reklama
widze że nie tylko mnie BB odciąga od pisania pracy, staram sie jak na razie zabardzo się nie wciągać ale ostatnio zaczynam tu caraz częściej zaglądać
hihih, ja też miałam dzisiaj przysiasc ale jakos srednio mi idzie..jutro odłacze neta to przysiade i napisze co mam do napisania..:-)
Eve84
2 lata przerwy.....
no ja bez neta to bym nic nie napisala taka to pracka juz ze 90% info mam z neta! ale z drugiej strony to dobrze! :-)
,
@ dalej nie przychodzila,szukalam u Was wsparcia i jakos nikt mnie nie zauwazal.Poryczalam sie na calego!
Juz mi troche lepiej,brzuch zaczyna bolec.Wreszcie @ przyjdzie!!!
Przynajmniej jeden problem z glowy!
ja tez nic nie chciaam pisac bo jeszcze nie widzialam tych lini ze owu mialas wg mnie 22-23 dc i @ dopiero za 2-3 dni kochana :-) szkoda ze nie prowadzisz obserwacji sluzu bardzo by to pomoglo, rob sobie wykresy w ff tak ladnie wyznacza bardziej wg mnie wizualnie
HankaM
Fanka BB :)
Byłam podlać swój cudny ogródek, może chociaż on mi sie uda i coś wyhoduję. No i czy chcesz czy nie chcesz trza przejść przez korytarz. U sąsiadki dwa wózki pod drzwiami wnusie są.
Jak se pomyśle, że to urodziła baba któraą brałam za faceta a przy drugim dekiel pomylił zatwardzenie po plackach ziemniaczanych z porodem to aż mnie szlak trafił.
No nie da się - trza pić.
Jak se pomyśle, że to urodziła baba któraą brałam za faceta a przy drugim dekiel pomylił zatwardzenie po plackach ziemniaczanych z porodem to aż mnie szlak trafił.
No nie da się - trza pić.
Eve84
2 lata przerwy.....
morze dorzuc jakis przedział wiekowy bo troszke duzo mi wyskoczylo Ol W. z Białegostoku! :-)Ola W. Białystok
oj dobrze ci ja dostałam od promotora ok 200 artykułów po angielsku do pracyno ja bez neta to bym nic nie napisala taka to pracka juz ze 90% info mam z neta! ale z drugiej strony to dobrze! :-)
reklama
Podziel się: