reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

faktycznie byl typowy skok ale nie martw sie...dzieki temu nauczysz sie obserwacji podobno potrzeba min 6 cykli by sie zaczac uczyc obserwowac :-) jeszcze rozne rzeczy Cie czekaja ktora moga nakrecac wykresem na fasolke :tak: co do pisania tyle to jak moge chce sie dzielic wlasnym doswiadczeniem jak potrafie, sama na poczatku nie kumalam, nawet nie wiem kiedy zlecialy 3 lata...b. duzo sie nauczylam.
No właśnie zastanawiam się Kroptusiu, czy nie dać sobie na wstrzymanie z tym mierzeniem.... bO psychiuka mi wysiadzie chyba:baffled::baffled::baffled: Juz i tak moje myśli krążą wokół fasoli, a tu jeszcze tempka fiksuje:-):-) Ech.... my to mamy brzegrabane... Mój się ostatnio pytał, czy u niego tez trzeba badać jakieś chormony w razie co??;-) Powiedziałam że musi tylko żołniezyki sobie zbadać...reszta mnie niestety czeka:eek:
Noo mi sie zaczelo dluzyc przez te skurcze i lozysko kiedy wiem ze kazdy tydzien na wage zlota...i ja odliczam choc do 32 tyg by dotrwac a tu jeszze tyle...choc z 2 strony pamietam jak dzis posta ze wyszedl mi cien cienia tez tutaj wlasnie pisalam na tym forum i sie zaczela jazda "co oznacza cien" :-) potem pierwszy suwaczek ze 5 tydz i iles tam dni....a dzis juz 22 leci ;-)
OJ, leci leci... Superaśnie.. DObrze że się trzymasz i twardziel jesteś:-D

reklama
Noo mi sie zaczelo dluzyc przez te skurcze i lozysko kiedy wiem ze kazdy tydzien na wage zlota...i ja odliczam choc do 32 tyg by dotrwac a tu jeszze tyle...choc z 2 strony pamietam jak dzis posta ze wyszedl mi cien cienia tez tutaj wlasnie pisalam na tym forum i sie zaczela jazda "co oznacza cien" :-) potem pierwszy suwaczek ze 5 tydz i iles tam dni....a dzis juz 22 leci ;-)

U mnie było wszystko ok, zero problemów z ciążą a ja i tak odliczałam czas do tego momentu ,kiedy wiedziałam że dzidzia będzie bezpieczna jak się urodzi. Cieszyłam się z każdego kolejnego tyg. I co tydzień w niedzielę ( wtedy zaczynała się kolejny tydz.) czytałam na stronie pampersa co moja dzidzia już robi w brzuchu i jak wygląda:tak: Fajna ta stronka, polecam.

U mnie było wszystko ok, zero problemów z ciążą a ja i tak odliczałam czas do tego momentu ,kiedy wiedziałam że dzidzia będzie bezpieczna jak się urodzi. Cieszyłam się z każdego kolejnego tyg. I co tydzień w niedzielę ( wtedy zaczynała się kolejny tydz.) czytałam na stronie pampersa co moja dzidzia już robi w brzuchu i jak wygląda:tak: Fajna ta stronka, polecam.
Jak będę zafasolkowana to też tam wejdę i poczytam:-p:tak:

moja 1 ciaza tez w sumie bezproblemowa poza wizyta na poczatku ciazy w szpitalu i tez czytalam strone pampersa teraz tez czytam :-) wczoraj maluch kopna wlasnie core a ta oczy jak talary :szok:

Jak będę zafasolkowana to też tam wejdę i poczytam:-p:tak:

Fajnie wiedzieć kiedy dzidzia już słyszy i widzi i inne ciekawostki, więc ja lubiłam to czytać. Są też zdjęcia do każdego tyg żeby było wiadomo jak mniej więcej nasze maleństwo wygląda:tak: Pamiętam jak się zdziwiłam jak przeczytałam,że w pewnym momencie najlepszą zabawką dla dziecka jest pępowina. Ponoć bawi sie nią dotykając i szarpiąc:-D

Fajnie wiedzieć kiedy dzidzia już słyszy i widzi i inne ciekawostki, więc ja lubiłam to czytać. Są też zdjęcia do każdego tyg żeby było wiadomo jak mniej więcej nasze maleństwo wygląda:tak: Pamiętam jak się zdziwiłam jak przeczytałam,że w pewnym momencie najlepszą zabawką dla dziecka jest pępowina. Ponoć bawi sie nią dotykając i szarpiąc:-D
O ja.. niesamowite:-D
Chyba zaraz wejdę na tą stronke i poczytam sobie:tak:

reklama
Do góry