reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witaj Kasiu jakoś dziwnie u ciebie wyszło z tymi testami:szok: Ja wczoraj miałam dzień wolny i tak z nudów i ciekawości też zrobiłam owulacyjny.U mnie drugiej kreski prawie nie było przyglądając sie pod swiatło w oknie była ledwo widoczna.
Czytalam wcześniej co tam u ciebie no i mam nadzieje że owulka jednak była w tych dniach gdzie test do końca jej nie wykazał.

hej! no dziwna akcja z tymi testami... ale moze i lepiej ze zrobilam, przestanę az tak bardzo na nich polegać...
wiem, ze moga się mylic lub z roznych powodow pokazywac fałszywy wynik.

a moze teraz mam owu..ale nie mam śluzu płodnego tylko taki niepłodny biały, grudkowaty

reklama
Kasia

Ale przeciez testy owu moga CI pokazywac dwie kreski po owu, wiec w czym problem ? Nigdy nie uzywac testow jak juz wiesz, ze wczesniej w danym cyklu mialas owu. Mierzysz tempke ? To jedyne pewne potwierdzenie ze owu juz byla

Wstyd się przyznać bo wiem że te pomiary mają się nijak,ale ja od 5 dni mierzę temperaturke pod pachą kilka razy w ciągu dnia:eek:
Dlaczego? pewnie dlatego że mam jazdy:tak:bo pierwszego dnia jak zmierzyłam miałam 37 i tak się trzyma 36.8,36,9,37
Jestem zdrowa nie mam kataru itp.

u mnie nie ma ale mąż ma bardzo małą ilość plemników... dobra mieszanka i będzie dobrze

No to powodzenia:-)

Ponawiam pytanie - czy to dobrze, ze przed @ nie mam już objawów napięcia przedmiesiączkowego? To dobrze. Zawsze miałam. Nawet jak brałam anty to to odczuwałam podczas przerwy między tabletkami.
Teraz nic.....

Jednym slowe troche jestem zdenerwowana:-(
Jak tak dalej nic nie bedzie to chyba pojade do polski i porobie badania,ale co mi to da jak beda po polsku,tu w norwegii wiecznosc sie czeka i to mnie denerwuje...boze:-(Gina mam dopiero za miesiac a moja lekarka mowi smiejac sie,,,NO MAM NADZIEJE ZE NIEDLUGO BEDZIESZ W CIAZY,,,,Boze dlaczego tu jest tak wszystko po woli:-(

reklama
Wstyd się przyznać bo wiem że te pomiary mają się nijak,ale ja od 5 dni mierzę temperaturke pod pachą kilka razy w ciągu dnia:eek:
Dlaczego? pewnie dlatego że mam jazdy:tak:bo pierwszego dnia jak zmierzyłam miałam 37 i tak się trzyma 36.8,36,9,37
Jestem zdrowa nie mam kataru itp.

Hej Karola,to super ze jestes zdrowa,,,i wogole milo cie poznac:-)

Do góry