gosia:)
z nadzieją w przyszłość
oczywiscie witam serdecznie...cześć dziewczyny,
fajne to Wasze forum więc postanowiłam się przyłaczyć
ja moje pierwsze mialam w 30 roku zywota...4 miesiace przed 30tymi urodzinami...Hej! Ja mam prawie 29 i teraz dopiero staramy sie o pierwsza dzidzie!
Nie wyobrazacie sobie ile mam mysli,ja lat 50at a moje dziecko 20 nie!!!!!!!!!
Obiecalam sobie,ze urodze je p[rzed 30ka(jakby to cos mialo dac).
Zabawne jest ze jestem po 2ch testsch-2kreski...ale zrobilam je przed okresem a teraz czuje sie jakbym go miala dostac:-(
a co myslalas, ja jak siadam do kompa to wszystkie zmykaja a jak jestem w pracy to potem 30 stron do czytania - potem czytam to w miedzyczasie zajmujac sie syno-mezo-domem i doopa jak odpisze na wszystko to was juz nie ma...Siemacie Lachonarium
Qutwa ile stron - mola książkowego by nawet zemdliło.
Zadam głupie pytanie - kto streści na ochotnika????
Nikt, rozumiem.
dzieki kochana za otuche ale jak dobrze pojdzie to ja swoje drugie urodze w wieku 36 lat cholera. A do szkoly na wywiadowki to o lasce bede chodzicNie przejmuj się Kochana... mnie nie było od wczorajszego popołudnia a już miałam mnóstwo stron do nadrobienia Będę trzymac kciuki by 8 cykl był tym ostatnim i żebyście w końcu mogli cieszyc się dzidzią
Mojej koleżanki mama urodziła dzidzię w wieku 36lat i była zdrowa i silna Także wierzę, że Ty też będziesz się cieszyc dzidziąA na razie póki nie ma @ to Kochana wszystko możliwe...
no to czekamy, i mowisz, ze boli a ja w przyszlym miesiacu mam to badanie miec robione cholera. Do zniesienia ten bol??Elo, elo
Tak jak obiecalam, melduje sie po HSG. Badanie sie udalo ale bardzo bolalo. Teraz ledwo przy kompie siedze, a do tego troszke krwawie. Najsmieszniejsze jest to, ze brzuch juz przestaje mnie bolec a najbardziej napie..dala mnie kolano !!! LOL. Mam nadzieje, ze to w ogole bylo HSG
Wyniki mam miec 20 maja, wszystko sie wtedy wyjasni.
Poki co, buzka. Ide sie polozyc. Niedlugo wracam tu na stale, bo magisterka prawie skonczona. W ten weekend juz MUSZE skonczyc pisac. Nie ma wala!!!
Buzka kobitki moje
to ty mloda doopa jestes jeszcze...no zajączku co ty bredzisz !! jak ty moglas przegapic owulke kiedy ty sie seksisz na okrągło!!!! na twoim wykresie to same serduchowania tylko!!
ja te tesksty to mam od swojego męża heheh ona zawsze tak mowil : nieuzywany organ zanika ; hehehehehhehe:-)
co do wieku to ej ja mam juz skonczone 27 :-( i tez ani jednej dzidzi , nawet na horyzoncie nie widac....:-(
mama pewnie szybko wroci do sprawnosci a ten niedowlad to pewnie skutek narkozy. Ja po cesarce tez nog nie czulam...Mama Kropeczki miała wczoraj operację na kręgosłup.
no tak, a jakzeby inaczejPRZYSZŁA MAMUSIA
Lizustwo na maxa ale skuteczne. Pani zadowolona.
juz nie rozpaczaj a moze sie udalo, wiekszosc sie przytula codziennie a w ciaze zachodza te co bzykna sie czasem tylko raz!!! spokojnie - moze nic straconego:-):-)I chyba tak było niestety:---( Zmyliło mnie to że miałam całkowicie sucho!!!!! Szlag by to trafił.Zrobię dzisiaj testa owu jak wyjdzie blade i dupa psia... Wściekła jestem... Tak to seksiliśmy się codziennie... a jak przyszło chyba co do czego to dwa dni przerwy... CHOLERA JASNA!!! przerwy mi się zachciało. Jaka ja gupia jestem!!!
ja chcecie mnie to jestem wsrod znajomych Wioli i Anety...(wtajemniczeni wiedza o co chodzi;-);-))Jezu ja nie wiem kto jest kto na tej N-K.... :-)
a to jest jeszcze ktos w tym kraju kto nie ma tam profilu??:-):-):-)ja też sobie założę NK