reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
mayby next time.. zaopatrzona jestem w testy owu wiec trzeba poszalec i wykorzystac nabytą tutaj wiedzę..

takze myslalam ze to fasolka ale jednak te testy negatywne.. no jednak jak negatywny to negatywny..
trzymam kciuki za nastepny cykl...buzka...
e tam ja się czuję na 18 lat cały czas :-D:laugh2::-D:laugh2:
mam nadzieję że nie wygladam az tak staro:zawstydzona/y:
no to mam podobnie - czasem mi sie wydaje, ze nigdy nie dorosne:-D:-D:-D
tak to ja !!!
aeż bardzo ci dziekuje za taki komplement mało kiedy mi kto tak słodzi :zawstydzona/y:aż się szeroko usmiecham do ciebie:-) to juz masz bliźniaczke i nawet wiesz jak wygladam nareszcie :-D
a ciebie szczeże to tak sobie wyobrazałam piękna ty moja:tak::-)
ojojoj jak tu slodko miedzy wami...;-)
Dupeczki i ja wam powysyłałam zaproszenia zerknęłam sobie w ostatnich dodanych znajomych Wioli i wyczaiłam Zajączka,Marzenixx i Zaniepokojoną:-):-):-)
Ze mną dużego problemu nie będzie aby mnie rozpoznać Karolade........itd.
Idę się kimne z godzinkę bo @ pobolewa bużiaki.
do mnie tez mozecie wysylac a jestem wsrod znajomych Anety i Wioli
kropeczko - aktualny brzus...sporo nie urosl bo mi sie schudlo chyba i nerwy byly w tym mc przez to lozysko ale mysle pozytywnie :-)
piekny - zmien sobie w avatarku na aktualny rozmiar:happy::happy:
Cos mi nie wychodzi z tym cytowaniem. jak to sie w koncu robi. Przy czytaniu daje sie plusika a na koncu cytuj??Tak robilam i nie wyszly mi cytaty w ramkach:wściekła/y:

Kroptusiu brzuszek jak to brzuszek ale kawalek cycuszka dorodnego tez widac;-)
ja zawsze klikam + a na koncu odpowiadz lub cytuj i dziala...
Haniu... wieczorem jestem umówiona na randkę z M. wino, kobiety śpiew... i seks... Jutro alkomat:-D
oj romantycznie, nawet nie chce wiedziec czym to sie skonczy;-);-):tak::tak::-D:-D:-):-)
Niestety u mnie @ nie musiałam nawet robić bety..:-(. już wczoraj wieczorem wiedziałam że rano przylezie i przylazła... spłakałam się ...
Walczę dalej jeszcze jedno podejście do IUI już umówilam się na wtorek do lekarza... potem już in vitro zaczynam już kompinować pieniążki...
:sad:
no i tak trzymac, nie poddawaj sie dopoki masz sily to walcz ... ja tez postanowilam do upadlego walczyc...
Oj Jagienka buziaczki i przytulanki.
Wiem co czujesz bo zaliczam to co miesiąc. Za 3 dni też zalicze po raz kolejny.
Po****** to życie i co zrobisz.
a tam ty juz tam wiesz co zaliczysz za trzy dni - co?? nawet jednego z tych blizniakow nie bedzie??:-):-):-)
musi się udać... będę walczyć aż się uda!!!!!! teraz trochę odpuszczę podejdę do kolejnej IUI z dystansem , bo psychicznie już nastawiam się na in vitro , martwi mnie tylko kwota 10 000 zł ... skąd wziąć?
no wlasnie skad taka kase wyskubac?? kiedy te patalachy z wiejskiej przeforsuja to invitro?? zeby sie kazdej nalezalo. My wtedy pewnie bedziemy na emeryturze, niestety

Ale zaproszeń na NK powysyłałam:-)
Pooglądałam sobie was i poweim wam, że w moich wybrażeniach wyglądałyście inaczej, ale fajne babki jesteście:happy:
Dzięki kropeczko:-)
mam nadzieje ze do mnie tez dotrze zaproszenie jakies???:happy::happy:

cześć dziewczyny,
fajne to Wasze forum więc postanowiłam się przyłaczyć :)
:-) witamy

Witam po swietach

Kobietki nie było mnie około tygodnia, mam 100 stron zaległosci, nie dam rady nadrobic, prosze was o info o nowych fasolkach :)

U mnie spokojnie.. staram sie tak bardzo o starankach nie myslec..jest ładna pogoda to mi pomaga, jak widzicie po suwaczku mam jeszcze pare dni do owulacji, mam nadzieje ze ja bede miala, w tym miesiacu nie łykam clo
milo,ze o nas pamietasz :tak: dlugo Cie nie bylo.Ale ustawienie M do pionu zabiera troche czasu! ;-)

Czesc Kochane..

wczoraj juz dostałam plamien.. a dzis juz ze mnie leci.. czas na nowy cykl.. w poniedzilek (4dc) ide zrobic badania jakie mam do zrobienia w tym cykl.. a potem w 21cd..
ale mnie boli brzusio.. chyba zdecyduje sie na drugi ibuprom
Twoj ostatni cykl to troche jak telenowela.Nie wiem czy nie bede Cie gonic z dlugoscia cyklu,bo @ nie chce mnie nawiedzic.

No to świetnie! Będziesz ciotką:tak::-D
Nie ma to jak spędzanie czasu wolnego z mężczyzną, co?
No to Cie zaskocze i to podwojnie!!
1.Jestem ciotka dla 2 straszych ode mnie dziewczyn :-p
2.Z moim M spedzam nie tylko wolny czas (pracujemy razem):-D

Witam, witam witam...

Kochana ja mam problem z pobieraniem krwi, bo nie widać u mnie żył. Jak tylko wchodzę na badanie to od razu o tym mówię i zawsze słyszę " oj, faktycznie- ciężko". No i wtedy po raz pierwszy robi mi się słabo. Potem po wbiciu igły zazwyczaj pani nie trafia w żyłę, więc zaczyna się gmeranie w środku w jej poszukiwaniu. Wtedy już mi bardzo słabo. Przez 9 miesięcy kilka razy prawie zemdlałam. I zawsze słyszałam " to jak pani dziecko urodzi jak pani przy pobieraniu krwi mdleje". Bardzo to pocieszające. Zwłaszcza,że po porodzie lepiej się czułam niż po przebiciu żyły na wylot, co skończyło się zapaleniem żył i innymi komplikacjami.
O masakra!Az mi sie slabo zrobilo...U mnie zyly widoczne jak namalowane flamastrem.Rzadko kiedy widac jakikolwiek slad po pobieraniu krwi.No ale nie tym razem :-p

no bo ona to jakas agentka wywiadu moze jest ta nasza kropeczka;-);-):tak::tak:i dlatego wszystko tak spamietuje. Kto wie - moze w nastepnym Bondzie wystapi hihihihi
...a wcale,ze nie wszystko...czyt.nizej :-p
Szafirku-no to mialas pracowite 2 dni...ale zrobilas wszystko pieknia tak, jak trzeba....nie martw sie siniakami na rekach, ja tez zwykle jak mnie kluja to mam potem znaki na pol reki:-((( Tylko bez sesnu ze musieli 2 razu sie wkluwac...:-(

Wykres-popatrzylam na ten Twoj wykresik i moim zdaniem mialas owulke w 15dc...wtedy mialas spadek tempki a potem juz tylko wzrost...z jednym mniejszym spadkiem w 25dc o ile pamietam...(i to moglo byc zagniezdzenie).

A jak dzisiaj??? Bo jesli kochana-nadal nie masz @ to na co Ty czekasz??? Sikaj testa!!!!! z tym, ze juz nie dzis, a jutro-zeby byl z porannego moczu....trzymam mocno kciuki!!!!!!!
A Kropeczka zapomniala,ze zaczynamy razem staranka-w lipcu :-p Ale przez te opracje mamy jestes w 100% rozgrzeszona.Zycze jej duzo zdrowka!I zeby z ta noga bylo ok.A co mowia lekarze?Operacja przebiegala bez komplikacji??
Co do @ dlaej nie ma sladu.Juz 18 dzien po owu (o ile byla). Spojrzcie dziewczynki jeszcze raz,prosze.Powiedzcie,bo temp caly czas nie spada i objawow na @ tez nie mam.A fasolka to na 100% nie jest.

http://28dni.pl/cycles/98472

do wyslij namiary na siebie na privie a wysle zaproszenie;-)
ja tez moge? (pytam tak cichutko,bo ja wpadam wieczorkami i monologi prowadze,ale lubie Was bardzo dziewczynki)

Niestety u mnie @ nie musiałam nawet robić bety..:-(. już wczoraj wieczorem wiedziałam że rano przylezie i przylazła... spłakałam się ...
Walczę dalej jeszcze jedno podejście do IUI już umówilam się na wtorek do lekarza... potem już in vitro zaczynam już kompinować pieniążki...
:sad:
Naprawde az lezka mi sie w oku zakrecila :no2::no2::sad:

musi się udać... będę walczyć aż się uda!!!!!! teraz trochę odpuszczę podejdę do kolejnej IUI z dystansem , bo psychicznie już nastawiam się na in vitro , martwi mnie tylko kwota 10 000 zł ... skąd wziąć?
dobrze,ze choc Ty jestes taka twarda!!Tak trzymaj!!

Witam jak zwykle z wieczora!
Jestescie jeszcze?

Gosia poszukaj nas w ostatnich dodanych znajomych którejś z nas bo ja ciebie chyba nie znajdę.:baffled:
Marzenixx ciebie też pooglądałam teraz;-) Śliczny króliczek jesteś a te fotki nad morzem to bajka po prostu.Ale ja ci zazdroszczę tego morza tak blisko:tak:

Gosia poszukaj nas w ostatnich dodanych znajomych którejś z nas bo ja ciebie chyba nie znajdę.:baffled:
Marzenixx ciebie też pooglądałam teraz;-) Śliczny króliczek jesteś a te fotki nad morzem to bajka po prostu.Ale ja ci zazdroszczę tego morza tak blisko:tak:

tego morza to chyba wszystkie jej zazdrościmy... a Króliczek po prostu bomba:rofl2:

Wikulaa dzieki za zaproszenie. pięknie wyglądałaś w dniu ślubu a poza tym to też pięknie wygladasz:-)
jak jeszcze się nie połapałaś to ja jestem Bernadka:rofl2:

reklama
Do góry