reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hanka masz prawo być wściekła.. i bądź. Niech go dopadnie gniew boży

A srał go pies, samiec do jednego jest potrzebny. A jak ma za dużo funkcji to się psuje i trza na nowy model wymieniać.

Żebym była młodsza, miała koleżanki i 30 kg mniej to bym polazła na disco i się chociaż wyżyła jak za dobrych dawnych czasów.

No ale adapter musi styknąć

reklama
Szafirku kochany - ja potem czytam Twoje monologi i piszę swoje;-)
A Wy się jakoś zabezpieczacie - bo może się zafasolkowało:sorry:

Kochane moje - ja spadam na imprezkę:-)

Bidulka:-D ja się na tych tempkach,spadkach i wzlotach nie znam nic a nic.
Kropeczka to dobra duszyczka i widzi wszystko na BB o Pan Bóg jej za to w dzieciach wynagrodzi:tak:
A ty Szafirku jesteś na NK?

szafirku co ty pleciesz, ja widze co skrobiesz ale ja ci z wykresikiem nie pomoge bo sie na tym nie znam :( sama mam na 28dni ale wsyztsko mi dziewczynki m owią bo ja nie kumam tych temperatur!!!

oj nawet tak nie mów
ja robię kilka rzeczy na raz więc nie jestem w stanie na wszystko odpisać
też Cię chcę na naszej klasie!!!
Wracaj natycmiast
a co do wykresików to ja się po prostu na tym nie znam więc nawet nie zaglądam...

no co ty?? ja tez jakos specjalnie nie chce zabierac glosu w sprawie wykresu bo drugi miesiac dopiero mierze... nie smuc sie - pewnie masz dzis gorszy dzien... usmiechnij sie i wracaj...:-):-):-)
Sorki za wczoraj dziewczynki,ale naprawde mialam mega dola!
Najpierw mi M ogromna przykrosc zrobil, @ dalej nie przychodzila,szukalam u Was wsparcia i jakos nikt mnie nie zauwazal.Poryczalam sie na calego!
Dzis M pojechal w delegacje,dalej humor beznadziejny,ale juz znam przyczyne.
To po prostu mega napiecie przedmiesiaczkowe!
Juz mi troche lepiej,brzuch zaczyna bolec.Wreszcie @ przyjdzie!!!
Przynajmniej jeden problem z glowy!Co do M rozprawie sie z nim wieczorem.
Buziaki

Sorki za wczoraj dziewczynki,ale naprawde mialam mega dola!
Najpierw mi M ogromna przykrosc zrobil, @ dalej nie przychodzila,szukalam u Was wsparcia i jakos nikt mnie nie zauwazal.Poryczalam sie na calego!
Dzis M pojechal w delegacje,dalej humor beznadziejny,ale juz znam przyczyne.
To po prostu mega napiecie przedmiesiaczkowe!
Juz mi troche lepiej,brzuch zaczyna bolec.Wreszcie @ przyjdzie!!!
Przynajmniej jeden problem z glowy!Co do M rozprawie sie z nim wieczorem.
Buziaki

Jak z Zajcem dopracujemy swojego Super Kena z latexu to dostaniesz gratisowy prototyp.

Cześć Dziołchy witam wieczorową porą! :-)
Hanka!!!! mistrzuniu ty moj!!! :-D:-D:-D:-D ty to umiesz opisać kobiece myśli i dobrać w słowa!!! :-D:-D:-D:-D dobrze ze tego faceci nasi nie czytaja bo by sie chyba od razu pochlastali! :-)
a co do braku zywnosci jakby cosik to sie zrobi jakąs zbiórke i nawet objadki zafundujemy! :tak::tak::tak::tak:
Szafirku dopiero teraz skaplam o co chodzilo i zerknelam mymi oczkami na wykres i oczywista sprawa ze masz zle oznaczona faze lutealną!!!! wiec wcale ci sie @ nie spoznia!!!! :sorry::sorry::sorry: faza l. zaczyna ci sie dopiero 23dc!!! wiec dzisiej dopiero 12dpo tak wiec @ powinna byc w ciazu 2 dni! :tak: tak jak u mnie!

a ja nadal slecze nad inżynierką! :confused2: napisalam tylko 7 stron! :wściekła/y: a teraz mam mega bol glowy - chiba za niskie cisnienie - wiec se walnelam przerwe na kawke z ciastem i BB :-D
a co do slodkosci to mam zamiar se dzisiej zrobic kopiec kreta!!!! :laugh2:

Cześć Dziołchy witam wieczorową porą! :-)
Hanka!!!! mistrzuniu ty moj!!! :-D:-D:-D:-D ty to umiesz opisać kobiece myśli i dobrać w słowa!!! :-D:-D:-D:-D:-)
a co do braku zywnosci jakby cosik to sie zrobi jakąs zbiórke i nawet objadki zafundujemy! :tak::tak::tak::tak:
dobrze ze tego faceci nasi nie czytaja bo by sie chyba od razu pochlastali! Szafirku dopiero teraz skaplam o co chodzilo i zerknelam mymi oczkami na wykres i oczywista sprawa ze masz zle oznaczona faze lutealną!!!! wiec wcale ci sie @ nie spoznia!!!! :sorry::sorry::sorry: faza l. zaczyna ci sie dopiero 23dc!!! wiec dzisiej dopiero 12dpo tak wiec @ powinna byc w ciazu 2 dni! :tak: tak jak u mnie!

a ja nadal slecze nad inżynierką! :confused2: napisalam tylko 7 stron! :wściekła/y: a teraz mam mega bol glowy - chiba za niskie cisnienie - wiec se walnelam przerwe na kawke z ciastem i BB :-D
a co do slodkosci to mam zamiar se dzisiej zrobic kopiec kreta!!!! :laugh2:

Jadźka o 7 stron bliżej końca. Ty to masz zaparcie pisanko i pieczenie ciasta, ja to nawet łyżeczki dzisiaj nie umyłam, taki mały bunt.

zeby tylko to! jeszcze o 15ej walnelam objada! schabowych nasmażyłam na caly tydzien chyba! :-D
ale nie boj ... ja tez mam dni ze mogą mi nasrac na srodku korytarza a ja przejde obojetnie! :laugh2:

u nas też dzisiaj "męski dzień", mężunio wkupuje się w łaski za wczoraj..zmywa, robi obiad, po zakupy poszedl i nawet sie poswiecil i na spacer ze mna poszedl..

ja zlopie winiaka i mecze BB..dzien leniucha trwa

reklama
Do góry