reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Nektarynko - dobrze, że przyszła @ - nowy cykl niech już nie będzie taki zakręcony:happy:
tiaa teraz wszystko nadrobimy.. juz nie pamietam kiedy ostatnio sie przytulałam.. zawsze cos bolało..
tu taka jest nadprodukcja ze nadrobisz jedno a juz drugie do czytania, jak ladnie poprosisz to moze kolezanki przychlnie odniosa sie do twojej prosby :tak: ale cos mi mowi ze NIE :eek: sorki
niestety.. masz racje co nadrobie to cos nowego.. no ale juz koniec..
ja pszeplaszam :sorry::zawstydzona/y:
tylko taki kiepski humorek mialam,ale doczytasz,to bedziesz wiedziec.I dziekuje Wam za pomoc z tym wykresikiem :tak:
Jakbym miala jakies jeszcze watpiliwosci,to bede pisac pw :tak:
pamietaj ze jednodniowy skok to nie owulka skok nawet o 0,15 ale caly czas w gore w kolejnych dniach to owulka takze po 36dc powinna przyjść @

reklama
Szafirek83 ja ci nie pomoge z wykresami bo nie mam zielonego pojecia:eek: dobrze ze na FF wyznaczaja ci dzien owul. bo sama moge tylko stwierdzic kiedy boli. Ale w ostatnim cyklu ja myslalam ze bylo 14dc a wykres po temp. pokazal ze byla 15dc :szok: Dobrze ze kochalismy sie na zapas. Ale i tak dupa zimna nic nie wyszlo :-( teraz czekamy do piatku na wyniki M (zolnierzykow) Troche sie cykam.
Ja też się cykam my badanie robimy środa-czwartek.Mój dzisiaj zapomniał o abstynencji i chciał piwko wypić ale mu przypomniałam i coś tam mruknął i odstawił gad:-)

Dziewczyny ostatnio tak się trafia, że ostatnio trafiam na chrzty na mszach w niedziele.
Ostatnio imiona przewijające się to Piotr, Maksymilian, Jan, Filip, Magdalena.
Wszystkie ładne imionka.
Piotr mi się bardzo podoba ale mam chrześniaka Piotruśia,Filip synek mojej koleżanki,Jan oklepane ale po dziadku mogło by być a Max to mi się z psem sąsiada kojarzy.:laugh2:

WITAM!!!!! :-)
Otoz 3 lata temu pewnego wieczora odczulam niezamowite klucie w prawym boku USG stwierdzenie ciazy pozamacicznej i wciaz pamietam ta wspaniala pielegniarke ktora trzymala mnie za reke i ze mna plakala. i wyrok "musielismy usunac jajowod" Uczucie niemocy, lzy lecialy przez nastepne pare dni, tygodni.
Nie moglam znalezc powodu by rano wstac z lozka by zyc. A jeszcze w szpitalu nie moglam siusiac organizm sie zablokowak na cewnik czekalam 4 godziny, pielegniarka oswiadczyla ze pechez moze utrzymac 250ml moczu mi "sposcili" 900ml Horror, dzwonilam do meza by zabral mnie do domu ale niemogl bo musze sie sama zalatwiac by mnie wypisali, chcac nie chcac musialam tam byc.
Czas goi rany ale wciaz sie wszystko pamieta i nawet czase tak samo boli, bede zawsze pamietac twarz mego M jak wyjezdzalam z sali pooperacyjnej radosc ze zyje i smutec co sie stalo. I ta niemoc przed operacja, chec odejscia.
Jestescie jedynymi osobami ktorym powiedzialm co sie dzialo, bolalo, i cierpialam ale wciaz chce dzidzi bo wiem ze bedzie cudnie jak juz tu bedzie.
Dziekuje ze mogla sie wam wygadac.
Kochana przytulam mocno i wierze ze te wszystkie cierpienia juz niedlugo będziesz miala wynagrodzone pieknym bezzębnym usmiechem swojego maleństwa!!!! :sorry::sorry::sorry::sorry:
Wiecie- jeśli ciąża nie jest w stanie się utrzymać to jest jedno. Drugie to głupi i bezmyślni rodzice. W moim mieście kobietę na 3 lub 2 dni przed terminem mąż tak pobił, że po wyjściu na dwór kobieta zemdlała. Wezwali pogotowie, trafiła do szpitala. Nie było wiadomo czy ratować ją czy dziecko, bo w brzuchu krwotok. Ten skurwiel ( sorry) tak ją pobił, że zmarła razem z dzieckiem. Do tej pory nie mogę na niego patrzeć na ulicy. Płakałam jak czytałam klepsydrę.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w takich momentach jestem za kara śmierci! :crazy:
To ja glupia dupa jestem :zawstydzona/y: bo mnie sie wydawalo,ze spadek,a potem wzrost o 0,3,wiec jak nic 15 dc,tymbardziej,ze do 15 bolaly mnie jajniki,a pozniej nic...Ale dopiero sie ucze,wiec dziekuje bardzo za poprawke.Oczywiscie mialyscie racje,bo dzis @zawitala.
Mam pytanko odnosnie tego.Czyli owu byla 22 dc?A 23 dc temp wzrosla o 0,15,to chyba troche malo??Tak powinno byc??Bo mi tak jakby powoli narastala z dnia na dzien.
przestań mi tu o jakiś dupach gadać! ;-) tak to bywa! a cieżko jest zrobić tak za 1 razem dobrą analizę wykresu bo jak sama mowisz organizm po tabsach dopiero 1 cykl! wiec szaleje do tego musisz poznac swoj organizm! ja wlasnie koncze 2 cykl z mierzeniem temp i widze pewne juz powtarzalne rzeczy np to ze mam krotka faze lutealna bo tylko 11 dni! juz w nastepnym cyklu bedziesz lepiej wiedziala co i jak! a to ze co dzien ci wzratsa po troszku temp to tak widocznie u ciebie jest!
ps. wyslalam ci zaproszenie na 28dni! :tak:
Tak spi mojej kolezanki kotek :-):szok:
Milego dnia.
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: przebil nawet mojego psa z kradziona poduszka! :-D
Ja mam 172 cm, biust maly(70c-wielkosc miseczki odpowiada 75b),waskie ramiona,czyli gora spokojnie 36,a dol dojrzale jablko :-p rozmiar 38.wiec nie taki szczypiorek ze mnie :sorry: a co do sukienki,gorset ma wszyte usztywnienia,wiec wszystko trzyma w ryzach.
o widze ze ktoś w koncu o podobnych gabarytach! :-) ja mam 175 cm cycki wklesle :confused2: szeroka tylko w klacie jestem i mam spore ramionka tzn normalne a miseczka AAAAA :zawstydzona/y: wiec problem ze stanikami! (niby 75B-wypchane) reszta jakies takie 38-40 zalezy od ciucha! :eek: nogi to i 36 ale bioderka to ja mam a raczej pas typowe jabluszko ze mnie wsio w brzucho idzie! :-:)-:)-:)-(
Dziewczyny ostatnio tak się trafia, że ostatnio trafiam na chrzty na mszach w niedziele.
Ostatnio imiona przewijające się to Piotr, Maksymilian, Jan, Filip, Magdalena.
:-) moj P. to wlasnie piotrke! :tak: a jego kuzynka wlasnie dala synkowi na imie piotrek widze ze wracaja tradyzyjny imiona do łask!

dobra to se pogadalam :laugh2: i zaczynam znowu pisac pracke! :confused2:

mi takze Max kojazy sie z psem hehe,ale to wszystko kwestia gustu...ja mam wybrane imie dla synka juz od kilku lat bedzie Natan,dla dziewczynki Pola lub Ayla.
a u mnie dzis okres zawital....nawet nie mam dola z tego powodu jakos normalnie to przyjelam jak co miesiac zreszta.....

Szafirek83 ja ci nie pomoge z wykresami bo nie mam zielonego pojecia:eek: dobrze ze na FF wyznaczaja ci dzien owul. bo sama moge tylko stwierdzic kiedy boli. Ale w ostatnim cyklu ja myslalam ze bylo 14dc a wykres po temp. pokazal ze byla 15dc :szok: Dobrze ze kochalismy sie na zapas. Ale i tak dupa zimna nic nie wyszlo :-( teraz czekamy do piatku na wyniki M (zolnierzykow) Troche sie cykam.
juz mi dziewczynki pomogly,a i tak @ taka,ze powodz normalnie...
no seks na zapas,dobra opcja :-p
trzymam kciuki za wyniki M!
ja odbieram swoje w pon

pamietaj ze jednodniowy skok to nie owulka skok nawet o 0,15 ale caly czas w gore w kolejnych dniach to owulka takze po 36dc powinna przyjść @
dzieki za pomoc,bede pamietac :tak:a malpa juz od wczoraj,az w nocy po nospe wstawalam.

przestań mi tu o jakiś dupach gadać! ;-) tak to bywa! a cieżko jest zrobić tak za 1 razem dobrą analizę wykresu bo jak sama mowisz organizm po tabsach dopiero 1 cykl! wiec szaleje do tego musisz poznac swoj organizm! ja wlasnie koncze 2 cykl z mierzeniem temp i widze pewne juz powtarzalne rzeczy np to ze mam krotka faze lutealna bo tylko 11 dni! juz w nastepnym cyklu bedziesz lepiej wiedziala co i jak! a to ze co dzien ci wzratsa po troszku temp to tak widocznie u ciebie jest!
ps. wyslalam ci zaproszenie na 28dni!

o widze ze ktoś w koncu o podobnych gabarytach! :-) ja mam 175 cm cycki wklesle :confused2: szeroka tylko w klacie jestem i mam spore ramionka tzn normalne a miseczka AAAAA :zawstydzona/y: wiec problem ze stanikami! (niby 75B-wypchane) reszta jakies takie 38-40 zalezy od ciucha! :eek: nogi to i 36 ale bioderka to ja mam a raczej pas typowe jabluszko ze mnie wsio w brzucho idzie! :-:)-:)-:)-(

1.a co? nie moge o dupach gadac!mam niemala,to moge o niej pogadac :-p
moj brat sie ze mnie smieje,ze ja mam figure murzynki!
a tak na powaznie,to tez mi wyszla lutealna 11 dni!

2.no nie,no nie, no nie!!!
Ja nie moge sluchac takich bredni!
Kochana nic mi nie wmowisz!Widzialam na NK
Lasencja z Ciebie,jak sie patrzy.A te wlosy...

spadam troche M potowarzyszyc w ogrodku,bo piekna pogoda,a ja sie w domu kisze

reklama
:-)Co do imion podoba Wam sie Kacperek?? Moj sie uparl na potege i nie ma bata :-p jesli bedzie synek a od poczatku ciazy mam glebokie przekonanie ze nosze malego rozbojnika ;-) bo jesli dziewczynka mam ja wybrac :-) ale nie myslalam jeszcze bo ciagle mi sie wydaje ze chlopczyk wiec sie nawet nad dziewucha nie zastanawiam, nawet w ubrankach po Wice zrobilam remanent i narazie rozowe odrzucilam i schowalam z powrotem, ludzie mowia ze brzus pilka i na chlopczyka ale w to nei wierze, wierze w przeczucia swoje

Do góry