reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Jestem po pracy...i po objadku, teraz relaksik, a wieczorem wyjście ze znajomymi, niestety jutro znowu do pracy...

Wy mówicie, że grubasy jesteście, a ja jak na was patrzę to mi sie wydaje, że słoniątko jestem:rofl2::laugh2:

chyba ważne jest żeby ktoś bliski był przy porodzie, albo przynjamniej w pobliżu:tak:
lg.php

gdzie ty kochana pracujesz co w niedziele też musisz do pracy iść??
tak słoniątko ale chyba z anoreksją albo ty nie wiesz jak słoń wyglada tylko myślisz że zebra to słoń:-D:rofl2:
też mysle że w czasie porodu cały czas ktoś blisko powinien czuwać w razie czego zeby reagować jak my nie będziemy mieć sił na taką reakcję :tak:
Zaniepokojona - Ty jak Niunia - kobiety pracujące:tak:
Kochane moje - ja spadam na imprezkę:-)
baw sie dobrze!!
kochana muszę się czymś zajać bo skoro nie pracuje nigdzie to chociaż w domu sie muszę udzielać ale nie przesadzajmy aż tak to nie pracuję w tym domu

Hanka, grunt to sie nie załamywac i mieć nadzieje, bo ona umiera ostatnia!
Zuch kobieta jestes, postaw się a zastaw się, dasz radę kobietko!
Trzymam za was mocno kciuki!!!!!

Mój małż szaleje w kuchni, więc na obiad pewnie jakieś cudactwo będzie...Staranki trwają od wczorajszego wieczora - i raz i drugi i trzeci..Sił mi brakuje..Chyba też się jakimiś %-tami dzisiaj wspomogę - białe wińsko stoi w kuchni...mh..no dobra - idę otworzyć.
zgadzam sie z Olą PM grunt to sie nie załamywać wiem ze łatwo powiedzieć trudniej zrobić ale nie mamy chyba innego wyjścia
kurcze a mój M nigdy nie szaleje w kuchni w sensie nigdy nie gotuje:-(

a propo pracy w domu teraz się pochwalę a co oto mój wypiek dzisiejszy

Załączniki

• aparat 312.jpg
    aparat 312.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Jadźka? Ola :)

Facet to głupie stworzenie, nawet nie wie że w takiej sytuacji trzeba zadzwonić, pocieszyć i tak dalej...Tym że sie nie odezwal to bym sie nawet nie przejmowala - oni nie umieja sie zachowac w najprostszej sytuacji a co dopiero w trudnej..Takze luuuz :)

Przyjeżdżaj do Białego, na piweczko wyskoczymy gdzieś.. :)

Jadźka to standardowe imię dla wszystkich zaczerpnięte z cudownej komedi Sami Swoi, kręconej z resztą w moich okolicach.

Kuzynka cały czas mnie ciągnie do Białego na leczenie ale jak jak mój pracuje i nie ma możliwości a bez kasy to ani rusz

Ja piłam zawsze winko trochę pomagało.
Ja Ci słońce wyślę masełko jak będzie trzeba ;-);-);-)

Dziękuję kochanie

eee...jak bedzie trzeba to zrzute na parówki i pasztet zrobimy do tego chleba

Oj poleciałaś grubo - to już rarytasy

cieszę się bardzo właśnie takie opinie dopingują mnie do działania w kuchni:-)

A nie chciało by ci się działać w mojej kuchni:-)

Zaniepokojona - pracuję sekretearcie szkoły policealnej więc jak są zjazdy w weekendy to ja też w pracy muszę być...

nie wolno umieszczać takich zdjęć, bo strasznego smaka mi narobiłaś, muszę zaraz w szafce czegoś słodkiego poszukać:tak:

A nie chciało by ci się działać w mojej kuchni:-)
:szok:az taka dobra kucharka nie jestem napewno zaraz bym coś popsuła i co wtedy...wykopałabyś mnie moment:rofl2:
Zaniepokojona - pracuję sekretearcie szkoły policealnej więc jak są zjazdy w weekendy to ja też w pracy muszę być...

nie wolno umieszczać takich zdjęć, bo strasznego smaka mi narobiłaś, muszę zaraz w szafce czegoś słodkiego poszukać:tak:
no tak w takiej sytucji do pracy trzeba isć :tak::tak:
jakby się dało to bym wam po kawałku przesłała do spróbowania:rofl2::tak::-D

Jadźka to standardowe imię dla wszystkich zaczerpnięte z cudownej komedi Sami Swoi, kręconej z resztą w moich okolicach.

Kuzynka cały czas mnie ciągnie do Białego na leczenie ale jak jak mój pracuje i nie ma możliwości a bez kasy to ani rusz

Niech będzie i Jadźka :)
Hanka, no bo co by nie powiedzieć są tu specjaliści jesli chodzi o "ciężkie zachodzenie w ciążę" - KLINIKA BOCIAN, a poza tym tu było jedno z pierwszych IN VITRO w Polsce..Może warto pomyśleć chociaż o zrobieniu badań tutaj?

A jak nie to przyjedz do kuzynki w odwiedziny a ze mna na piwusio pojdziesz, zapijem smutki :)

reklama
Do góry