reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Czesc Dziewczyny!:-) Jestem nowa i od jakiegos czasu przypatruje sie Waszym wypowiedziom :tak: Postanowilam napisac bo tak szczerze nie mam z kim porozmawiac na temat staran bo wszystkie moje kolezanki jak i bratowa maja juz dzieci tylko ja zostalam :wściekła/y:. Staramy sie z mezem juz od wrzesnia 2008 i jakos mam juz dosc tych rozczarowan, bardzo to boli kiedy nic nie wychodzi i przechodzi przez glowe taka mysl ze to moze ze mna est cos nie tak :-( To jest moj juz 8 cykl staran i mam kolejny raz nadzieje ze moze to tym razem sie uda tym bardziej ze zauwazylam u siebie podczas owulacji 2 tygodnie temu brazowe plamienia ktore ustapily po 3 dniach, w tym czasie bardzo mocno sie przytulalismy z mezem i dosc czesto :-) a wczoraj mialam juz miec @ ale nie ma i tempke mierzylam dzis i jest 37,4 ;-) boli mnie podbrzusze ale nie tak intensywnie jak na @ wiec nie wiem czy sie cieszyc czy nie :-( postanowilam jutro zrobic test ciazowy jesli @ nie przyjdzie dzis. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona bo tylko tutaj czuje ze dostane wsparcie i odpowiedzi na moje watpliwosci :-)

Pozdrawiam Wasz wszystkie ;-)
witamy w naszym gronie ja też nie dawno tu dołączyłam i bardzo dobrze sie tu czuję z tymi wspaniałymi doradczyniami:tak::-D

To jest nas dwie kochana,wyczułam @ zaczął mnie boleć krzyż i brzuch i już się zaczęła. :angry::angry:
przytulam mocno:tak:
A ja mam dzisiaj nerwy od rana...moja mama ma dzisiaj operacje na kregoslup...3majcie kciuki by sie powiodla!
bardzo mocno zaciskam kciukasy moje:tak:

ale naskrobałyści przez te pare godzin trudno sie połapać w tym wszystkim ale się postaram. bede zaglądać i miedzy czasie robić krokiety:tak:

Pamiętacie mnie jeszcze?
Udzielam się teraz na wątku staraczki 2009 ale wczesniej byłam tutaj.. tak mi się zdaje bo pamietamw.kropeczkę i inne dziewczyny..:tak:
Miałam przerwę w starankach ale już dziś zaczynamy:rofl2::happy:
Trzymajcie kciuki!!
Zapraszam na wątek staraczki 2009:tak::-D

:eek::szok: ja nie blondasek.. no chyba ze mowa o moim M..

A ja myslalam ze Ty taki blondasek jestes troszke...to jaki masz naturalny kolorek? jak na fotkach?

Nie może być wtedy!!!!!!!! Ja się nie zgadzam!!! wczoraj nie było przytulactwa!!!! BUUUUU
Mam 28 dni. Tylko jeden był krótszy. Tak ni z gruszki ni z pietruszki. bo jeśli się coś wcześniej zdażało to np: jakaś podróż, albo full stresu... Kuźwa no...

Jasne że będę trzymać Kropeczko!!! (dobrze, że kciuki nie biorą udziału w pisaniu na klawiaturze zbyt często:-)) Dobrze będzie!!

Dzieki Zajaczku za kciuki!
A powiedz mi czy ty mialas kiedys robiony monitoring cyklu??? czy ginko ustalal ci termin owulacji? bo testow owu nie robisz...moze warto zrobic?

Nie skreslaj tej szansy Zajaczku!!!! wszystko sie moze udac jak trzeba...ale probuj dalej-i dzis i jutro ...az do soboty!

Kciuki zaciśnięte!!:tak:
Ja jestem po dwóch operacjach na kręgosłup. Będzie dobrze, musi byc:tak:
Pozdrawiam!!

Tez mialas??? a co Ci robili kochanie? ...moja mam ma teraz 4 lub 5ą operacje na kregoslup....juz sie pogubilam w liczeniu...

A tak wogole-witaj kochana-Aga-co u ciebie i dlaczego sie nie odzwywalas tak dluuuugo?????

bardzo mocno zaciskam kciukasy moje:tak:
....czasie robić krokiety:tak:

Dzieki za kicuki...
uwilbiam krokiety! robisz miesne czy kapusta/grzybek?

trzymam kciukasy :happy:

dzieki skarbie!

Pamiętacie mnie jeszcze?
Udzielam się teraz na wątku staraczki 2009 ale wczesniej byłam tutaj.. tak mi się zdaje bo pamietamw.kropeczkę i inne dziewczyny..:tak:
Trzymajcie kciuki!!

witaj :happy:
a moge wiedzieć czemu była przerwa w starankach ?

Dzieki za kicuki...
uwilbiam krokiety! robisz miesne czy kapusta/grzybek?
nie ma za co napewno wszystko sie uda a to aż 5 operacja czemu tak dużo ja bym sie bała i to bardzo :confused2:
a krokiety to robie z kapusta i miesem u mnie wszyscy lubią i robie hurtowo tak zeby zamrozić i potem mieć gotowe na szybki obiad mniammm:-D:-D

Pamiętacie mnie jeszcze?

Trzymajcie kciuki!!
No pewnie ze pamietamy...od Ciebie mialam ksiazke na maila:tak:

Aga-to jest glowny watek na 2009 rok, choc ma pokrecona nazwe...ale tu jest wiekszosc nas ze staraczek 2008 -po porstu to kontynuacja naszego watku na ktorym bylas w 2008 roku...tu mamy Kingus, Lilu, Marzenixx, kasie79, wpada do nas czasem Nenius-ma synka! Elizabeth, itd....itd.......a na staraczkach 2009 jest sporo calkiem nowych osobek, wiec my tu w starym gronie czujemy sie lepiej...oczywiscie may tez nowe starczki i jest fajnie:-). Zostan z nami!

aż 5 operacja czemu tak dużo ja bym sie bała i to bardzo :confused2:
a
No mam tez sie boi, wczoraj do niej dzwonilam, bardzo sie bala...ja zreszta tez mam stresa, bo to na otwartym kregoslupie - ciecie w ledzwiach-ma miec tam wszystko czyszczone i wstawiany sztyczny dysk plus podtrzymujaca blaszke na 4 srubkach...
Miala juz 2 czy 3 razy ten ledzwiowy odcinek ciety wczesniej, bo jej siada kregoslup, ale nie miala tam wstawianego nic wczesniej w dolnym kregoslupie...a taka blaszke ma tez wstawiona kilka lat temu w szyi...
i to wszystko ma majac 52 lata...wiec nie jest stara...tak sie porobilo i juz...:-(

reklama
No mam tez sie boi, wczoraj do niej dzwonilam, bardzo sie bala...ja zreszta tez mam stresa, bo to na otwartym kregoslupie - ciecie w ledzwiach-ma miec tam wszystko czyszczone i wstawiany sztyczny dysk plus podtrzymujaca blaszke na 4 srubkach...
Miala juz 2 czy 3 razy ten ledzwiowy odcinek ciety wczesniej, bo jej siada kregoslup, ale nie miala tam wstawianego nic wczesniej w dolnym kregoslupie...a taka blaszke ma tez wstawiona kilka lat temu w szyi...
i to wszystko ma majac 52 lata...wiec nie jest stara...tak sie porobilo i juz...:-(
niestety czasem tak bywa i my nie mamy na to wpływu niestety, a teraz to coraz wiecej ludzi ma problemy z kręgosłupem i to coraz młodsi ludzie. ja też czasem narzekam na kregosłup mając 24 lata to co będzie za 20 lat??
trzymam kciuki za powodzenie tej operacji i przytulam cię słońce mocno i z oddali śle dobrą energię do ciebie i twojej mamy:tak:

Do góry