ale na odwrot naprzyklad, ja tak kocham swojego M ze jesli mam wybierac zycie bez niego a miec dziecko albo z nim i bez dzieci to wybieram to drugie..... narazie jestem w tym miejscu ze wybieram to drugie.....
Ja tez tak mojego kocham ze wybralabym bez dziecka..zawsze znajdzie sie wyjscie...zabieg czy adopcja...
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
a ja mam dwie siostry , starsza i mlodzsza i odkad pamietam zawsze bylysmy ze soba bliso , moze nie na tyle zeby sie zwierzac sobie tak naprawde ale jedna za druga w ognien by skoczyla :-) jak bylysmy male to mimo iz mialysmy oddzielne lozka czy pokoje to zawsze spalysmy w jedny i gadalysmy do pozna w nocy..... dlatego moja siostra ta co jest wciazy sie cieszy bo prawdopodobnie bedzie miala druga coreczke i sie cieszy ze natalka bedzie miala siostrzyczke tak jak my mialysmy siebieDziekuje Marzenko,
Moja siostra tak ma na imie, ale niestety nigdy niebylam z nia tak blisko, kocham ja ale chyba zbyt wiele lat bylysmy oddzielnie i teraz nie mozemy tego nadrobic. Pogadamy o pierdolach i posmiejemy sie ale nic powaznego. Jest pare rzeczy ktore mnie irytuja ale nie moge o niech z nia rozmawiac. Glupio mi
ale jest pare spraw o ktorych tez z siostrami nie rozmawialam bo mi glupio ale im starsza jestem tym jakos bardziej sie przekonuje ze zadna kolezanka i przyjaciolka nie bedzie na zawsze tylko siostra bedzie na zawsze , nie obgada, nie obrazi i kocha taka jaką jesteś....
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dokladnie tez tak sądze, moja siostra czy szwagier nie zmienili sie wogole tylko tyle ze bardziej szczesliwi i to widac..... wiesz jak chce sie byc gwiazdą to i tutaj w polsce sie znajdzie pretekst zeby takową sie obnosic....SUPER ze wreszcie szczescie sie do ciebie usmichnelo. Tak trzymac. Ja jestem za granica ponad 12 lat i duzo sie zmienilo, ale ja to ta sama Ola co w Polsce, fajnie uslyszec od znajomych ze sie nic nie zmienilam i nie obnosze sie zagranica. Wazne byc soba i pamietac skad sie pochodzi.
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Jak bylysmy male spalysmy w jedny lozku i zawsze mnie nakrecila bym ja gilgotala obiecujac ze na drugi dzien ona mnie i co bardzo zadko dotrzymywala obietnicy :-( Ale fajnie to wspominac. Mam jeszcze braciszka o 9 lat mlodszego, moj "misiu", teraz sie burzy bo ma 25 lat, jest policjantem i prosi o troche powagi NIGDY zawsze bedzie moim malym braciszkie mimo 190 wzrostu doda ze ja tyko 162 ( taki kurdupel ze mnie) Male jest piekne
olesia_33
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
o nieee heheh my sie tez zawsze gilalysmy po plecach na zmiane hehehJak bylysmy male spalysmy w jedny lozku i zawsze mnie nakrecila bym ja gilgotala obiecujac ze na drugi dzien ona mnie i co bardzo zadko dotrzymywala obietnicy :-( Ale fajnie to wspominac. Mam jeszcze braciszka o 9 lat mlodszego, moj "misiu", teraz sie burzy bo ma 25 lat, jest policjantem i prosi o troche powagi NIGDY zawsze bedzie moim malym braciszkie mimo 190 wzrostu doda ze ja tyko 162 ( taki kurdupel ze mnie) Male jest piekne
brata zawsze chcialam miec ale niestety nie mialam...
ej a ja mam 1.59 cm to chyba lepszy kurdupel ze mnie!!!!
olesia_33
ale na odwrot naprzyklad, ja tak kocham swojego M ze jesli mam wybierac zycie bez niego a miec dziecko albo z nim i bez dzieci to wybieram to drugie..... narazie jestem w tym miejscu ze wybieram to drugie.....
Ja tez tak mojego kocham ze wybralabym bez dziecka..zawsze znajdzie sie wyjscie...zabieg czy adopcja...
Widzisz Marzenko ja tak naprawde chce mojego M i dzidzie, nie wyobrazam sobie zycia bez niego a ze zewsze mowila ze urodzilam sie by byc mama to jest "pis pogrzebany". MOwia ze nie mozna miec wszystkiego ale ja zrobie na przekor w 2010 roku urodzie malgo "Majka" i kropa
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
i dobrze ze tak mowisz i tego sie trzymaj!!!!Widzisz Marzenko ja tak naprawde chce mojego M i dzidzie, nie wyobrazam sobie zycia bez niego a ze zewsze mowila ze urodzilam sie by byc mama to jest "pis pogrzebany". MOwia ze nie mozna miec wszystkiego ale ja zrobie na przekor w 2010 roku urodzie malgo "Majka" i kropa
o kurde teraz do mnie doszlo ze rzeczywiscie teraz to i ja urodze w 2010 roku!! boshe jak ten czas szybko leci.......
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja tez juz mykam , moja mala myniulka wykonczyla dzisiaj ciocie
slodkich snow Olesiu!!
slodkich snow Olesiu!!
Podziel się: