reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Uciekam Kobitki, bo to niegrzecznie tak na imprezce przy kompie siedzieć. nadrobiłam 13 stron:baffled::baffled::baffled: Nie piszcie już za dużo bo się załamię jutro. Miłego wieczorku!!!!
BUUUUUUZIAAAKI:-)

reklama
No ja w fasolke tez wole nie wierzyc przez ta wysoka prolaktyne, nie ma sie na co nastawiac. Ja tez od tego cyklu zajadalam siemie lniane i mi pomoglo na sluz w czasie owulacji, takze mozliwe ze to objaw tych wspomagaczy. Natomiast klucie,ja mam takie jakby skurcze-jakby babelki gazu momentami, hormony - kto wie co tam nam sie wyprawia. kazdy miesiac inny.Badz tu madra!

mam takie pytanko do was bo od 3 dni mam takie dziwne kłucie w podbrzuszu raz z jednej strony raz z drugiej a dzisiaj rano miałam taki dziwny sluz z nocy niby żółty niby biały i takie dziwne uczucie mokra przez cały dzień a już przecież po owulce jest to nie wiem co jest grane bo nigdy tak nie miałam zawsze suchość czułam no chyba że to skutek tego wiesiołka który brałam do owulki??

Coś mi się wydaje ze nikt nie odpowie na moje pytanie takie tu pusto dzisiaj
ja napewno nie pomoge,bo sama pytam ekspertek o rade :tak:

zabralam sie za buritto na kolacje,bo marny obiad byl.

No ja w fasolke tez wole nie wierzyc przez ta wysoka prolaktyne, nie ma sie na co nastawiac. Ja tez od tego cyklu zajadalam siemie lniane i mi pomoglo na sluz w czasie owulacji, takze mozliwe ze to objaw tych wspomagaczy. Natomiast klucie,ja mam takie jakby skurcze-jakby babelki gazu momentami, hormony - kto wie co tam nam sie wyprawia. kazdy miesiac inny.Badz tu madra!
ja właśnie w tamtym cyklu obniżyłam prolaktyne i ten zaczęłam z odpowiednim poziomem tak że jest cień szansy o ile to było przyczyna braku fasolki. no bądz tu mondrym jak sami lekarze nie potrafia nam pomóc :tak:

witam wieczornie..wlasnie wylaczylam folderek z nazwa PRACA MAGISTERSKA i przyszlam do was..nadgonilam kawal roboty :) huuuraaa

a co do sluzu - ja tez nie pomoge, no glupia jestem w tych sprawach..

oh..moja praca magisterska?

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]AGRESJA WYCHOWANKÓW GRUPY WSTĘPNEJ Z ZAKŁADU POPRAWCZEGO W BIAŁYMSTOKU – UWARUNKOWANIA I SPECYFIKA ODDZIAŁYWAŃ RESOCJALIZACYJNYCH[/FONT]

reklama
Do góry