reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

polapalam sie kochanie, spoko!;-)

Zajaczku-jesli jutro tempka dalej pojdzie w gore to owu na moje oko byla w 12dc...ale nie masz jakos drastycznych zmian tej temperaturki...i rownie dobrze dopiero teraz moze zaczac spadac ....kurka...no jednoznacznie teraz sie nic nie da powiedziec, musimy poczekac na jutrzejasza temke, to powinno wyjasnic, ja bedzie wyzsza niz dzis to owu bylo w 12 dc...
jakie masz dluge te cykle???

A do tej pory- to ja mialam prysznic, meza do pracy wyprawilam, sniadanko zjadlam, popisalam na nk i poczytalam na bb....o!
No pokręcone to u mnie jakoś. Ostatnie dwa cykle 28 dni (i zazwyczaj tak jest) trzy cykle temu skróciło mi się o kilka dni i zamiast @ w środę była w sobotę i tak już zostało. Zobaczymy jak jutro. Nie zauważyłam też śluzu płodnego. ale ja nigdy wybitnie nie zauważałam go. Teraz tylko wydaje mi się że się lewy jajnik się uaktywnił.

reklama
jeszcze raz zerknelam i nastepna sprawa mi sie nasunela! :sorry: bo zobaczylam ze mierzysz w ustach pamietaj zeby wtyknac termometr zawsze w to samo miesjce pod jezykiem!!! bo w ustach jest kilka miejsc o innej tempce!!! ulorzone sa symetrycznie bo opus tronach ale czym dalej az do wiezadla jezyka tym wyzsza! :sorry:
Ewuniu..przepraszam cię...Nie wiem dlaczego ale źle zaznaczyła.... Mierzę "dowcipnie":-D

No pokręcone to u mnie jakoś. Ostatnie dwa cykle 28 dni (i zazwyczaj tak jest) trzy cykle temu skróciło mi się o kilka dni i zamiast @ w środę była w sobotę i tak już zostało. Zobaczymy jak jutro. Nie zauważyłam też śluzu płodnego. ale ja nigdy wybitnie nie zauważałam go. Teraz tylko wydaje mi się że się lewy jajnik się uaktywnił.

Zajaczku-czyli masz 28dniowe cykle, tak??? Bo po tym jak sie skrocilo jest 28 dni ...a wczesniej byly tez 28 dni i tylko raz krotszy (3 cykle temu), czy przedtem byly dluzsze a od 3 cykli 28 dni?

W takim ukladzie powinnas miec owulacje niby książkowo-w polowie cyklu...ale norma jest tez ze mozesz miec ja miedzy 12 a 16 dniem cyklu...wiec jak sie teraz tempka bedzie piela w gore to chyba mialas w 12dc...

Dobra zrobie rano ale tak szczerze to chyba pojde zaraz zapisac sie do gina on bedzie najlepszym potwierdzenie :-) Dzieki dziewczyny odezwe sie jeszcze jak wroce. Milego Dnia ;-)
jak dzis masz wysoką tempke to na bank dzis nie zawita @.. tempka musi spasc i wtedy sie pojawia @ spadek tempki to spadek progesteronu i co nastepuje potem pojawienie sie @, odnosnie wizytu u gina.. lekarz wykrywa ciaze 4 tygodnie po zapłodnieniu czyli około 6 tygodni po ostatnim @ o ile ma sie owulacje okolo 14 dc.. przyjmuje sie 4 tygodnie po owulacji
Za to teraz nie ma co odpuszczac!!!!! Tamten cykl sie poplątal w rachunkach, ale na ten nowy zapas sily-nadzieja i do dziela!!!! To roboty blondasku kochany!!!!
:eek::szok: ja nie blondasek.. no chyba ze mowa o moim M..

reklama
Zajaczku-czyli masz 28dniowe cykle, tak??? Bo po tym jak sie skrocilo jest 28 dni ...a wczesniej byly tez 28 dni i tylko raz krotszy (3 cykle temu), czy przedtem byly dluzsze a od 3 cykli 28 dni?

W takim ukladzie powinnas miec owulacje niby książkowo-w polowie cyklu...ale norma jest tez ze mozesz miec ja miedzy 12 a 16 dniem cyklu...wiec jak sie teraz tempka bedzie piela w gore to chyba mialas w 12dc...
Nie może być wtedy!!!!!!!! Ja się nie zgadzam!!! wczoraj nie było przytulactwa!!!! BUUUUU
Mam 28 dni. Tylko jeden był krótszy. Tak ni z gruszki ni z pietruszki. bo jeśli się coś wcześniej zdażało to np: jakaś podróż, albo full stresu... Kuźwa no...

A ja mam dzisiaj nerwy od rana...moja mama ma dzisiaj operacje na kregoslup...3majcie kciuki by sie powiodla!
Jasne że będę trzymać Kropeczko!!! (dobrze, że kciuki nie biorą udziału w pisaniu na klawiaturze zbyt często:-)) Dobrze będzie!!

Do góry