ja to dopiero porabana jestem,ze nawet po imprezce pierwsze co,to na BB nadrobic zaleglosci
Jak z Zajcem dopracujemy swojego Super Kena z latexu to dostaniesz gratisowy prototyp.
Super :-) dzieki.A wiesz co?Jedna z dziewczyn,nie pamietam ktora,opisywala,ze jej M jest taki super,sprzata,zmywa,gotuje...i juz mialam na koncy jezyka zapytac,gdzie sie takiego kupuje i czy jest dostepny w wersji z pilotem
Szafirku dopiero teraz skaplam o co chodzilo i zerknelam mymi oczkami na wykres i oczywista sprawa ze masz zle oznaczona faze lutealną!!!! wiec wcale ci sie @ nie spoznia!!!! faza l. zaczyna ci sie dopiero 23dc!!! wiec dzisiej dopiero 12dpo tak wiec @ powinna byc w ciazu 2 dni! tak jak u mnie!
ja tez nic nie chciaam pisac bo jeszcze nie widzialam tych lini ze owu mialas wg mnie 22-23 dc i @ dopiero za 2-3 dni kochana :-) szkoda ze nie prowadzisz obserwacji sluzu bardzo by to pomoglo, rob sobie wykresy w ff tak ladnie wyznacza bardziej wg mnie wizualnie
To ja glupia dupa jestem
bo mnie sie wydawalo,ze spadek,a potem wzrost o 0,3,wiec jak nic 15 dc,tymbardziej,ze do 15 bolaly mnie jajniki,a pozniej nic...Ale dopiero sie ucze,wiec dziekuje bardzo za poprawke.Oczywiscie mialyscie racje,bo dzis @zawitala.
Mam pytanko odnosnie tego.Czyli owu byla 22 dc?A 23 dc temp wzrosla o 0,15,to chyba troche malo??Tak powinno byc??Bo mi tak jakby powoli narastala z dnia na dzien.
idę do wanny, myślę, że jeszcze powrócę
zawialo groza
Szfirek ale ty szprotka jesteś szczuplutka i brzuszek masz umięśniony jak kaloryfer.:-)
Zdjęcia ślubne świetne i boska sukienka
dziekuje
ja tylko w brzuszku szczupla,mam figure J Lo. Naprawde mam na czym siadac.Kiedys "kolezanka" powiedziala mi,ze mam taki tylek,ze mogabym sobie ubezpieczyc,jak J Lo.
A co do sukienki,mam do sprzedania.Szyta na zamowienie.Rozmiar 36.Zainteresowana??
Szafirku dziękuję za zaproszenie
jaka ty szczuplutka jesteś a sukienkę slubna to miałaś prześliczną i te zdjecia poprostu super.
mam nadzieję że nas rozszyfrowałaś na NK bo ja do tej pory mam problem
ale mnie komplementujecie
normalnie pale cegle.
Ja zapisywalam w zeszycie od razu kto jest kto
ale jeszcze nic nie ogladalam,bo M wrocil i zabral mnie do znajomych na grilla.Wiec jak by co,wszystko Ci wyjasnie
Ja długo łykałam tabletki antykonc. i wtedy zawsze mnie bolały przed @. Potem odstawiłam i wszystko się pomieszało i cycki przestały boleć. Bolały tylko raz- jak już zaszłam w ciążę.
Ja od pierwszego cyklu jak bralam tabletki,dlugo przed @ bolaly mnie piersi i byly bardzo obrzmiale (o pol rozmiaru wieksze).Wczesniej tak nie mialam.Teraz odstawilam tab. i dzis dostalam @ i gdyby nie lekki bol brzucha na godz. przed,to nawet bym nie wiedziala.Piersi nic a nic nie bola.Wiec mam tak samo,jak Ty. (bede wyczekiwac tego bolu piersi,to bedzie znak,ze trzeba testowac
)
Czytam co tam wyprodukowalyscie.
Kroptusia bosze kochanie tak mi przykro ze pzez to musialas przechodzic :-( nawet nie wiesz jak bardzo wiem przez co przeszlas, nie chce sie do ciebie porownywac ale ja pzeszlam przez bardzo podobna sytuacje wiec wiem co masz na mysli, mowiac ze nie mialas sily nic zrobic.
Otoz 3 lata temu pewnego wieczora odczulam niezamowite klucie...
Kroptusia,Olesia dziewczynki,Wy to dopiero przeszyscie w swoim zyciu...nie zazdroszcze...chyba najgorsza w tym wszystkim jest ta niemoc,ze musisz zdac sie na wole,a czesto brak woli,obcych osob.To jest straszne,jak walczy sie o wlasne dziecko lub/i o wlasne zycie.
Pocieszenie jest jedno:co nas nie zabije,to nas wzmocni.Jestescie teraz mega silne!(i moich oczach megaWielkie)
Tak masz racje...jak sie klepie bidote to czlowiek umie potem docenic jak sie ma dobrze,Ja sie nie zmienilam,jestem taka sama,nie zachowuje sie jakbym teraz chciala cos pokazac ze mam lepeij..znam niektore osoby ktorym sie powidlo ale teraz tak brode zadzieraja ze trudno sie dogadac:-(
A teraz mamy dobrze i nic nam nie brakuje,,ale ja nadal staram sie gasic swiatlo a moj zapala i sie smieje i mowi nie musimy oszczedzac..a jak gdzies jedziemy to ja kalkuluje gdzie najtaniej a on zamawia i tak hotele 5 gwiazdkowe...no i co ja mam z nim zrobic:-)zamacham dupcia a on sie cieszy:-)
Ja wlasnie czasem jak widze takich dorobkiewiczow,ktorzy nagle zaliczaja sie do hrabiostwa i wyzej sraja niz dupy maja,to mysle sobie,ze nigdy nie chcialabym byc tak bogata jak oni,nigdy...jesli mialabym sie taka stac.
Takze Babo nie zmieniaj sie!!:-)
no dziewczyny - ja tylko melduje ze, ide spac i jutro przeczytam te 25 stron od ostatniego wejscia... Jakie jutro?? dzis rano jak sie wyspie:-):-):-)
to ja zamykam wczorajszo-dzisiejsza sesje na BB.Buziole spiochy moje!
Tylko nie chrapac glosno!!