reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

hej laski...

boshe za dlugo dzis spalam i jakos kupy sie nie trzyamam..... wymeczyla mie ta moja myniula, we wtorek wyjezdza i pewnie znowu ja zobacze za pol roku:-:)-( wiec dalam sie wymeczyc ile sie dalo!:laugh2:

katarzynko hej kochana, to super ze dobrze sie czujesz, ze malenstwo rosnie:sorry::tak:przykro mi z powodu męża ze dupek nic nie robi w tym kierunku:zawstydzona/y:.... kiedys pożałuje i to bardzo....:tak:trzymaj sie dzielnie:-)
zajączku z toba to ten twoj malz ma chyba niebo!!!

eve mi ciasta za bardzo nie wychodza ale kopiec kreta wyszedl i byl pyszny!!!

reklama
Jakoś takie poborzne życzenia nie działają ostatnio.
No tak tylko chcieliśmy by zanim M skończy 40 lat dziecko poszło do szkoły a w tym roku kończy już 34. Wiec raczej się nie uda. Już mówi, że dziadek będzie chodził do przedszkola po dziecko:-D
Bez przesady:-p Chciałabym miec dziadka w wieku 35-36 lat, hihi:-D

Odnośnie wykresu, to na razie masz dosyć niską temperaturę, ale to indywidualnie różnie bywa.

odnośnie śluzu, to już 4 dni mam wilgotno, i jak sie podcieram to jest go dosyć sporo.

Zauważyłam, że jak temperatura mi rośnie to odczuwam takie pieczenie w podbrzuszu.

Odnośnie wykresu, to na razie masz dosyć niską temperaturę, ale to indywidualnie różnie bywa.

odnośnie śluzu, to już 4 dni mam wilgotno, i jak sie podcieram to jest go dosyć sporo.

Zauważyłam, że jak temperatura mi rośnie to odczuwam takie pieczenie w podbrzuszu.
To może to fasolinka:tak:
A u mnie brak śluzu..buuu:-(

kurcze ja wogóle nie wiem o co chodzi z tą temperaturą i nie wiem czy jak zacznę ją kiedyś mierzyć czy sie w ogóle w tym połape
ja tez narazie nie wiem za bardzo... dziewczyny mi trochę pomagają interpretować...
No ja na tym się kompletnie nie znam, ale ostro dawałaś w tym miesiącu:-p:-D
Ja śluz płodny rozpoznaje jest przjrzysty i tak sie rozciąga, że hoho:rofl2:
No ale teraz suchoo , eh.. Jeszcze 10 dni do @.
No słuchaj, mąż był tylko tydzień... płodne czy nie płodne, trzeba było sie poprzytulać na zapas:-D:-D
Jakoś takie poborzne życzenia nie działają ostatnio.
No tak tylko chcieliśmy by zanim M skończy 40 lat dziecko poszło do szkoły a w tym roku kończy już 34. Wiec raczej się nie uda. Już mówi, że dziadek będzie chodził do przedszkola po dziecko:-D
mój skończył 35... :eek:
hej laski...
zajączku z toba to ten twoj malz ma chyba niebo!!!

eve mi ciasta za bardzo nie wychodza ale kopiec kreta wyszedl i byl pyszny!!!
No bo sama wiesz Marzenko, jak to jest jak ma się męża na krótko...
A miałam ukryć serduszka, ale ostatnio napisałaś mi że pozakrywałam, więc tym razem zostawiłam...
A M. nie wiem czy ma dobrze, powiedziała że go zajeżdżę...:rofl2::rofl2: Ciekawe kto kogo:happy::happy:

mój skończył 35... :eek:

No bo sama wiesz Marzenko, jak to jest jak ma się męża na krótko...
A miałam ukryć serduszka, ale ostatnio napisałaś mi że pozakrywałam, więc tym razem zostawiłam...
A M. nie wiem czy ma dobrze, powiedziała że go zajeżdżę...:rofl2::rofl2: Ciekawe kto kogo:happy::happy:
no moj skonczyl 36 lat :-( takze tez pierwszej mlodosci juz nie jest!!

nie ukrywaj serduszek a poco, nie zazdroszczą takiej rozwiąźliwosci:laugh2: hahaha (np ja) :laugh2::-D

reklama
Moim zdaniem, nie powinien byś śluz zabarwiony, bo taki może wskazywać na @. Ale rożnie to bywa. Często te co zaciążyły, to stwierdzały, że śluz był i to w większej ilości niż zwykle.

Do góry