reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kupiec-to Ty??? ales Ty ładniutka...no...to ja bardzo chce mięc taka bliźniaczke...:tak::-):tak:
Szkoda ze Ci w urzedach sie nie udalo...przez te papierki mozna zalamac ręce...
ki
tak to ja !!!
aeż bardzo ci dziekuje za taki komplement mało kiedy mi kto tak słodzi :zawstydzona/y:aż się szeroko usmiecham do ciebie:-) to juz masz bliźniaczke i nawet wiesz jak wygladam nareszcie :-D
a ciebie szczeże to tak sobie wyobrazałam piękna ty moja:tak::-)

reklama
czaczkowski to wiem że w grajewie przyjmuje, a to poza Białymstokiem i na tym sie kończy moja wiedza o nim, a o turczyńskim nie słyszałam..
niestety w ciągu swojego 25-letniego zycia trafilam na kilku ginekologów w Białymstoku, i niestety mogłabym epopeje na ten temat pisac.. :(((

31? kochana ty w kwiecie wieku jestes :))))

a pewnie że sie rozochociłam :) w końcu wiem jak te wszystkie dobre duszki wygladaja...i blondynek brak :)

No co za policzek w moja stronę...a ja co mam powiedziec??? 31 zbliza sie wielkimi krokami:wściekła/y:

No co za romantyczni....ale masz fajnie!!!! Smacznej kawusi...Zajaczku a moze tak go gdzies tam za rogiem....."tentego".....przy okazji kawusi:rofl2::-p:rofl2:
co ty sobie lata liczysz ważne na ile sie kto czuje ja to bym sobie właśnie w rubryce wiek wpisała 18 i tak niech zostanie:rofl2::-D

Dupeczki i ja wam powysyłałam zaproszenia zerknęłam sobie w ostatnich dodanych znajomych Wioli i wyczaiłam Zajączka,Marzenixx i Zaniepokojoną:-):-):-)
Ze mną dużego problemu nie będzie aby mnie rozpoznać Karolade........itd.
Idę się kimne z godzinkę bo @ pobolewa bużiaki.

Dupeczki i ja wam powysyłałam zaproszenia zerknęłam sobie w ostatnich dodanych znajomych Wioli i wyczaiłam Zajączka,Marzenixx i Zaniepokojoną:-):-):-)
Ze mną dużego problemu nie będzie aby mnie rozpoznać Karolade........itd.
tak tak juz przyjęłam i problemu nie miałam :-D:-):rofl2:

dziewczynki kochane fajnie tu z wami ale muszę sobie troche dom ogarnać a szczególnie pokoik nasz bo taki bałagan że niema gdzie nogi postawić i jeszcze muszę obiadek ugotować tak że wieczorkiem poogladam zdjecia a bardzo to lubie robić i sie odezwę ale podgladać będe cały czas

e tam ja się czuję na 18 lat cały czas :-D:laugh2::-D:laugh2:
mam nadzieję że nie wygladam az tak staro:zawstydzona/y:

Nie no na 18scie w sam raz...my - blizniaczki - mamy to do siebie, ze powoli sie starzejemy:laugh2::laugh2::laugh2:...no bo czy ja wygladam jak 31 letnia pani...???
No bez jaj:baffled:

czaczkowski to wiem że w grajewie przyjmuje, a to poza Białymstokiem i na tym sie kończy moja wiedza o nim, a o turczyńskim nie słyszałam..
:)

OlaPM ja mowilam ze mam znajomych...czczkowskich, turczynskich...to nie sa lekarze...to poprostu znajomi z bialego i okolic:-)

Dupeczki i ja wam powysyłałam zaproszenia zerknęłam sobie w ostatnich dodanych znajomych Wioli

no tak bo Wiola to wszystkich tak na Hurraaaaa dodaje...i jest potem od kogo sciągac...zawsze tak bylo...w szkole tez wszyscy ode mnie sciągali:wściekła/y:

Karolciu-lyknij cosik na @ i do lozeczak pod kocyk...jak wstaniesz bedzie lepiej!

dziewczynki kochane fajnie tu z wami ale muszę sobie troche dom ogarnać a szczególnie pokoik nasz bo taki bałagan że niema gdzie nogi postawić i jeszcze muszę obiadek ugotować tak że wieczorkiem poogladam zdjecia a bardzo to lubie robić i sie odezwę ale podgladać będe cały czas

Biegnij i posprzataj a potem wracaj szybko!!!
Buziaki!

reklama
Do góry