reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ja na sama mysl ze kiedykolwiek bede musiala rodzic w jakimkolwiek państwowym szpitalu w białymstoku to mam dreszcze, tyle "ciekawych" informacji zewsząd ze pasc mozna..tu cie zaraza gronkowcem, tam paciorkowcem, tu chamskie polozne, tam cie olewaja jak nie zaplacisz..jesuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
juz jestem nic nie załatwiłam bo mnie źle poinformowano jak ja nie lubię tych urzędów i tych bab w nich:wściekła/y:
Czesc Kochane..

wczoraj juz dostałam plamien.. a dzis juz ze mnie leci.. czas na nowy cykl.. w poniedzilek (4dc) ide zrobic badania jakie mam do zrobienia w tym cykl.. a potem w 21cd..
ale mnie boli brzusio.. chyba zdecyduje sie na drugi ibuprom
przytulam z powodu @ a juz myslałam ze to fasolka

No co TY? Mój P stawia mi herbatkę na ławie i ona czeka na mnie bym się obudziła:-p:tak::-D Normalnie jest niesamowity ten mój P:rofl2::happy:
Pozmywa, wyprasuje, kolację poda..:-DNie to, żebym ja nic nie robiła... ale on zawsze do mnie mówi:"Kochanie usiądź sobie i odpocznij, zaraz podam kolację" :laugh2::rofl2: Niesamowity facet:tak:

naprawde niesamowity facet :tak::tak: mój aż tak niesamowity nie jest zresztą nie ma kiedy bo ciagle od rana do nocy w pracy siedzi:-(
.

temat NK sie przewina ja też chcę was pooglądać :tak::tak::-)
ide sobie kawke zrobić i zaraz wracam dalej czytać co napisałyście od rana a tego duuużo sie nazbierało

Kropeczko bardzo sie cieszę ze z mamą dobrze po operacji a ta noga napewno dojdzie do siebie i twoja mama będzie zdrowiutka

Śliczne masz włoski nektarynko. Ja mam naturalnie ciemne ...i mnóstwo siwych (genetyka) więc już od dawna farbuję na czarno....
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no juz dobra bo sie naprawde zarunienie

Przykromi bardzo.... Przytulam mocno
jakos sie z tym pogodziłam, ale dziekuje za uściski :-p

No nareszcie bo już list gończy za tobą wysłałyśmy:-)
I butelki od nowych za ciebie wyciągałyśmy a Nektarynka browara dla ciebie:-D:-D:-D
tiaaa tylko ten browar.. no jakby to rzec.. hmm gzies się zapodział..
Już wczoraj pisałam,że na mnie działa tylko nurofen forte. 5 minut i po bólu. A tak w ogóle przytulam Nektarynko;-)
ja przywykłam do ibupromu i nigdy mnie nie zawiódł.. ale jakoś ostatnio tylko ciepło pomaga.. ale dzisiaj naprzytulana zostane ;-)
Ta załatwiłyście dla mnie. Może i załatwiłyście ale wszystko na bank żeście wychlały.
ciezko było oprzeć się pokusie.. i jakoś te wareczki wciagnęlam.. mam nadzieje ze sie nie gniewasz

Nektarynko-no to nam sie wyjasnilo....ale dala ci @ w tym cyklu popalic...paskuda, taj sie bawic w kotka i myszke...Zrob badanka i mam nadzieje, ze ten cykl jest ostatnim rozpoczetym z @ ...ze teraz juz bedziesz mialamod niej 9 mcy spokoju!

mayby next time.. zaopatrzona jestem w testy owu wiec trzeba poszalec i wykorzystac nabytą tutaj wiedzę..

przytulam z powodu @ a juz myslałam ze to fasolka
takze myslalam ze to fasolka ale jednak te testy negatywne.. no jednak jak negatywny to negatywny..

Ostatnia edycja:
ale mam oglądania
od razu lepiej bo jak pisze z wami to mam wasze twarzyczki przed oczami
Zajączku jakie ty masz piękne włosy a w czerwieni to super wygladasz ja też bardzo lubie czerwony kolor
OlaPM ty jesteś z mojego roku ruwiesniczka moja

ale mam oglądania
od razu lepiej bo jak pisze z wami to mam wasze twarzyczki przed oczami
Zajączku jakie ty masz piękne włosy a w czerwieni to super wygladasz ja też bardzo lubie czerwony kolor
OlaPM ty jesteś z mojego roku ruwiesniczka moja
Dziękuję Ci bardzo..Ale mi posłodziłaś:)
Mój M. przyjechał do mnie na kawkę więc się nie udzielam chwiliwo

ja na sama mysl ze kiedykolwiek bede musiala rodzic w jakimkolwiek państwowym szpitalu w białymstoku to mam dreszcze, tyle "ciekawych" informacji zewsząd ze pasc mozna..tu cie zaraza gronkowcem, tam paciorkowcem, tu chamskie polozne, tam cie olewaja jak nie zaplacisz..jesuuuuuuuuuuuuuuuu

Znam pare osob z Bialegostoku i okolic...czy nazwisko czaczkowski, albo turczynski cos ci mowi?

A szpitale...skad ja to znam..jest dokladnie tak jak mowisz! W calej Polsce...nie tylko w Bialymstoku...:no:

temat NK sie przewina ja też chcę was pooglądać :tak::tak::-)
Kropeczko bardzo sie cieszę ze z mamą dobrze po operacji a ta noga napewno dojdzie do siebie i twoja mama będzie zdrowiutka

Kupiec-to Ty??? ales Ty ładniutka...no...to ja bardzo chce mięc taka bliźniaczke...:tak::-):tak:
Szkoda ze Ci w urzedach sie nie udalo...przez te papierki mozna zalamac ręce...

dawaj dane na prv to sie poogladamy :)

no to sie Ola wzięła i rozochociła:laugh2::-p:laugh2:

mayby next time.. zaopatrzona jestem w testy owu wiec trzeba poszalec i wykorzystac nabytą tutaj wiedzę..

No to tym razem kochanie-musi byc pozytywnie!!!! bede mocno trzymac piastki:-)

reklama
Do góry