reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam sobotnio!!:-D
U nas taka piekna pogoda...:rofl2::-D
Staranka pełną para:-p:-D
Wybaczcie ale nie przeczytałam wszystkiego co napisałyście bo bym musiała przed kompem cały dzień siedziec:-p:-D
Zabieram się teraz za pranie moje drogie:-p:-D
Pozdrawiam i do uslyszenia!!

P.S Matko ta historia o tym porodzie to jakaś masakra...
Ja już wiem na 100% że będę miec cesarkę jak będę w ciąży (ze względu na kręgosłup) i bardzo się z tego cieszę.

Hej Dziewczyny!
ja tylko na sekundke...bo jutro juz lece do polski i dzis ostatni dzien z meżem...więc wybaczcie, ale bedzie dzis skromnie-w kilku słowach:-) odpoczniecie ode mnie...bo mój maż to mowi ze wy to juz mnie dosc musicie miec....bo tyle tu pisze...i moze ....cholerka...on ma racje?

Kroptusiu-przecztalam ....horror...Boże!!!!... normalnie scisnęło mi gardło i się poplakalam...nawet nie wiem jak to moznaby skomentowac....przez co ty musiałaś przejsc...w głowie sie nie miesci, ze w cywilizowanym kraju w XX wieku takie rzeczy sie zdarzaja....to juz cholera w murzynskiej, dzikiej, afrykanskiej wiosce w srodku buszu jak sie rodzi to daja zioła odurzające zeby znieczulic rodzącą...normalnie to byla rzeźnia a nie porodówka! bardzo wspólczuje!!!!

Kobietki-co wy sie martwicie waga w ciaży!!! kazdy tyje, jedni mniej, drudzy wiecej...moja mama w ciązy z moim bratem przytyla 40kg!!!! ze mna normalnie jakos chyba kolo kilkunastu...ale z bratem...! jak pojde w jej ślady z tymi 40kg...to dopiero będe miala dupę:-):laugh2::laugh2::laugh2:

Ok uciekam...dzis w koncu zasweicio słonce...no oczywiscie-bo ja jutro do Polski lece - to w Uk sie pogoda ładna robi:wściekła/y:

naraźka!

Ostatnia edycja:
Karolade co planujesz w tym cyklu? zamierzasz brać clo?
Musimy zrobić badanie nasienia i zobaczymy co dalej.Jeśli plemniki będą dobre to wybulę te 300zł na monitoring cyklu w invimedzie i będę podglądać co dzień pęcherzyk.Nie wiem tak to sobie sama wymyślilam.
Lekarka kazała mi przyjść do niej z wynikami nasienia może ona mi coś zapisze ale na razie to jeszcze nie wiem.
Jak długo staraliście sie o dziecko zanim zrobiliście badanie plemniczków?

Hej Dziewczyny!
ja tylko na sekundke...bo jutro juz lece do polski i dzis ostatni dzien z meżem...więc wybaczcie, ale bedzie dzis skromnie-w kilku słowach:-) odpoczniecie ode mnie...bo mój maż to mowi ze wy to juz nie dosc musicie miec....bo tyle tu pisze...i moze ....cholerka...on ma racje?
leć leć naciesz sie mężem przed rozłąką :tak::-);-)
ciecie mieć dość słońce ty nasze jak ty w każdą z nas wierzysz i potrafisz tak powiedzieć żeby nas do porządku doprowadzić a już nie mówiąc jak ty potrafisz nas wspaniale pocieszyć i dla każdej dobre słówko masz :tak::-):happy:

reklama
Musimy zrobić badanie nasienia i zobaczymy co dalej.Jeśli plemniki będą dobre to wybulę te 300zł na monitoring cyklu w invimedzie i będę podglądać co dzień pęcherzyk.Nie wiem tak to sobie sama wymyślilam.
Lekarka kazała mi przyjść do niej z wynikami nasienia może ona mi coś zapisze ale na razie to jeszcze nie wiem.
Jak długo staraliście sie o dziecko zanim zrobiliście badanie plemniczków?
Pierwsze badanie zrobilismy po roku, były fatalne... ale odpuścilismy wtedy bo wierzyłam w cud, że sie uda...lekarz kazał próbować i po kolejnym roku kolejne badania tym razem już w klinice i teraz walczymy. Wyniki i tak były lepsze niż te sprzed roku te nas kwalfikują do IUI tamte od razu do in vitro. Teraz przez salfazzin i kwas foliowy i witaminki poprawiła się ruchliwość niestety ilość bez zmian!

Do góry