reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kroptusiu-kochanie-śliczny brzusio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No u Ciebie nie da sie powiedziec ze ciązy nie widac...jest i brzuszek i cycuszek...jak trzeba!
Ale obiecaj, ze juz postarasz sie nie stresowac i nie martwic!
Figurke masz super...latwo bedzie ci zgubic kilka tylko kilo jakie sa po porodzie...ale jesc i nabrac troszke i tak trzeba ...wiec staraj sie nie denerwowac...napewno wszystko jest dobrze z lozyskiem i wogole-fasolek napewno ma sie dobrze!

A przed ciaza mialas tez takie 75D????
...jesli tak zazdroszcze-ja z marnym 75B:zawstydzona/y:

Hihih co Wy z tymi cyckami bo sie rumienie tu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tu to jeszcze ich nie widac, zaloze stanik i wylaze ze wszystich stron do tego super pomyslowa siostra kupila mi push-up wiec... hyhy :-pa przed ciaza mialam raczej duze C :-) przytylo mi sie troszke tez bo topilam czesto smutki malpowe w swojej wareczce i chrupach :-p:-p wiec z figura to ciezko ale co tam ;-) jem jak mam ochote nie mam to nie jem a stres narazie na bok czekam do czw na wizyte bedzie dobrze :-) groszek-makaronik tak codziennie mnie kopie i to tylko lewa strone hmmmm:sorry:skorka faluje ze nie umiem myslec zle :-)a o kg nie mysle...u nas dziewczyny na watku 1...2 kg do przodu niektore ja juz 5 :-) a co tam choc wg gina ok w koncu w ciazy sem, maluch rosnie, wody, lozysko itp

reklama
Hihih co Wy z tymi cyckami bo sie rumienie tu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tu to jeszcze ich nie widac, zaloze stanik i wylaze ze wszystich stron do tego super pomyslowa siostra kupila mi push-up wiec... hyhy :-pa przed ciaza mialam raczej duze C :-) przytylo mi sie troszke tez bo topilam czesto smutki malpowe w swojej wareczce i chrupach :-p:-p wiec z figura to ciezko ale co tam ;-) jem jak mam ochote nie mam to nie jem a stres narazie na bok czekam do czw na wizyte bedzie dobrze :-) groszek-makaronik tak codziennie mnie kopie i to tylko lewa strone hmmmm:sorry:skorka faluje ze nie umiem myslec zle :-)a o kg nie mysle...u nas dziewczyny na watku 1...2 kg do przodu niektore ja juz 5 :-) a co tam choc wg gina ok w koncu w ciazy sem, maluch rosnie, wody, lozysko itp

Jak ja bym chciala żeby mi ktoś kopa zasadził od środka. No coż może mi kiedyś ktoś zasadzi.

Z kilogramami sie nie przejmuj. Co wlazło musi wyjść.

Chyba na alkomat :-D:-D:-D:-D:-D:-D
łehehehe, bardzo śmieszne:-p Boss wrócił o 14. (specjalnie chciał nas sprawdzić) i skończylo się na lampce likierku.
Słuchajcie...chyba jednak jej nie przegapiłam....:-D:-D:-D Testowa kreska taka sama jak nie ciemniejsza niż kontrolna:-D:-D:-D
Chyba tempka mi płata figle...
Ojjj... Strzeż się Kochany:) NADCHODZĘ:-D:-D:-D:-D Gorset na pierś i gwałt...
Boję się tylko ze za wcześnie będzie... Bo wyjeżdża jutro w południe...:baffled::baffled::baffled:

Jak ja bym chciala żeby mi ktoś kopa zasadził od środka. No coż może mi kiedyś ktoś zasadzi.

Z kilogramami sie nie przejmuj. Co wlazło musi wyjść.

Zasadzi zasadzi jeszcze bedziesz miala dosc kopania po narzadach wew. ale tego Ci mimo wszystko zycze :-p co do kg nie przejmuje sie, w 1 ciazy przed porodem wazylam prawie 90kg, zrzucilam w mig 32 i bylo ok

łehehehe, bardzo śmieszne:-p Boss wrócił o 14. (specjalnie chciał nas sprawdzić) i skończylo się na lampce likierku.
Słuchajcie...chyba jednak jej nie przegapiłam....:-D:-D:-D Testowa kreska taka sama jak nie ciemniejsza niż kontrolna:-D:-D:-D
Chyba tempka mi płata figle...
Ojjj... Strzeż się Kochany:) NADCHODZĘ:-D:-D:-D:-D Gorset na pierś i gwałt...
Boję się tylko ze za wcześnie będzie... Bo wyjeżdża jutro w południe...:baffled::baffled::baffled:

Ej Zajaczek nie wymyslaj....dzis widze mega niezdecydowanie :-) ZA POZNO....ZA WCZESNIE ... kochana bedzie co ma byc tylko dzialaj i nie marudz..powtorz rano i tyle :-p

A wy dalej jak katarynki, strona za stroną.

Znaczy sie ze to pochwala za ciezką prace naszą była????

Kropeczka idę siknąć testa do tualety firmowej.:baffled:

No tak...Zajac ja naprawdę cię za te uszy i do góry! no kawe dopireo wychlałaś i teraz idziesz sikać????
Mocz ma byc zagęszczony!!!!
A jak już polazlas to blagam nie sikaj na boki po tym alkoholu...w testa trudno trafic-pamietaj!

skorka faluje ze nie umiem myslec zle :-)a o kg nie mysle...u nas dziewczyny na watku 1...2 kg do przodu niektore ja juz 5 :-) a co tam choc wg gina ok w koncu w ciazy sem, maluch rosnie, wody, lozysko itp

Wg mnie tez jest jak najbardziej ok! I brzusio sliczny jak ta lala:-)

Chyba na alkomat :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:laugh2::-p:laugh2:dobre!

reklama
Niestety u mnie @ nie musiałam nawet robić bety..:-(. już wczoraj wieczorem wiedziałam że rano przylezie i przylazła... spłakałam się ...
Walczę dalej jeszcze jedno podejście do IUI już umówilam się na wtorek do lekarza... potem już in vitro zaczynam już kompinować pieniążki...
:sad:

Do góry