Zajączek81
Fanka BB :)
Przykro mi z powodu M....:-( To tak ważny okres dla Ciebie..dla Was... Kurczę na własne życzenie pozbawił się tego...Hej koleżanko :-)
u mnie dzidzia rośnie zdrowo, ma prawie 13 tygodni, i ponad :-) brzuszka jeszcze nie widac za bardzo
gdyby nie problemy z mężem to byłabym bardzo szczęśliwa... ale jednak ta jego zdrada cholernie boli i raczej nic już z tego nie będzie. Niedlugo miną 2 miesiące jak razem nie mieszkamy...
a co u Ciebie?
Ale najważniejsze że z dzidzia i z Toba wszystko dobrze
Niuniu, może taka przezwa dobrze Wam zrobi, a kto wie...może własnie chodzi o to żeby odciagnąć myśli od fasolki, to ona sama przypędzi do was. Akurat jak M. wyzdrowiejeMiałam jechać na zarobek do Niemiec ale nic z tego raczej nie będzie.
M ma nogę nadal w gipsie, bo coś nie bardzo sie zrasta. Mamy długie przerwy w przytulankach, szczerze w przeciągu ostatnich 7 tygodni to było ze 3, może 4 razy. @ pojawiała sie i znikała a to się przedłużała, jeden test negatywny choć miałam już chyba zwidy i widziałam to co chciałam. W środę mam wizytę u lekarza. Tak naprawdę to już się nie staramy, tylko przytulamy wtedy gdy jest ochota i siła na to bo mi od wypadku M zmęczenie ostro daje się we znaki.