reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Karola jak się utrzymuje taka temp. to bardzo dobrze póki jest to @ się nie pojawi, u mnie zawsze spada kilka godz przed i dostaję... więc masz bardzo dobry objaw trzymam kciuki!

reklama
Karola

Jesli te mierzenia ma Ci cokolwiek wskazac a propo fasolki, owu itd to musisz zmienic zasady pomiaru. Podam Ci przyklad - o 18.00 miala tempke 36.6, o 20.00 juz 37.2. Chora nie byalm, nic.... Po prstu tempka skacze non stop - dlatego musi byc tylko rano, i pod jezykiem, zaraz po przebudzeniu. Dlaczego zaraz po przebudzeniu ? O 7.00 zaraz po przebudzeniu zbadalam tempke byla 36.3, o 8.30 byla 36.7... Wiec jesli nie zbadasz zaraz po przebudzeniu, to mozesz miec duzy rozjazd

Dodatkowo, tempka z 5 dni nic nie pokaze bo msuisz miec odnosnik sprzed owu i po owu...

witam! już wszystko wiem... straszny ten dzień obudziłam się i co @ kurde a przecież wizyta... na szczęście i tak poszłam bo zadzwoniłam czy można ... diagnoza : ten cykl od$puszczam a w następnym inseminacja czyli w lutym ... (wyniki męża niezbyt dobre)tak radzi lekarz żebyś jeszcze raz spróbowali a potem już inseminacja... boże żeby się udalo powiedzial że mamy bardzo duże szanse że może się udać za pierwszym razem...
Jestem już spokojniesza, boze mam nadzieje!!!!

kochana czy moglabys mi wiecej na ten temat napisac moze na PW bo mnie tez to czeka juz niedlugo....!!!!! nie wiem zbyt duzo na ten temat..widze tez nie przebywasz w Polsce tak jak ja...w ktorej fazie cyklu sie ja przeprowadza?orientujesz sie jak to wyglada,czy wczesniej bierze sie jakies leki...?dkaczego powiedzial,ze macie d.duze szanse..od czego to zalezy...?hmmm sporo pytan,co..?bylabym ci bardzo wdzieczna za informacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)czesc dziewczyny, pare dni mnie tu nie bylo i tyle postow, super. :-( menda przyjechala (brazowa plamienia), troche inaczej niz zwykle 2 dni wczesnie, wciaz mam temp. 37 a czuje sie dobrze wiec choroba wykluczona. No nie zobaczymy, moze nowy cykl?
Rozbawilyscie mnie waszymi rozmowami o brzuszkach i przytulankach, jestescie super. Dzieki wam rozmowy o dzidziach i staraniach nabraly zabawny, relaksujacy ton. DZIEKI WIELKIE

Kasia

Ale przeciez testy owu moga CI pokazywac dwie kreski po owu, wiec w czym problem ? Nigdy nie uzywac testow jak juz wiesz, ze wczesniej w danym cyklu mialas owu. Mierzysz tempke ? To jedyne pewne potwierdzenie ze owu juz byla
a moga pokazywać dwie kreski po owu...chyba raczej nie powinny.
zwłaszcza ze nie pokazywały w 13dc a teraz pokazują...

problem jest taki ze obawiam sie ze moglo coś się rozlegulowac...po prostu spytałam... a z tempką tez bywa róznie

a moga pokazywać dwie kreski po owu...chyba raczej nie powinny.
zwłaszcza ze nie pokazywały w 13dc a teraz pokazują...

problem jest taki ze obawiam sie ze moglo coś się rozlegulowac...po prostu spytałam... a z tempką tez bywa róznie
HEJ z tą temp to też nie zawsze wiadomo rozmawiałam dziś z lekarzem testy owulacyjne naprawdę pomagają i są wiarygodniejsze od mierzenia temp.

reklama
czesc dziewczyny wieczorową porą:-) znowu naskrobalyscie tyle ze szok:szok:

katarzynko a ja czytalam nieraz ze jak sie jest w ciąży to test owu wychodzi pozytywny:tak: wiec moze to fasolka?:tak:;-)
tikanis kochana kibicuj mi kibicuj!!:-D:-D:-D
nie dam rady dziewczyny odpisywac na wsyztskie posty:-( zmeczona jestem po pracy, a jutro znowu na 12 godzin:wściekła/y:

a dzis?? dzis czuje ze zbliza sie owulka wielkimi krokami!!pobolewa mnie podbrzusze...:-):-) jutro wraca mój mężuś i będziemy działać:-):-D
pozdrawiam was kochane!!

Do góry