysiadzie chyba Juz i tak moje myśli krążą wokół fasoli, a tu jeszcze tempka fiksuje:-):-) Ech.... my to mamy brzegrabane... Mój się ostatnio pytał, czy u niego tez trzeba badać jakieś chormony w razie co??;-) Powiedziałam że musi tylko żołniezyki sobie zbadać...reszta mnie niestety czekafaktycznie byl typowy skok ale nie martw sie...dzieki temu nauczysz sie obserwacji podobno potrzeba min 6 cykli by sie zaczac uczyc obserwowac :-) jeszcze rozne rzeczy Cie czekaja ktora moga nakrecac wykresem na fasolke co do pisania tyle to jak moge chce sie dzielic wlasnym doswiadczeniem jak potrafie, sama na poczatku nie kumalam, nawet nie wiem kiedy zlecialy 3 lata...b. duzo sie nauczylam.
OJ, leci leci... Superaśnie.. DObrze że się trzymasz i twardziel jesteśNoo mi sie zaczelo dluzyc przez te skurcze i lozysko kiedy wiem ze kazdy tydzien na wage zlota...i ja odliczam choc do 32 tyg by dotrwac a tu jeszze tyle...choc z 2 strony pamietam jak dzis posta ze wyszedl mi cien cienia tez tutaj wlasnie pisalam na tym forum i sie zaczela jazda "co oznacza cien" :-) potem pierwszy suwaczek ze 5 tydz i iles tam dni....a dzis juz 22 leci ;-)