reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

kropeczko - aktualny brzus...sporo nie urosl bo mi sie schudlo chyba i nerwy byly w tym mc przez to lozysko ale mysle pozytywnie :-)

picture6273.jpg

reklama
Hej Makaronka...milo ze zagladnelas do nas....czekamy na efekty tych przyjemnych staranek i na sloneczne fluidki ze sloneczne j Italii:-)

Kropeczko jak Ty o wszystkich pamietasz, chyba jestes jedyna w swoim rodzaju. Niestety cycuszki odpuszczaja, tak sobie mysle ze ta moja wysoka prolaktyna i w tym miesiacu przeszkodzila. :-(No ale od nowego cyklu polykam castagnus i zobaczymy.
Za mame 3mam kciuki- mocno, mocno
A Italia obecnie rzeczywiscie sloneczna, ale wczoraj , bleeee. Dzis juz ladnie, kwiatuszki sie otwieraja, azalie,kamelie, rododendron pomalutku,dimorfoteki ,cyklaminek:-D wszystko ladnie "fasolkuje"

a pewnie że sie rozochociłam :) w końcu wiem jak te wszystkie dobre duszki wygladaja...i blondynek brak :)[/QUOTE]

ja jestem blondyna (szarorudawa, ale jednak) hehe ale nie wtryniam sie wam na nk bo chyba za nowa jeszcze jestem i za malo sie udzielam:sorry:

Poza tym wlasnie wyjelam z piekarnika ciasto czekoladowe, ale pachnie mmmm a wieczorkiem na kolacje serwuje pizze domowej roboty , jak na wloska babe przystalo;-)

Cos mi nie wychodzi z tym cytowaniem. jak to sie w koncu robi. Przy czytaniu daje sie plusika a na koncu cytuj??Tak robilam i nie wyszly mi cytaty w ramkach:wściekła/y:

Kroptusiu brzuszek jak to brzuszek ale kawalek cycuszka dorodnego tez widac;-)

Cos mi nie wychodzi z tym cytowaniem. jak to sie w koncu robi. Przy czytaniu daje sie plusika a na koncu cytuj??Tak robilam i nie wyszly mi cytaty w ramkach:wściekła/y:

Kroptusiu brzuszek jak to brzuszek ale kawalek cycuszka dorodnego tez widac;-)

Dajesz tylko w danym poscie po prawej stronie na dole "cytuj" i tyle :-) hmmmmm dorodny kawalek buhahaha mi ten dorodny niezle daje w kosci 75 D duze wpadajace w E .... M nie narzeka :-p

Dajesz tylko w danym poscie po prawej stronie na dole "cytuj" i tyle :-) hmmmmm dorodny kawalek buhahaha mi ten dorodny niezle daje w kosci 75 D duze wpadajace w E .... M nie narzeka :-p

ehh ci faceci :-D mysle ze moj bedzie mial w czasie ciazy mila odmiane. Z 70 b marnego wpadnie mu zabawka troche wieksza :-)

Ok ide sie uczyc, bo siedze przyklejona do kompa, a wiedza niesety nie chce sama wskoczyc do glowy.
Chyba ze sobie poczytam co nieco na wikipedii i zajrze od czasu do czas;-)

Dupeczki i ja wam powysyłałam zaproszenia zerknęłam sobie w ostatnich dodanych znajomych Wioli i wyczaiłam Zajączka,Marzenixx i Zaniepokojoną:-):-):-)
Ze mną dużego problemu nie będzie aby mnie rozpoznać Karolade........itd.
Idę się kimne z godzinkę bo @ pobolewa bużiaki.
Podziękować, przyjęte:-)
kropeczko - aktualny brzus...sporo nie urosl bo mi sie schudlo chyba i nerwy byly w tym mc przez to lozysko ale mysle pozytywnie :-)
Jak to nie urósł Kroptusiu!?!/!?!?!? moim zdaniem tak:) Może dlatego właśnie wydaje mi się większy, bo ty jesteś szczuplejsza jeszcze:-) Śliczny....
Ok ide sie uczyc, bo siedze przyklejona do kompa, a wiedza niesety nie chce sama wskoczyc do glowy.
Chyba ze sobie poczytam co nieco na wikipedii i zajrze od czasu do czas;-)
A czego ty się uczysz Makaronka??

E...tam od razu glupia...roztargniona i tyle:-p

picture6273.jpg

Kroptusiu-kochanie-śliczny brzusio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No u Ciebie nie da sie powiedziec ze ciązy nie widac...jest i brzuszek i cycuszek...jak trzeba!
Ale obiecaj, ze juz postarasz sie nie stresowac i nie martwic!
Figurke masz super...latwo bedzie ci zgubic kilka tylko kilo jakie sa po porodzie...ale jesc i nabrac troszke i tak trzeba ...wiec staraj sie nie denerwowac...napewno wszystko jest dobrze z lozyskiem i wogole-fasolek napewno ma sie dobrze!

A przed ciaza mialas tez takie 75D????
...jesli tak zazdroszcze-ja z marnym 75B:zawstydzona/y:

Kropeczko jak Ty o wszystkich pamietasz, chyba jestes jedyna w swoim rodzaju. ...

Dzis juz ladnie, kwiatuszki sie otwieraja, azalie,kamelie, rododendron pomalutku,dimorfoteki ,cyklaminek:-D wszystko ladnie "fasolkuje"

ja jestem blondyna (szarorudawa, ale jednak) hehe ale nie wtryniam sie wam na nk bo chyba za nowa jeszcze jestem i za malo sie udzielam:sorry:

Poza tym wlasnie wyjelam z piekarnika ciasto czekoladowe, ale pachnie mmmm ;-)

Makaronka-dziekuje Ci bardzo...alez mi nakomplementowalas, z mi glupio:zawstydzona/y:

Skoro wszystko tak pieknie kielkuje to moze i u Ciebie faslek zapusci korzenie???? Moze uda sie z tą prolaktynką? a jesli nawet teraz nie...to za m-c napewno, jak zbijesz ja castangusem...3mam kciuki!:-)
A skad Ty znasz takie fachowe nazwy kwiatkow...jej-podziwiam!:tak:

Ciacho czekoladowe...moj M uwielbia czekolade...dawaj mi tu zaraz przepis!!!! zrobie mu przed wylotem do kraju...jak bedzie mial dola to zagryzie plackiem:laugh2:

Jesli chcesz namiary do mnie na nk-podeslij dane na privie a ci wysle zaproszenie...blondasku:-)

No chwilowa pora relaxu. Obrobiłam się z robotą przed deszczem.
Chyba bez kolejnej kawy sie nie obejdzie.

A wy dalej jak katarynki, strona za stroną.

reklama
Do góry