reklama
Zobaczysz co ci lekarz zaleci w tym cyklu.Ja bym próbowała raz jeszcze IUI jak nie w tym cyklu to w następnym.Też myślałam o tym duphastonie bo jak dostaje @ to mam straszne skrzepy jak nie starałam się o fasolkę przez kilka mcy po odstawieniu yasmin to nie miałam ich w takiej ilości.Może dochodzi do poronienia przed terminem @? Mówiłam o tym mojej ginekolog ale ona najpierw nasienie kazała zbadać pewnie ma rację ale ja i tak zastanawiam się czy nie trace czasu i może powinnam chodzić do tego invimedu.W lipcu będe miała 30lat i nie chce nie wiadomo ile czekać na dziecko.Teraz na kolejną wizytę do ginki terminy będą dopiero w połowie maja.nie robię... nie ma sensu robić... zobaczymy jaki będzie plan na ten cykl , wizyta we wtorek - ja tym razem po proszę o jakiś dupason czy jakoś tak coś co podtrzymuję fasolkę po zapłodnieniu, może to jest przyczyną niepowodzenia, nie wiem sama szukam przyczyn - może jak spróbujemy jakoś inaczej to się uda!?
Ja też podglądnęła ale tylko jedną fotkę widziałam:-)Oczywiście, oglądajcie
Ze mnie to taki duży dzieciuch
Eve84
2 lata przerwy.....
:-) nie wtedy akurat farbnełam :-) ale na aktualntch fotkach z grzywką to moj kolorek!Piękne włosy to twoj naturalny kolor?
A tam cała jesteś fajna, taka dziewczęca i ten uśmiech.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA KOMPLEMENTY! :-):-):-)
JA DZISIEJ CIUTEK NIEOBECNA BEDĘ! PRACKE PISZE A ZE OD RANA NAPISALAM TYLKO 2 STRONY TO SIE WYŁANCZAM ODEZWE SIE WIECZORKIEM! A TERAZ LECE JEDZONKO ROBIĆ!
kinguś
Nie poddam się
Witajcie kochane wpadłam tylko na chwilkę.
Jednak pójdę na wizytę w poniedziałek a w czwartek tak jak miałam pójdę na usg.
Dziś byłam na pobraniu krwi i rozmawiałam z położną i ona mówiła, że z objawów to jej bardziej na jakąś infekcję wygląda.
Przez weekend sobie odpocznę i będę dużo leżała i jakoś doczekam do poniedziałku.
Dziś byłam na pobraniu krwi i rozmawiałam z położną i ona mówiła, że z objawów to jej bardziej na jakąś infekcję wygląda.
Przez weekend sobie odpocznę i będę dużo leżała i jakoś doczekam do poniedziałku.
Agniesiak85
Fanka BB :)
Witajcie kochane wpadłam tylko na chwilkę.
Trzymajcie się cieplutko i wypoczywajcie sobie
martyna222
udało się ! :)
już jestem z powrotem, wykąpałam się wałki na głowie, bo ślub o 18 ... to wesele mojej koleżanki przez którą poznałam swojego M. więc jej dużo zawdzięczam!
kinguś
Nie poddam się
Baw się dobrze słońce.już jestem z powrotem, wykąpałam się wałki na głowie, bo ślub o 18 ... to wesele mojej koleżanki przez którą poznałam swojego M. więc jej dużo zawdzięczam!
Ja uciekam leżakować.
Agniesiak85
już jestem z powrotem, wykąpałam się wałki na głowie, bo ślub o 18 ... to wesele mojej koleżanki przez którą poznałam swojego M. więc jej dużo zawdzięczam!
Dobrej zabawy Kochana
reklama
Loree
HTML:
Loree - tak chcemy nasz mały parterowy domek rozbudować - będziemy stawiać część nowych ścian, musimy burzyć ganek, rozwalić stare stropy i robić nowe i zburzyć ściany strychu by postawić nowe i zrobić poddasze użytkowe. Więc też dochodzi nowy dach, modernizacja ogrzewania (chcemy zrobić kominek) i instalacji wodnej.
To wielki skrót:tak:
Zaraz nadrobię resztę, ale mój M dziś wywozi gruz z podwórka i muszę go poratować jedzonkiem;-)[/QUOTE]
Podziel się: