reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
tak to ona, teraz podrosla jest taka cudowna ze szok!! co chwile mnie obejmuje i mowi " kocham ciociu" i daje mi buziaczki co chwile w policzek , w brzuch i ponogach caluje, normalnie cud miód! a moja siostra byla wczoraj u gina i prawdopodobnie druga tez bedzie córa!!:-D

Super! jak sie poda do cioci to bedzie niezla laseczka:-)

Kropeczko...
Wrzucam jeszcze raz..
2 - 28dni
powiedz co o tym myslisz:zawstydzona/y:

Mysle...mysle....Zajaczku-jak teraz skoczy ci w gore tempka to owulka mogla byc przy tamtym spadku (12dc to byl chyba)...ale rownie dobrze -sugerujac sie np testem owu z wczoraj - mozesz miec spadek temperaturki jeszcze jutro i potem dopiero wielkie gory...i wtedy oznacza to jedno-sexik dzis wierorem i rano jutro dla poprawy pewnosci...poza tym ...w "Ranczu" Solejukowa mowila, ze "kto rano popieprzy ten i dzien ma lepszy"...więc why not?

Tylko nie piszcie nic w moim profilu o ciąży, nie mówię jeszcze o tym wszystkim. Dzięki :-)

Ok Olu...zero na temat bobaska..alez Ty masz te slepka ladne ciemne:tak:

no dzisiaj się już lepiej czuje :)

w.kropeczka ja dalej trzymam kciuki żeby wszystko sie zakończyło pomyślnie :)

No dobrze ze juz @ daje spokoj...mam nadzieje, ze tylko wczoraj mialas taki dzien i juz bedzie lepiej.
dziekuje za kciuki za mame...Ty masz teraz blizej niz ja do niej to moze i kciuki Twoje mocniej podzialaja niz moje mysli....

na monitoringu nie bylam i tempki nie mierzylam do tej pory ale mam zamiar zaczac od jutra. dzis jest 14dc i zauwazylam brak sluzy? co to oznacza?

Jednodniowy brak sluzu jeszczenic ci kochanie nie powie. Zacznij mierzyc temperature-w pochwie o stalej godzinie rano, przed wstaniem z lozka, najlepiej specjalnym owulacyjnym termometrem.
Kup testy owulacyjne i zrob codziennie wieczorem jeden-latwiej bedzie ci okreslic moment owulacji. Sluz tez obserwuj...a najlepiej byloby zrobic monitoring cyklu...

Wiola, ale Wy fajni jesteście :)))))))))))

takie z nas głupolki dwa:laugh2:
dziekuje...zaraz ide poogladam Ciebie PM;-)

reklama
Do góry