reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

luzik .... ja wlasnie popijam Karmi ... pobodka o 5:30 ... jeszcze ide se kudelki umyje .. wiec jeszcze z 1,5 godz na nogach jak nic! a w loduwce juz sie schladza kopiec kreta! wiec i tak bym spac nie poszla bez sprobowania - czyt. zjedzenia polowy! :laugh2:
ja dzisiaj zjadłam tyle słodkiego ze :szok: sama nawet nie wiem kiedy a jeszcze mam smaka na tego mojego placuszka ale malutko już zostało
a takie mam nerwy ze też bym sobie walnęła cos mocniejszego ale nic w domu nie mam
ku**w ludzie mi sie w moje życie wpiepszają dzisiaj sie dowiedziałam że jestem złą żona i ciągle robie awantury aż mnie szlak trafia

reklama
ja dzisiaj zjadłam tyle słodkiego ze :szok: sama nawet nie wiem kiedy a jeszcze mam smaka na tego mojego placuszka ale malutko już zostało
a takie mam nerwy ze też bym sobie walnęła cos mocniejszego ale nic w domu nie mam
ku**w ludzie mi sie w moje życie wpiepszają dzisiaj sie dowiedziałam że jestem złą żona i ciągle robie awantury aż mnie szlak trafia
mniam mniam ... no to kawał kopca wchloniety i od razu lepszy humor! :sorry:
ja bede teraz miala wielkiego nerwa na wsio dopóki @ nie przylezie! :confused2: nawet schody sa w stanie mnie wyprowadzić z równowagi! :confused2: ....
dobra koniec raportowania na dzisiaj! :sorry: uciekam sie ogarnąć! do jutra kobitki! :sorry:

zaniepokojona odnosnie twego sluzu powiem tak ja w tym moim dlugasnym cyklu mialam przez ostatnie 3 tygodnie strasznie uplawy bialego sluzu jak mleczko do demakijazu jak ktos trafnie to spostrzegl.. w kazdym razie liczyłam ze to moze byc fasolka lecz jednak nie.. mialam takze bóle po lewej i po prawej stronie jakby sie sciegna naciagaly pod łozysko.. wyczytałam ze tak jest w pierwszym miesiacu po zapłodnieniu.. objawów mogłam wyszukać mnóstwo.. byłam rozdrażniona, senna, te białe upławy raz mniej jak wiecej ale zawsze mokro było, ze wkładkie non stop musiałam nosić ale jedna po 51dc przyszła @.. na ten cykl kupiłam sobie ziółka na allegro.. dopiero dziś w każdym razie jak bylko przyjdą to zaczynam brać..

Andzia - widze, ze ty jak zwykle wszystko nadrobilas w ekspresowym tempie - trzymaj kciuki za mnie co by mi szybko poszlo:happy::happy::happy:
No nie tak ekspresowym bo w 2 dni, ale pomogło mi to, że rano nic nie pisałyście:tak: trzymam kciuki za Ciebie;-)
Hej Laseczki kochane.. Wpadłam sie tylko przywitać i siadam do pracy mgr. Dzisiaj muszę coś wykonstruować także pojawie sie poooozniej na BB.. Buziaki i zycze milej niedzieli
OluPM - pisz i szybciutko wracaj na BB:-)

wczoraj mnie caly dzien nie bylo nie nadrobilam bo bylo przedwczoraj i teraz zejdzie mi czytac Was do wieczora.. mam nadzieje ze wszystkie poszly teraz do garów i nie bedziecie pisac nic.. dopiero pozwalam pisać jak skoncze czytac..
To raczej nie jest mozliwe:no:
Ja mam 172 cm, biust maly(70c-wielkosc miseczki odpowiada 75b),waskie ramiona,czyli gora spokojnie 36,a dol dojrzale jablko :-p rozmiar 38.wiec nie taki szczypiorek ze mnie :sorry: a co do sukienki,gorset ma wszyte usztywnienia,wiec wszystko trzyma w ryzach.
Ja przez tarczyce przytylam 10 kg,ale odkad sie lecze,to stopniowo zrzucam.A dlaczego nie wolno sie odchudzac??
4.Fajnie,ze Twoj M pochodzi z rodu hrabiowskiego i zna tak dalekie swoje korzenie,a swoja droga,to szkoda,ze nie idzie za tym kasa :-p
(ja tylko pisalam o pewnym typie zachowian piszac "hrabiostwo",wiesz co mam na mysli ;-))
Lece ogladac dekoratornie,a pozniej...wypadaloby wreszcie wstac z lozka :sorry:
do pozniej
Szafirku - oglądałam zdjęcia na nk i nie widzę tego jabłuszka w okolicach pupy;-)
nie wolno się odchudzać jakoś drastycznie bo moja choroba ma wpływ na metabolizm i odchudzanie ma odwrotny skutek - może znów pogorszyć wyniki tarczycy - natomiast ograniczenie np słodyczy wchodzi w grę jak najbardziej:tak:
rozumiem co miałaś na myśli pisząc o "hrabiostwie" - sama znam parę takich osób co im się od kasy w tyłkach popzrewracało;-)
Też lubię oglądać dekoratornię:-)
Szafirek83 ja ci nie pomoge z wykresami bo nie mam zielonego pojecia:eek: dobrze ze na FF wyznaczaja ci dzien owul. bo sama moge tylko stwierdzic kiedy boli. Ale w ostatnim cyklu ja myslalam ze bylo 14dc a wykres po temp. pokazal ze byla 15dc :szok: Dobrze ze kochalismy sie na zapas. Ale i tak dupa zimna nic nie wyszlo :-( teraz czekamy do piatku na wyniki M (zolnierzykow) Troche sie cykam.
Olesia - trzymam kciuki za wyniki M:-)
Dziewczyny ostatnio tak się trafia, że ostatnio trafiam na chrzty na mszach w niedziele.
Ostatnio imiona przewijające się to Piotr, Maksymilian, Jan, Filip, Magdalena.
Dla dziewczynki - Michalina, Anna
dla chłopca - Bartosz, Mikołaj, Borys
Ja też się cykam my badanie robimy środa-czwartek.Mój dzisiaj zapomniał o abstynencji i chciał piwko wypić ale mu przypomniałam i coś tam mruknął i odstawił gad:-)
Pilnuj Go Karola - wytrzyma do środy:tak:
1.a co? nie moge o dupach gadac!mam niemala,to moge o niej pogadac :-p
moj brat sie ze mnie smieje,ze ja mam figure murzynki!
a tak na powaznie,to tez mi wyszla lutealna 11 dni!
2.no nie,no nie, no nie!!!
Ja nie moge sluchac takich bredni!
Kochana nic mi nie wmowisz!Widzialam na NK
Lasencja z Ciebie,jak sie patrzy.A te wlosy...
Kochane - kokietujecie nas tutaj - obie jesteście szczypiorki jak to Hanka określiła:-)
:-)Co do imion podoba Wam sie Kacperek?? Moj sie uparl na potege i nie ma bata :-p
Kacper - ładnie:tak:
mam takie pytanko do was bo od 3 dni mam takie dziwne kłucie w podbrzuszu raz z jednej strony raz z drugiej a dzisiaj rano miałam taki dziwny sluz z nocy niby żółty niby biały i takie dziwne uczucie mokra przez cały dzień a już przecież po owulce jest to nie wiem co jest grane bo nigdy tak nie miałam zawsze suchość czułam no chyba że to skutek tego wiesiołka który brałam do owulki??
Zaniepokojona - raczej nie wiesiołek - on poprawia śluz płodny:tak:
witam wieczornie..wlasnie wylaczylam folderek z nazwa PRACA MAGISTERSKA i przyszlam do was..nadgonilam kawal roboty :) huuuraaa
Brawo:-):-):-)
ja czekam na obronę licencjatu a studiuję zarządzanie w administracji i szukam pracy cały czas ale nie mogę znaleźć :-:)-:)-(
i staram się odzidziusia ale to już wiesz
mam zamiar od października na magisterkę ale nie wiem czy mi sie to uda:-p
Uda się na pewno:-)
Jak to ludzie na których Ci nie zależy to olej - jak zależy to porozmawiaj:tak:

Zmykam oglądać serial

DOBRANOC:-)

rozumiem o co ci chodzi! ;-)wszystko zalezy od podejsica jak sie ich bedzie traktowalo z gory i z twierdzeniem ze to kryminalisci to tak sie tez beda zachowywać! :eek:

luzik .... ja wlasnie popijam Karmi ... pobodka o 5:30 ... jeszcze ide se kudelki umyje .. wiec jeszcze z 1,5 godz na nogach jak nic! a w loduwce juz sie schladza kopiec kreta! wiec i tak bym spac nie poszla bez sprobowania - czyt. zjedzenia polowy! :laugh2:

Ja wczoraj popijałam do 1 w nocy a musiałam wstać dziś o 5. No powiem, że to szok był dla organizmu:tak:

dokładnie tak jak mowisz - z tym podejsciem :)

kopiec kreta? ja dostalam od meza czekolade i migdaly z haslem ze dzisiaj dzien dziecka i odpust od odchudzania...i tak sie czaje od godziny na ta czekolade,..

Uwielbiam kopiec kreta, mogę zjeść tonę! Zawsze piszecie o smakołykach jak ja przed @ jestem! Nie umiem się wtedy powstrzymać. Kiedyś tak miałam tylko na 2-3 dni przed @ a teraz co najmniej tydzień wcześniej:szok::szok::szok: Z czekoladą to twarda jesteś. Ja jak coś mam w domu to zjem na pewno. A jak udaję sama przed sobą że się odchudzam i nie kupuję słodyczy, to i tak M musi w środku nocy po coś jechać.:-D

A od kogo się tego dowiedziałaś, jeśli mogę spytać?

Dziewczynki ja zmykam spac. Niedawno wrócilismy od znajomych i jestem wykończona..
Jutro wszystko nadrobie i będę na bieżąco. Dobrej nocki Kochane!:tak:
Aha! mi coś "strzela" w boku na dole ale to zawsze tak mam. Czy to owólka?
Bo śluz juz niestety nie plodny.. więc już moze po owolce. Dobrze że się tuliliśmy w czasie płodnym.. ale malo więc zobaczymy co wyjdzie w maju, dwie kreski czy @:rofl2:

oh..moja praca magisterska?

[FONT=&quot]AGRESJA WYCHOWANKÓW GRUPY WSTĘPNEJ Z ZAKŁADU POPRAWCZEGO W BIAŁYMSTOKU – UWARUNKOWANIA I SPECYFIKA ODDZIAŁYWAŃ RESOCJALIZACYJNYCH[/FONT]

pedagogika opiekuńczo-wychowawcza - troche szersze pojecie niz resocjalizacja

praca mgr o poprawczaku, staz dyplomowy robilam w areszcie, teraz prowadze zajecia w zakladzie karnym z wiezniami:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: szajba..
nie powiem ciekawie to wszystko brzmi, ale ja to bym sobie nie poradziła
jesu...drugi wieczor z rzedu wino zlopie...

i nic a nic mi sie spac nie chce a jutro pobudka o 6 :((((((
mi się rzadko przed 23 chce spać także cie rozumiem
mniam mniam ... no to kawał kopca wchloniety i od razu lepszy humor! :sorry:
ja bede teraz miala wielkiego nerwa na wsio dopóki @ nie przylezie! :confused2: nawet schody sa w stanie mnie wyprowadzić z równowagi! :confused2: ....
dobra koniec raportowania na dzisiaj! :sorry: uciekam sie ogarnąć! do jutra kobitki! :sorry:
oj te nerwy... skąd ja to znam

Loree - ja też miałam ciężki dzień wczoraj poimprezowałam do 1 w nocy, a wstać musiałam o 7.00, także dzisiaj tak na pół przytomna jestem:rofl2:

kroptusia:szok::szok::szok::szok: boshe co ty przeszlas to jakas masakra!!!:crazy::szok::wściekła/y: jesu ja bym ja chyba pobila, nie wyobrazam sobie czegos takiego , jesli mi sie cos takiego przytrafi tfutfu to albo taka dziwke zabije albo zrobie wszystko by zostala bez pracy!!!!!!!!!!! nie no brak mi slow!!!!!!!!!!!:angry::angry::wściekła/y:
nie no az mi ciarki przeszly czytajac to wszystko...nic tylko przed wyjazdem do szpitala zadzwonic tak na wszelki wypadek do tvn i zeby przyjechali jakby co:szok::szok::szok:
no powiem wam ze dlatego wlasnie moj malz bedzie ze mna chocby nie wiem co zeby wlasnie pilnowac tych wstrenych babsztyli a nawet lekarzy !!!! dzieki temu bede sie czula bespiecznie, ze chocby nie wiem co to ich tam pozabija jak mi krzywde zrobia a w razie gdyby akurat go nie bylo w tym czasie tfu tfu to mam siostre ktora jest tak pyskata i wogole ze ona to dopiero ich tam poustawia!!!:-D
dokladnie, u mnie bylo wszystko pod kontrola mojego gina bo mialam cesarke, ale maz byl i czuwal nad wszystkim...

Hej Dziewczyny!
ja tylko na sekundke...bo jutro juz lece do polski i dzis ostatni dzien z meżem...więc wybaczcie, ale bedzie dzis skromnie-w kilku słowach:-) odpoczniecie ode mnie...bo mój maż to mowi ze wy to juz mnie dosc musicie miec....bo tyle tu pisze...i moze ....cholerka...on ma racje?
wracaj szybko a i odezwij sie czasem w trakcie pobytu.. ile cie nie bedzie??
Boję się o to badanie bo wiem że moje wyniki są dobre.Na szczęście mój M nie robi żadnego problemu i zaraz po niedzieli idziemy sprawdzić plemniki ma akurat 2 tyg urlopu.Wiem że nie robisz przerwy i w tym miesiącu IUI .
moj K tez musi zrobic badanie ale na razie zrobimy najpierw HSG i jak to nie pomoze to wtedy jego zolnierzyki pojda pod osad:tak::tak::-)
Hej Laseczki kochane.. Wpadłam sie tylko przywitać i siadam do pracy mgr. Dzisiaj muszę coś wykonstruować także pojawie sie poooozniej na BB.. Buziaki i zycze milej niedzieli
no to pisz i szybko koncz tylko owocnie..
Ale sobie dzisiaj pospalam do 9:40 i przez to przegapilam pomiar temp. :no: ale co tam jeden dzien nic sie nie stanie a przynajmniej jestem wyspana.
Jest piekna pogoda wiec musimy gdzies wybyc a nie tak kisic tylki w domu. Chociaz do parku ;-) Zagladne do was pozniej tylko nie produkowac za duzo.

Haniu, przytulam mocno. Jestes twarda wiec musisz przetrzymac te pare nastepnych dni a potem juz z gorki do nastepnej owul. Kochanie nie plakuniaj BUZIACZKI
ja tez dzis wyjatkowo spalam tak dlugo co mi sie rzadko zdarza bo synek czesto wstaje kolo 7 a najpozniej 8 i nie ma przepros, trzeba wstac...
Haniu - tez przytulam..
cześć dziewczynki ja już po gościach najedli sie i pojechali ale piękne kwiatki dostałam i torebke:tak::-):-):-):-)
muszę sie wybrać na jaki spacer bo się objadłam przy tych gosciach:tak::zawstydzona/y:
baw się dobrze na urodzinkach zajaczku:tak::-)

mam takie pytanko do was bo od 3 dni mam takie dziwne kłucie w podbrzuszu raz z jednej strony raz z drugiej a dzisiaj rano miałam taki dziwny sluz z nocy niby żółty niby biały i takie dziwne uczucie mokra przez cały dzień a już przecież po owulce jest to nie wiem co jest grane bo nigdy tak nie miałam zawsze suchość czułam no chyba że to skutek tego wiesiołka który brałam do owulki??

Coś mi się wydaje ze nikt nie odpowie na moje pytanie takie tu pusto dzisiaj
ja taz mam takie klucia i taki bialawy lepki sluz i nie wiem jak to odczytac... moze ktos to bedzie w stanie wyjasnic nam jutro.
A co to za okazja byla bo jakos chyba przegapilam;-);-):-):-)
ja zawsze zła jak osa i wsciekła na wszystko i wszystkich przed okresem jestem ale takich śluzowych objawów nie miałam a już o kłuciu w podbrzuszu nie mówiąc. nie wiem co to ma być bo w fasolke nie wierzę bo już się przyzwyczaiłam do porazek:tak:
niew przyzwyczajaj sie$ bo nigdy nic nie wiadomo...
No ja w fasolke tez wole nie wierzyc przez ta wysoka prolaktyne, nie ma sie na co nastawiac. Ja tez od tego cyklu zajadalam siemie lniane i mi pomoglo na sluz w czasie owulacji, takze mozliwe ze to objaw tych wspomagaczy. Natomiast klucie,ja mam takie jakby skurcze-jakby babelki gazu momentami, hormony - kto wie co tam nam sie wyprawia. kazdy miesiac inny.Badz tu madra!
no ja tez musze jeszcze zrobic prolaktyne w tym miesiacu bo w zeszlym mi sie nie udalo podjechac do lab. Na sluz wiesiolek tez zazywalam ale jakos nie poczulam by bylo lepiej niz przed braniem...a bralam 3x2
ja napewno nie pomoge,bo sama pytam ekspertek o rade :tak:

zabralam sie za buritto na kolacje,bo marny obiad byl.
no to dawaj przepis na to buritto... bedzie co jutro na zab wrzucic...
witam wieczornie..wlasnie wylaczylam folderek z nazwa PRACA MAGISTERSKA i przyszlam do was..nadgonilam kawal roboty :) huuuraaa
no to brawo!!!!!!
pedagogika opiekuńczo-wychowawcza - troche szersze pojecie niz resocjalizacja

praca mgr o poprawczaku, staz dyplomowy robilam w areszcie, teraz prowadze zajecia w zakladzie karnym z wiezniami:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: szajba..
no no to strach sie bac takiej kobity;-);-)
ja czekam na obronę licencjatu a studiuję zarządzanie w administracji i szukam pracy cały czas ale nie mogę znaleźć :-:)-:)-(
i staram się odzidziusia ale to już wiesz
mam zamiar od października na magisterkę ale nie wiem czy mi sie to uda:-p
rob swoje a praca i tak sie znajdzie jak njie teraz to potem, bo tak zazwyczaj jest ze jak juz jest dzidzia to wszystko sie lepiej uklada...
jesu...drugi wieczor z rzedu wino zlopie...

i nic a nic mi sie spac nie chce a jutro pobudka o 6 :((((((
no to tak jak ja - 6 rano na nogi i do pracy...
dokładnie tak jak mowisz - z tym podejsciem :)

kopiec kreta? ja dostalam od meza czekolade i migdaly z haslem ze dzisiaj dzien dziecka i odpust od odchudzania...i tak sie czaje od godziny na ta czekolade,..
no to malz mial gest nonono
a wyzal sie to ci ulzy... jak to zla zona jestes bo co?? bo obiadu na 14 nie ma?? czy cos bardziej prozaicznego?? nie przejmuj sie...kto ci tak nagadal??

nie wiem jak to nazwac..szajba - specjalnie wybralam taki kierunek studiów..nie umiem tego logicznie wyjasnic..ale ja mam z takiej roboty radoche :) ( a poza tym to pracuje w firmie consultingowej jako specjalista ds. szkolen )

a ty co robisz?
No kochana będziesz opiekunem-psychologiem z powołania to b.ważne bo tylko z takim zapałem i chęcią będziesz mogła pomóc wielu ludziom.
Podziwiam takie osoby mam znajomą która pracuje z narkomanami którzy wyszli z nałogu w takiej grupie wsparcia i jak się okazuje wielu z tych ludzi samemu nie poradziło by sobie.Byłam bardzo zaskoczona jak dowiedziałam się że na te mitingi przychodzą tacy normalni nie wyglądający ludzie którzy mają pracę,rodzinę.

my tez myslimy nad Kcperkiem!!! :-):-):-):-):-) tylko troszke nam do nazwiska nie pasike bo i tak mamy dlugie i takie twarde w wymowie! najbardziej to by nam Kuba pasował :-)

powiem tak ... każda z nas jest inna ja np mam zawsze taki bialawy lepki sluz przed @ wiec dla mnie to nic nowego! :confused2: sucho mam tylko ze 2 dni po @ a potem no stop cos leci! :zawstydzona/y:
podobno taki sluz jezeli (njaczesciej) jest konzystencji takiej jakmleczko do demakijazu to wskazywać może na fasolke! :-) a czy wiesiolek moze miec na tym etapie cyklu jakis wplyw sadze ze juz nie! :tak:;-)

a ja jakas niezadowolona jestem mimo ze przez weekend napisalam w zasadzie pol rozdzialo tzn ok 20 str! :eek: zaraz pewnie jeszcze posiedze bo jakos na P. nie moge patrzeć! :baffled: zaczyna mnie nosic bo @ za pasem juz! :no::confused2:

pytanie jak wychowankowie sie zachowują!!?!?!?!? :eek:
Oba imiona ładne.A jakie imię dla dziewczynki?:-)
Ja z śluzem mam dokładnie tak samo jak ty.

mi sie bardzo podoba dla dziewczynki Martynka ale dużo w rodzinie jest naszej Martynek i nie wiem:rofl2: a dla chłopca to nie mam pojęcia Kamil mi sie podoba bo tak ma na imię mój chrześniak :rofl2:

nie wiem co z tm śluzem już niedługo do testowania albo @ tak ze wszystko się okaże

ja się cieszę że już swoja licencjacka napisałam bo już miałam dość tego pisania ale napisałam 90 stron aż :-D:-):tak:

no ciekawe jak wychowankowie sie zachowują przy młodej pani magister przyszła??
Odkąd jestem na forum to spodobało mi się imię Martynka i też je biorę pod uwagę.Choć bardziej myślę o męskich imionach nie wiem dlaczego kiedyś wróżka mi powiedziała że będę mieć syna;-):happy:

nie chcę ale ja moge tylko zaocznie ja zrobić a to aż 400 zł miesiecznie kosztuje i to mnie przeraża
To super by było gdybyś teraz znalazła pracę obojętnie jaką aby umowa była.:-)

reklama
szybciutko przeczytalam te 3 strony i uciekam do pracy..Jak bedzie nudno to pewnie zawitam na BB :) Nie wolno się przecież przepracowac :)

Miłego dnia życzę dziewuszki :))

Do góry