reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hej dziewczyny... mam taki problem... biore clo 3 cykl... pierwszy bralam 1 tabletke dziennie... ale nie zadzialal... drugi cykl bralam juz 2 tabletki dziennie i owulacje mialam 13 dnia cyklu... kilka dni przed moglam czuc bol jajnikow i 13 dc mialam na tescie owulacyjnym 2 kreski (+monitoring)... teraz mam trzeci cykl z clo... 2 tabletki dziennie... jest 13 dc i nic... nie bola mnie jajniki jak poprzednio, testy owulacyjne negatywne... co jest nie tak?? bardzo prosze o odp...

Słoneczne pozdrowienia na ten przepiękny poniedziałek:-)
U mnie też pięknie dziś jest a ja niestety w pracy:-( Zawsze tak jest! Jutro mam wolne, to pewnie będzie burza z piorunami:wściekła/y:

Kasiu a co u Ciebie słychać?

One raz i wpadły a my się tu staramy i nic. Niesprawiedliwe te życie, no ale cóż.
Czekam na @:tak::-D

Wielu lekarzy twierdzi, że nie udaje się zajść w ciążę z powodu blokady psychicznej. Im bardziej chcesz, tym trudniej.

Kochana czesto mysle co u Ciebie, jestem w szoku juz 13 tydz :-) strasznie szybko leci...przykro mi ze z M sie nie uklada :-( nie chce wrocic?? jakby co pisz na priva...Caluje

Szybko czas leci zazwyczaj u innych, nie u siebie:tak::tak::tak: Zwłaszcza jak się odlicza każdy dzień i tydzień do porodu.

Może i ja zacznę mierzyc tempkę od maja:tak:
Skoro tu wszyscy mierzą to i ja się wezmę, może łatwiej mi będzie..:-D

Ja nie mierzę i chyba nie będę. Ale ja jeszcze czekam ze starankami do maja/czerwca. Póki co kupiłam tylko testy owulacyjne.

beda nastepne :)
musza w koncu prawda?
Faktycznie ostatnio cisza na forum! Może teraz będą hurtowo pojawiać się fasolki:-D

Tak z innej bajki- czy któraś z was stosowała jakieś tabletki na schudnięcie? Pytam, bo ostatnio gadali o tym na tvn, niestety nie zdążyłam obejrzeć w spokoju przez moją córcię. Nigdy wcześniej nie myślałam o tabletkach a sama nie umiem schudnąć. Niby tylko z 5 kg, ale nie umiem i już. A dziś rano jak się malowałam zobaczyłam,że robi mi się drugi podbrudek!!! Tego już za wiele!!!

reklama
Szybko czas leci zazwyczaj u innych, nie u siebie:tak::tak::tak: Zwłaszcza jak się odlicza każdy dzień i tydzień do porodu.

Noo mi sie zaczelo dluzyc przez te skurcze i lozysko kiedy wiem ze kazdy tydzien na wage zlota...i ja odliczam choc do 32 tyg by dotrwac a tu jeszze tyle...choc z 2 strony pamietam jak dzis posta ze wyszedl mi cien cienia tez tutaj wlasnie pisalam na tym forum i sie zaczela jazda "co oznacza cien" :-) potem pierwszy suwaczek ze 5 tydz i iles tam dni....a dzis juz 22 leci ;-)

Do góry