Loree
Fanka BB :)
Dziecie mi pomoglo :-) skakanie wokol malucha, karmienie piersia hmmm i to wsio chyba bo nie cwiczylam (rana po cesarce sie paprala - nie moglam) zadnej diety bo karmilam a o ile pamietam urodzilam 20 lipca a na chrzcie na swieta w grudniu juz wazylam chyba 57 :-) jednak ja jak zaszlam w ciaze to bylam na poczatku mega diety bo wazylam 77kg przy wzroscie 164 wiec jak sie dowiedziaam o ciazy to szok wiec i tak duzo nie przytylam za to ile zrzucilam hhi ludziska mnie pamietali jako 77kg kule sprzed ciazy a tu nagle 57
Martynko - nic nie napisze, brak mi slow kochana od rana siedze i czekam na posta :-( moze 2 podejscie sie uda, musi sie w koncu udac a jak nie IUI to in vitro eh
Oj jak ja ci zazdroszczę, że umiesz tak szybko schudnąć! Ja przed ciążą ważyłam 52 kg i choćbym zeżarła konia z kopytami moja waga stała w miejscu. W ciąży przytyłam ponad 20 kg i do tej pory nie zrzuciłam 7-8. Karmiłam długo piersią, biegam za dzieckiem i nic. Teraz wystarczy,że trochę więcej zjem i już moja waga skacze. Koszmara jakiś, bo planuję druga dzidzię, ale nie chcę zajśc w ciążę z dużą nadwagą z pierwszej!
Napiszesz nam więcej o tym twoim pierwszym porodzie? Może gdzieś tu na forum opisałaś już tą historię? Jeśli nie chcesz, to zrozumiem