reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

hej laski...

boshe za dlugo dzis spalam i jakos kupy sie nie trzyamam..... wymeczyla mie ta moja myniula, we wtorek wyjezdza i pewnie znowu ja zobacze za pol roku:-:)-( wiec dalam sie wymeczyc ile sie dalo!:laugh2:

katarzynko hej kochana, to super ze dobrze sie czujesz, ze malenstwo rosnie:sorry::tak:przykro mi z powodu męża ze dupek nic nie robi w tym kierunku:zawstydzona/y:.... kiedys pożałuje i to bardzo....:tak:trzymaj sie dzielnie:-)
zajączku z toba to ten twoj malz ma chyba niebo!!!

eve mi ciasta za bardzo nie wychodza ale kopiec kreta wyszedl i byl pyszny!!!

reklama
Jakoś takie poborzne życzenia nie działają ostatnio.
No tak tylko chcieliśmy by zanim M skończy 40 lat dziecko poszło do szkoły a w tym roku kończy już 34. Wiec raczej się nie uda. Już mówi, że dziadek będzie chodził do przedszkola po dziecko:-D
Bez przesady:-p Chciałabym miec dziadka w wieku 35-36 lat, hihi:-D

Odnośnie wykresu, to na razie masz dosyć niską temperaturę, ale to indywidualnie różnie bywa.

odnośnie śluzu, to już 4 dni mam wilgotno, i jak sie podcieram to jest go dosyć sporo.

Zauważyłam, że jak temperatura mi rośnie to odczuwam takie pieczenie w podbrzuszu.

Odnośnie wykresu, to na razie masz dosyć niską temperaturę, ale to indywidualnie różnie bywa.

odnośnie śluzu, to już 4 dni mam wilgotno, i jak sie podcieram to jest go dosyć sporo.

Zauważyłam, że jak temperatura mi rośnie to odczuwam takie pieczenie w podbrzuszu.
To może to fasolinka:tak:
A u mnie brak śluzu..buuu:-(

kurcze ja wogóle nie wiem o co chodzi z tą temperaturą i nie wiem czy jak zacznę ją kiedyś mierzyć czy sie w ogóle w tym połape
ja tez narazie nie wiem za bardzo... dziewczyny mi trochę pomagają interpretować...
No ja na tym się kompletnie nie znam, ale ostro dawałaś w tym miesiącu:-p:-D
Ja śluz płodny rozpoznaje jest przjrzysty i tak sie rozciąga, że hoho:rofl2:
No ale teraz suchoo , eh.. Jeszcze 10 dni do @.
No słuchaj, mąż był tylko tydzień... płodne czy nie płodne, trzeba było sie poprzytulać na zapas:-D:-D
Jakoś takie poborzne życzenia nie działają ostatnio.
No tak tylko chcieliśmy by zanim M skończy 40 lat dziecko poszło do szkoły a w tym roku kończy już 34. Wiec raczej się nie uda. Już mówi, że dziadek będzie chodził do przedszkola po dziecko:-D
mój skończył 35... :eek:
hej laski...
zajączku z toba to ten twoj malz ma chyba niebo!!!

eve mi ciasta za bardzo nie wychodza ale kopiec kreta wyszedl i byl pyszny!!!
No bo sama wiesz Marzenko, jak to jest jak ma się męża na krótko...
A miałam ukryć serduszka, ale ostatnio napisałaś mi że pozakrywałam, więc tym razem zostawiłam...
A M. nie wiem czy ma dobrze, powiedziała że go zajeżdżę...:rofl2::rofl2: Ciekawe kto kogo:happy::happy:

mój skończył 35... :eek:

No bo sama wiesz Marzenko, jak to jest jak ma się męża na krótko...
A miałam ukryć serduszka, ale ostatnio napisałaś mi że pozakrywałam, więc tym razem zostawiłam...
A M. nie wiem czy ma dobrze, powiedziała że go zajeżdżę...:rofl2::rofl2: Ciekawe kto kogo:happy::happy:
no moj skonczyl 36 lat :-( takze tez pierwszej mlodosci juz nie jest!!

nie ukrywaj serduszek a poco, nie zazdroszczą takiej rozwiąźliwosci:laugh2: hahaha (np ja) :laugh2::-D

reklama
Moim zdaniem, nie powinien byś śluz zabarwiony, bo taki może wskazywać na @. Ale rożnie to bywa. Często te co zaciążyły, to stwierdzały, że śluz był i to w większej ilości niż zwykle.

Do góry