reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

To pośpij sobie dłużej dzisiaj po imprezce.Z moją sylwetką jest odwrotnie mam 170 cm małą pupę,wąskie biodra,mały biust B i okrągły duży brzuch wszystko się tam magazynuje.I do tego teraz mi się przytyło troszkę np.nie mogę się dopiąć w spodnie letnie i sukienki.Z rozmiaru 36 wskoczyłam na 38 i jest to problem bo wiele ubrań jest małych np.moja ukochana zamszowa marynarka nie dopina się w brzuchu,letnie rurki nie ma opcji abym się zapięła itd.
Twoja sukienka jest śliczna ale nie dla mojej figury wyglądała bym w niej jak panna młoda w piątym mcu ciąży:-) muszę mieć taki model co zamaskuje tłuste brzuszysko:-D
Ja mam 172 cm, biust maly(70c-wielkosc miseczki odpowiada 75b),waskie ramiona,czyli gora spokojnie 36,a dol dojrzale jablko :-p rozmiar 38.wiec nie taki szczypiorek ze mnie :sorry: a co do sukienki,gorset ma wszyte usztywnienia,wiec wszystko trzyma w ryzach.

Szafirku - ja chcę, ale muszę poszukać - pewnie będziesz u kropeczki w znajomych to znajdę:tak:

OluPM i Zaniepokojona - ja mam podobnie - nie sądzę, że jestem gruba, ale parę kilo by się przydało zrzucić - tylko ja "zganiam" moje kg na tarczycę - od czasu jak choruję przytyłam 13 kg i nic się nie da z tym zrobić, bo odchudzać się nie wolno (ja też raczej bym nie chciała się odchudzać, bo ja łakomczuch jestem):zawstydzona/y:
A co do ciąży - moja strasznie chuda siostra przytyła w ciąży ponad 20 kg a po pól roku znowu była chuda:tak:
Poszukaj mnie prosze,bo ja n ie moglam Cie wczoraj znalesc :sorry:
Ja przez tarczyce przytylam 10 kg,ale odkad sie lecze,to stopniowo zrzucam.A dlaczego nie wolno sie odchudzac??

Ja mam siostrę starszą o 2 lata i jest moją najlepszą przyjaciółką - o wszystkim jej mogę powiedzieć - po utracie fasolki to ona była też moim największym wsparciem i teraz w starankach też mnie wspiera:tak:

Tak - rok 2010 będzie należał do nas - gangu BB:tak:

Szafirku kochany - tempka może powoli przyrastać, choć lepiej by było gdyby skakała do góry;-)
Masz rację - zawsze coś dzieje się po coś - np. po to by wzmocnić:tak:
a co do hrabiostwa - mhm...trochę się wstydzę i boję, że powiecie, że się chwalę...:zawstydzona/y: no dobra - mój M ma tytuł hrabiowski ale za tym niestety nie idą bogactwa:no:
tytuł ma jego rodzina od 1775 roku - oni pochodzą z kresów wschodnich - teraz te ziemie są w Ukrainie, ale wtedy to była Polska - tytuł dostał praprapra...dziadek za walkę z Moskalami - wtedy pewnie byli bogaci, ale teraz:no:
ale przynajmniej mamy drzewo genealogiczne od 1775 roku
1.Ja zaluje,ze nie mam takiej przyjaciolki!Zawsze chcialam miec siostre,a mam brata,ktory zawsze zachowywal sie jak rozpieszczony jedynak,wiec nie mam z nim super kontaktu.
2.Tak rok 2010 nalezy do nas!!!!
Gang BB rzadzi! :-):-)
3.Co do mojej tempki,daje jej jeszcze szanse:-p,zeby w nastepnym cyklu byl piekny skok.Na razie nie moge zbyt wiele wymagac,bo to dopiero pierwszy cykl po tabletkach,wiec organizm musi sie przestawic i dojsc do siebie.
4.Fajnie,ze Twoj M pochodzi z rodu hrabiowskiego i zna tak dalekie swoje korzenie,a swoja droga,to szkoda,ze nie idzie za tym kasa :-p
(ja tylko pisalam o pewnym typie zachowian piszac "hrabiostwo",wiesz co mam na mysli ;-))

Lece ogladac dekoratornie,a pozniej...wypadaloby wreszcie wstac z lozka :sorry:
do pozniej

reklama
wczoraj mnie caly dzien nie bylo nie nadrobilam bo bylo przedwczoraj i teraz zejdzie mi czytac Was do wieczora.. mam nadzieje ze wszystkie poszly teraz do garów i nie bedziecie pisac nic.. dopiero pozwalam pisać jak skoncze czytac..

a tu efekt wczorajszego nie czytania..
[/B][/COLOR]

tu taka jest nadprodukcja ze nadrobisz jedno a juz drugie do czytania, jak ladnie poprosisz to moze kolezanki przychlnie odniosa sie do twojej prosby :tak: ale cos mi mowi ze NIE :eek: sorki

szafirku.. powiedziałabym Ci tak: nikt CI do dupy nie nakopał? ale powiem grzeczniej: Ja cię czytam :-)
a propo wykresu.. wychodzi na to ze owu miałas w 22dc plus ok. 14 wychodzi ze 1 37dc masz dostac @.. sprawwa jasna.. jak masz pytanie wal bezposrednio na PW..
ja pszeplaszam :sorry::zawstydzona/y:
tylko taki kiepski humorek mialam,ale doczytasz,to bedziesz wiedziec.I dziekuje Wam za pomoc z tym wykresikiem :tak:
Jakbym miala jakies jeszcze watpiliwosci,to bede pisac pw :tak:

Szafirek83 ja ci nie pomoge z wykresami bo nie mam zielonego pojecia:eek: dobrze ze na FF wyznaczaja ci dzien owul. bo sama moge tylko stwierdzic kiedy boli. Ale w ostatnim cyklu ja myslalam ze bylo 14dc a wykres po temp. pokazal ze byla 15dc :szok: Dobrze ze kochalismy sie na zapas. Ale i tak dupa zimna nic nie wyszlo :-( teraz czekamy do piatku na wyniki M (zolnierzykow) Troche sie cykam.

Wikulaa - pająków to ja też się boję, ale od 2 lat mieszkamy w domku i już jestem na etapie, że jak widze pająka - skąd ich tyle jest:szok: - to go jestem w stanie sama zabić butem:wściekła/y:

No właśnie - mówią żeby sie wstrzymać - a potem strach czy owu nie przegapiona, czy nie za późno itd.:wściekła/y:

OluPM i Zaniepokojona - ja mam podobnie - nie sądzę, że jestem gruba, ale parę kilo by się przydało zrzucić - tylko ja "zganiam" moje kg na tarczycę - od czasu jak choruję przytyłam 13 kg i nic się nie da z tym zrobić, bo odchudzać się nie wolno (ja też raczej bym nie chciała się odchudzać, bo ja łakomczuch jestem):zawstydzona/y:
A co do ciąży - moja strasznie chuda siostra przytyła w ciąży ponad 20 kg a po pól roku znowu była chuda:tak:
co do pajaków to ja sie boje takich większych ale jak trzeba tzn jak nikogo nie ma w pobliżu to potrafie sama zdeptać albo gazetą zabić ale jakbym jakiego wielkiego spotkała a swojej drodze to bym spiepszała jak nic, za to nie bije sie myszy:tak::-)

takie wstrzymywanie się moim zdaniem nie jest dobre bo przeciesz skąd mamy wiedzieć ze akurat w tym dniu co wg obliczeń wychodzi będzie ta owulacja a szkoda by ja było przegapić przeciesz:tak::tak::tak::tak:

przynajmniej masz na co zrzucić że masz tą lekką nadwagę a ja pewnie jestem sama sobie winna ale wydaje mi sie ze ja po lekach tak tyje bo nie mam wtedy przemiany materii a ja często choruje i na antybiotykach jestem i to robi swoje a tych kilogramów potem w żaden sposób nie idzie zbić:zawstydzona/y::-(
Uwielbiam Kraków - baw się dobrze:tak:
ja też ja też uwielbiam KRAKÓW
Tak spi mojej kolezanki kotek :-):szok:
Milego dnia.
jaki sliczny ten kotecek uwielbiam koty ale tylko oglądać bo wkurza mnie ich zapach

kroptusia przeczytalam Twoją historie, aż w szoku jestem to historia z njgorszego koszmaru.. masakra zeby trafic na takie polozne i lekarzy.. i jeszcze ta gorączka, podziwiam ze tyle godzin wytrzymałas.. składam pokłony

oj jak dobrze
a czy dobrze mi sie wydaje ze 85 to rok twojego urodzenia?? bo jak tak to tak jak i mój:-):rofl2:
i mój:-)

Dziewczyny ostatnio tak się trafia, że ostatnio trafiam na chrzty na mszach w niedziele.
Ostatnio imiona przewijające się to Piotr, Maksymilian, Jan, Filip, Magdalena.

reklama
Do góry