Pierwsze nadrabianie;-)
Alescie nastukaly moje kochane.chyba nie dam rady nadrobic,bo wpadlam tylko sie pozegnac na 4 dni.wyjezdzam do Kolobrzegu z synkiem i mezykiem troszke odpoczac.
Emma - dużo super pogody i odpoczynku - zbieraj siły na następny cykl
andziu dobrze ze jestes psycholożką , zawsze sie tu jakis przyda do rozgarniania czubkow
a tak swoja droga to zawsze marzylam zeby isc na psychologie ale niestety u nas nie bylo nigdy i niema tego kierunku , najblizej to w poznaniu ale cholernie drogo dlatego chyba zostala mi ta socjologia....
Marzenixx - do rozgarniania czubków na BB to jest lepsza Hanka lub Kaprycha;-)
socjologia - zbliżona do psychologii - pewnie wiele jest tych samych przedmiotów i temat Twojej pracy też mógłby być tematem magisterki z psychologii
SUPER!!!! Gratuluje wielkiej 3!!!
A jak juz otworzysz ten gabinet dawaj linka...pewnie czesto cie odweidze;-)
Za 10 minut mam gadac z tata...to poznam szczegoly...napisze potem albo jutro...wiem, ze miala operacje i ze trwala az 3,5 godziny...dluuugo:-)
Zoltaczke-trzeba zrobic HBS i kosztuje okolo 10zlotych, a szczepionka to 3 dawki, po 50 zlotych kazda i ja placilam w przychodni na miejscu po podaniu zastrzyku za 1a...za kolejne tez tak bede placic. Ale jak przychodnia nie ma to chyba trzeba samemu kupic w aptece...
Kochana Kropeczka:-)
Jak otworzę to dam znać - we wtorek jedziemy złożyć pismo o wynajem i dowiedziec się dokładnie o opłaty, bo lokal już obejrzałyśmy - trzeba go pomalować ale to zrobią nam nasi M:-)
Dziękuję za odpowiedź o żółtaczce - jeszcze mam jedno pytanie - czy jeżeli by się udało zafasolkować to czy drugą dawkę można wtedy brać, czy lepiej odłożyć staranka?
Jak Mama?
No to nurtuje mnie z ciekawosci jeszcze inne pytanie....czy np brak sexu ma wplyw na czlowieka z medycznego pkt widzenia? czy np ma wplyw na choroby prostaty u faceta itp...wczoraj ogladalam tu ciekawy program...ale o tym nie bylo ani slowa i tak mi sie nasunelo...jak to jest...?
Nie wiem jak na fizyczne zdrowie, ale psychiczne bez seksu szwankuje na pewno - więc wtórnie fizycznie też może
Hej Lachony,
a ja znow z powrotem tutaj. Wczoraj zameldowalam sie na watku staraczek, niektore mnie moze pamietaja? Musialam troche ochlonac bo ciaza pierwsza slaba i aniolek opuscil mnie bardzo szybko...
Witaj Qcz:-) Przykro mi z powodu Aniołka, ale życzę szybkiego nawrotu M i działań w kierunku fasolki:-)
No to odpisuje.
W skrocie...wybaczcie
Andzia,Kropeczka z Was to jednak sa nasze forumowe aniolki
Jestescie kochane.Buziaki ogromne dla Was.
Ja wpadam i wypadam,bo pracuje do pozna i jak zdaze nadrobic,to wszytko,co naskrobalyscie,to juz padam na pysk.Odpowiem Wam i nie mam juz sily pisac co u mnie.No i M z mina kotka ze Shreka mowi,ze juz wole BB od niego...
Szafirku - bardzo Ci dziękuję - tak miło mi się zrobiło
Mój tez czasami marudzi, że tylko BB i nic więcej
2. Trzy lata temu mialam ciaze ektopowa (pozamaciczna) i musialam miec usuniety prawy jajowod. Bylo bardzo blisko by mnie tu dzis nie bylo, ale jestem wiec trzeba sie cieszyc z tego co sie ma ;-) Dzidzia zawsze bedzie w mojej pamieci ale o calym zdazeniu staram sie zapomniec, bardzo dlugo nawet nie moglam o tym mowic, jak widac czas leczy rany.
Olesia - masz rację - czas leczy rany i łatwiej mówić o trudnych rzeczach, ale dobrze, że możesz już o tym mówić
Dobre
cześć dziewczyny,
fajne to Wasze forum więc postanowiłam się przyłaczyć
Witaj - fajne , fajne to forum - nieskromnie powiem, że to nasza zasługa i tak fajnego nigdzie nie ma;-)
Pa_ula - badaj M i szybkiej fasolki życzę:-)
Dziękuję w sumie dobrze gdyby nie te potworne mdłości rano i wieczorem :-)
Wstaję o 5 15 do pracy i jak wracam o 16 00 to już mi się chce spać, ale wytrzymuję do 20 30 i idę w kimono-zasypiam jak noworodek w 3 sekundy. Mąż się tylko ze mnie śmieje :-)
Olica - idź na L4 - odpoczniesz i się wyśpisz - praca poczeka, a po tym co chcieli Ci zrobić to niech pocierpią
Witam po swietach
U mnie spokojnie.. staram sie tak bardzo o starankach nie myslec..jest ładna pogoda to mi pomaga, jak widzicie po suwaczku mam jeszcze pare dni do owulacji, mam nadzieje ze ja bede miala, w tym miesiacu nie łykam clo
Witaj Elfa:-)
Dobrze, że wróciłaś do nas
Czesc Kochane..
wczoraj juz dostałam plamien.. a dzis juz ze mnie leci.. czas na nowy cykl.. w poniedzilek (4dc) ide zrobic badania jakie mam do zrobienia w tym cykl.. a potem w 21cd..
ale mnie boli brzusio.. chyba zdecyduje sie na drugi ibuprom
Nektarynko - dobrze, że przyszła @ - nowy cykl niech już nie będzie taki zakręcony
Nowy cykl nowe staranka może w maju jakiś wysyp fasolek będzie;-)
Dobrze powiedziane:-)
Dzień dobry kobietki.
Nadal M ma gips. Coś się kości nie zrastają. Bardzo pomału to idzie.
Prace w ogrodzie pełną parą i jeszcze powiększam teren pod uprawę i sama osuwam trawsko i chwasty.
Przytulaliśmy sie a dzisiaj rano tak dziwnie piecze mnie w podbrzuszu.
W przyszłym tygodniu wizyta u lekarza.
Witaj Niunia:-)
Rzeczywiście z tym gipsem to długo - ale Ty się nie przepracowuj tak
Kochana, nie wiem o co chodzi z tym pieczeniem:-( Zaglądaj do nas
Siemacie Lachonarium
Qutwa ile stron - mola książkowego by nawet zemdliło.
Mam nadzieję, że moja świta tęskniła za Panią Władczynią i godnie mnie zastępowałyście i nierozpierdzieliłyście forum w drobny mak.
Witaj o Pani Najjaśniejsza
Mamy nowe forumowiczki, które również na Ciebie czekają z flaszeczką - my swoje wypiłyśmy, a jakże by inaczej - w końcu to najbardziej pijańskie forum:-)
Haniu - życzę Ci w takim razie dużo deszczu
Cześć Kobiałki
Ja swojego próbuję wysłać do fryca ale on "zmienia imicz" :-):-) Teraz wyjeżdż, więc nie nalegam żeby wyglądał wybitnie atrakcyjnie;-)
cześć Andziu... Co jak co ale ty zawsze nadrobisz... A co do grzeczności ; wyznaję zasadę - Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne - tam gdzie chcą
Andziu, słoneczko... na pewno Ci się uda... Zreszta masz takie doświadczenie w diagnozowaniu chorych przypadków z BB że będziesz najbardziej rozchywtywaną psycholożką:-):-)
Czyli musimy wystosowac odezwę do narodu: SEX TO SAMO ZDROWIE :-)
Z której strony by nie spojrzeć. Po dzisiajszym poranku będę zdrowa przez caaaały dzień:-)
Zajączku - masz rację, nie wypiękniaj M na wyjazd;-)
Zasada o grzeczności sie sprawdza - po za tym w niebie może być nudno
Mam nadzieję, że wypali z tym gabinetem - dziękuję za miłe słowa:-)
no i teraz jak komuś pożyczę dużo zdrowia - to w domyśle będzie - DUŻO SEKSU
Witaj Agniesiak:-)
Naprawdę niesamowity ten Twój M - mój czasami zrobi śniadanie, ale zmywanie, prasowanie
a co do pisania - ja już się przyzwyczaiłam - to niemożliwe by nie pisały
Elo, elo
Tak jak obiecalam, melduje sie po HSG. Badanie sie udalo ale bardzo bolalo. Teraz ledwo przy kompie siedze, a do tego troszke krwawie. Najsmieszniejsze jest to, ze brzuch juz przestaje mnie bolec a najbardziej napie..dala mnie kolano !!! LOL. Mam nadzieje, ze to w ogole bylo HSG
Kaprycha - To Ty pisałaś o ciąży pod kolanem - przyznaj się - tam Ci jajowody aż wybadali
Andzia S ja jestem baba budowniczy! Budowa domu to moje marzenie, więc czytam wszystko na ten temat. Takie mam zakręcone zainteresowania- budowy, przebudowy itp
Napisz coś więcej o swoim domku bo jeśli dobrze zrozumiałam to czeka was przebudowa? Ja też myślę aby kiedyś swój przebudować, ale po cichu liczę, że uda się jednak wybudować nowy.
Loree - tak chcemy nasz mały parterowy domek rozbudować - będziemy stawiać część nowych ścian, musimy burzyć ganek, rozwalić stare stropy i robić nowe i zburzyć ściany strychu by postawić nowe i zrobić poddasze użytkowe. Więc też dochodzi nowy dach, modernizacja ogrzewania (chcemy zrobić kominek) i instalacji wodnej.
To wielki skrót
Zaraz nadrobię resztę, ale mój M dziś wywozi gruz z podwórka i muszę go poratować jedzonkiem;-)