reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

To musial być bardzo przystojnym mezczyzną...chyba ze to nie byl Polak i mial takie ciemne rysy.......przykro mi ze nie masz juz Taty...

Tak tak, wiem, że Ty Wiola, wiem która to Zajączek, Marzenix i Eve a reszta olaboga-nie wiem :)

A co do taty to hmmm... no mi się podobał choć nie był bardzo wysoki :) Ale był Polakiem hihi.

reklama
No ja to Wiola;-)
]

Taaaod razu koszmarki! Gluptasie kochany;-)
Ale powiem Ci, ze w szoku jestem-bo Ty w blondzie - a Ty w ciemnych włoskach to 2 zupelnie inne OLE...jakie masz teraz wloski?

A te niebieskie oczeta to z mezem macie chyba po swojej kotce...sliczniusia:-)

Teraz mam balejage blondu z brązem ale więcej jest blondu.:)

A co do oczu, to wszyscy się z nas śmieją że cała trójka taka błekitna :)

No ja też się zakręciła raz blond, raz ciemna, raz grzyweczka raz nie...Super zdjątka "ładna Ona ładny On" ... Jakieś urojone koszmary..
!
Dziękować..
Jak się poznaliśmy to byłam platynową blondynką i na zyczenie mojego ( wtedy jeszcze nie ) męza zmienilam sie na brunetke..W ciemnym kolorze czuje sie tak jak stara baba, moze dlatego ze przyzwyczilam sie do blondu..
Wiec jest tak ze zima jestem ciemna a latem jasna :)
A co do grzywki, to tak zawsze po wizycie u mojej fryzjerki, wbrew mojej woli mi ją robi :)

Tak tak, wiem, że Ty Wiola, wiem która to Zajączek, Marzenix i Eve a reszta olaboga-nie wiem :)

A co do taty to hmmm... no mi się podobał choć nie był bardzo wysoki :) Ale był Polakiem hihi.

Widze kochana ze Wroclaw wita :-) ja wlasnie sie zastanawiam nad porodowka makabra to co sie u nas dzieje..co szpital to opinia i wizja braku miejsc ale Ty masz czas a ja prosto w wakacje kiedy zamykaja szpitale :-p

Widze kochana ze Wroclaw wita :-) ja wlasnie sie zastanawiam nad porodowka makabra to co sie u nas dzieje..co szpital to opinia i wizja braku miejsc ale Ty masz czas a ja prosto w wakacje kiedy zamykaja szpitale :-p

Kroptusiu Ty jesteś z Wrocławia? :-)
Jak nazywa się Twój lekarz?
Mój Grzegorz Myszczyszyn i pracuje na Dyrekcyjnej w szpitalu, ale nie wiem czy będę tam rodzić.
Warunki są okropne, ale w następnym roku cała Dyrekcyjna ma być przeniesiona na Borowską- kliniki full wypas-dlatego na Dyrekcyjnej nic nie robią tylko czekają na przeniesienie.

Kroptusiu Ty jesteś z Wrocławia? :-)
Jak nazywa się Twój lekarz?
Mój Grzegorz Myszczyszyn i pracuje na Dyrekcyjnej w szpitalu, ale nie wiem czy będę tam rodzić.
Warunki są okropne, ale w następnym roku cała Dyrekcyjna ma być przeniesiona na Borowską- kliniki full wypas-dlatego na Dyrekcyjnej nic nie robią tylko czekają na przeniesienie.

No ja z Wroclawia...i mam dr Kłóska tez pracuje na Dyrekcyjnej, jest tam ordynatorem chyba wiec o tyle dobrze ze w mojej syt (co chwile cos sie zlego dzieje) wsiadam tylko w tramwaj i zaraz jestem w szpialu i mnie przyjmuje tam czy to badanie czy usg czy cos....Wiem wiem ze makabra ale podobno maja najlepszy sprzet i kadre jesli chodzi o nowordki sama nie wiem :/ Core tez tam mialam robic ale zamkneli oddzial do remontu i w tym roku tez zamykaja nie wiem moze kliniki ?? eh :-) Brochow odpaa bo rodzilam i porod moj opisano w gazecie prawie zeszlam z tego swiata i mala tez

Kropeczko, ja nie sądzę że się będę testować... tak czuję... Przegapiłam i już1!!!

Zajaczku-odłoz juz kieliszeczek i nie pij dzisiaj juz wiecej...bo glupotki zaczynasz gadac...prosze cie ja-kropeczka grzecznie:happy:
BO JAK NIE TO JAK TAM WPADNE DO CIEBIE I ZZA BIURKA ZA USZY WYCIĄGNE TO WIÓRY POLECĄ!!!:wściekła/y:
No to widze ze sie zrozumialysmy...owulacj przylapana i mamy nadzieje na malego wielkanocnego zajaczka...tak?:tak:
TAK?????!!!!!

No....i basta!

Nie zawsze przystojny musi znaczyc wysoki;-)
Połapiesz sie z pozostałymi dziewczynami, ja mam kilka na nk i się nie głubię...na szczęscie:-) ale jak zacznie jeszcze przybywac i przybywac to będzie problem....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Teraz mam balejage blondu z brązem ale więcej jest blondu.:)
)

W brązie wyglądasz poważniej wg mnie...a moze to przez ten koczek na slubie...? nie wiem...w kazdym razie tak Ci dostojniej...ale w blond fryzurce to taki "spontaniczny, śliczny i szalony wariat" z Ciebie...w pozytywnym znaczeniu ma sie rozumieć:-):-p:-)

Wiec jest tak ze zima jestem ciemna a latem jasna :)
:)

No i jak tu nie wierzyc ze kobieta zmienną jest:-)

...a ja prosto w wakacje kiedy zamykaja szpitale :-p
Kroptusiu-ale jak wczesniej sie zorientujesz co i gdzie to bedziesz miala spokojna glowe...zacznij juz szukac dla siebie...bedzie dobrze!
jak sie czujesz tak wogole?

MARTYNKA?????????? WYNIKI BETKI!!!!!!!

No ja z Wroclawia...i mam dr Kłóska tez pracuje na Dyrekcyjnej, jest tam ordynatorem chyba wiec o tyle dobrze ze w mojej syt (co chwile cos sie zlego dzieje) wsiadam tylko w tramwaj i zaraz jestem w szpialu i mnie przyjmuje tam czy to badanie czy usg czy cos....Wiem wiem ze makabra ale podobno maja najlepszy sprzet i kadre jesli chodzi o nowordki sama nie wiem :/ Core tez tam mialam robic ale zamkneli oddzial do remontu i w tym roku tez zamykaja nie wiem moze kliniki ?? eh :-) Brochow odpaa bo rodzilam i porod moj opisano w gazecie prawie zeszlam z tego swiata i mala tez

O kurde, moja koleżanka 04.02 urodziła na Brochowie i była zadowolona.
Ja myślę, że wyląduję na Kamieńskiego ( no chyba, że mi doktorek gdzieś coś poleci )

A co do Dyrekcyjnej to fakt-też mogę wpadac do doktorka kiedy chcę :-)
I sprzęt faktycznie najlepszy we Wrocku- no i szpital najlepiej przystosowany do wcześniaków i ciąż z problemami.

reklama
Zajaczku-odłoz juz kieliszeczek i nie pij dzisiaj juz wiecej...bo glupotki zaczynasz gadac...prosze cie ja-kropeczka grzecznie:happy:
BO JAK NIE TO JAK TAM WPADNE DO CIEBIE I ZZA BIURKA ZA USZY WYCIĄGNE TO WIÓRY POLECĄ!!!:wściekła/y:
No to widze ze sie zrozumialysmy...owulacj przylapana i mamy nadzieje na malego wielkanocnego zajaczka...tak?:tak:
TAK?????!!!!!

No....i basta!
No dobra już dobra:zawstydzona/y: Nie mówię już nic, ale i tak wiem swoje...Podejrzewam że następny cykl też do D* bo M. nie zdąży wrócić:wściekła/y: Szlag by to....
Brochow odpaa bo rodzilam i porod moj opisano w gazecie prawie zeszlam z tego swiata i mala tez
No masakra..... te szpitale to jedna wielka banda!!!

Do góry