myszka87r
starajaca sie
To co robic juz czy rano ? Bo sie pogubilam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj nie rób!!!! Zrób jutro z rańca... Jak juz tyle wytrzymałaś to wytrzymasz jeszcze pół dnia. A nawet jak nie wyjdzie to sie nie łam, tylko idź na betę.Ale boje sie ze jak zrobie to nie wyjdzie szczegolnie w polowie dnia i dlatego moze lepiej poczekac do rana :-) Ale strasznie sie stresuje az mi sie rece poca i nie wiem co myslec![]()
czyli takiego badania nie mialas? pytam bo skoro wsio w porzadku masz owu wiec to nie prolaktyna i hormonki wiec tylko jeden diabelek zostaje wlasnie progesteron (pomijam jakies tam niedrozne jajowody) ktory jest odpowiewdzialny za utrzymanie zarodka!Nie mam pojecia.
RANO!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)To co robic juz czy rano ? Bo sie pogubilam :-)
badania robilam i wszystko jest super ,a teraz moj M jest badany.tak jak juz pisalam my jestesmy jakims fenomenem.niektore z was przynajmniej wiedza dlaczego nie wychodzi i biora jakies leki,a koncu sie udaje,a ja juz nic nie wiem.moze po wizycie w maju bedzie juz jakis plan dzialan.zobaczymy.:-):-):-):-)To jest nas dwie kochana,wyczułam @ zaczął mnie boleć krzyż i brzuch i już się zaczęła.
Kurna nie wiem jak ty to wytrzymujesz 2,5 roku ja już fioła dostaje teraz zaczne 5 cykl starań.Robiłaś badania co jest nie tak że tak długo się staracie?
Witamy razem rażniej.;-)
Bardzo ci dziekuje za trop.nawet mogloby sie zgadzac,bo czasami po owu mam wrazenie ,ze sie udalo,a po paru dniach to przeczucie mija,peka jak banka mydlana.powiem o tam na pewno mojej gin.dziekuje ci jeszcze raz.;-)czyli takiego badania nie mialas? pytam bo skoro wsio w porzadku masz owu wiec to nie prolaktyna i hormonki wiec tylko jeden diabelek zostaje wlasnie progesteron (pomijam jakies tam niedrozne jajowody) ktory jest odpowiewdzialny za utrzymanie zarodka!moze warto by bylo zrobic tylko pamietaj ze robic ok 6-8 dni po owu!
![]()
RANO!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
No to mnie trochę uspokoiłaś :-)
Olesiu faceci są z innej planety.
Oni są konkretni, nie lubią rozdrabniać się i wiecznie bić piany na żaden temat.
Dlatego jest forum i my dziewczynki możemy sobie swobodnie pogadać o wszystkim i nawet w kółko o tym samym :-)
).
Dzisiaj mam USG genetyczne, trzymajcie kciuki, trochę się boje, ale mam nadzieję ze będzie dobrze.
Jak wróce to wkleję zdjęcia.
witam porannie!! dzisiaj musiałam wczesniej wstać niż zazwyczaj ale mi sie nie chciało bo ja tak normalnie to o 10 wstaję a 8
ja niby mam jedną propozycje pracy ale nie wiem czy chce pracować jako kelnerkaw pizzerni
powiedział, że jak bardzo chce to poczekajmy jeszcze przynajmniej pół roku :-)
wogóle to się witam;-) tempka dzis wzrosla z 36,4 na 36,7 ....
Zobaczcie mój wykres na 28dni(pod takim samym profilem jestem)
??
dzisiaj ide z siostra do gina ale innego jak sie okaze fajny i dorby to bede do niego chodzic.... jak myslicie,??? czy dzis moze mi np powiedziec ze peklo jajeczko???
Kropeczko... Przeglądam tą stronkę co podesłałaś... Ty chcesz żebym ja śniadanie oddała potrzebującym na moje biureczko??????Zielona się zrobiłam:-)
...
Kochanie-jajeczko musi trozke powedrowac jak peknie pecherzyk...wiec jak plemniki sa szybkie i sprawne to akurat zlapaly go w jajowodze.....a myslisz ze owulka mogla doczekac do wieczora??
....
Dzisiaj się umówiłam z nim na gwałt
I tak do soboty:-)
Witam.... nie pisałam, bo źle się czułam... w sumie nadal nie jest tak jak bym chciała, żeby było, ale jest co raz lepiej... postaram się co jakis czas coś napisac...![]()
spotkały się na rozdrożach plemniczek cmoknął jajo w policzek i tak powstało nowe życie;-)
Kutwa no.... nie może się wydłużyc bo się nie załapiemy znowu!!!!!!! k*wa jego mać. Miał być długo, ale we wtorek dostał telefon i jedzie w sobotę. Czaami to mi ręce opadają:--(
...
Witam was dziewczynki! Moje dziecko dziś spało do 10 - ale ja ją kochamI jak wstała to powiedziała,że mi zrobi pyszną kawkę
( ma 2,5 roku!)
bosze jakby ktoś wiedział co ja robię jak idę do tualety;-)...
Witam sie dziewczynki!jak zwykle dostalam @,jak zwykle przyszla punktualnie co do dnia i jak zwykle bardzo mi smutno:-(.no coz!nic na to nie poradze.to juz 2,5 roku staran,czasami trace nadzieje!
Czesc Dziewczyny!:-). Staramy sie z mezem juz od wrzesnia 2008 i jakos mam juz dosc tych rozczarowan, bardzo to boli kiedy nic nie wychodzi i przechodzi przez glowe taka mysl ze to moze ze mna est cos nie tak :-( To jest moj juz 8 cykl staran i mam kolejny raz nadzieje ze moze to tym razem sie uda tym bardziej ze zauwazylam u siebie podczas owulacji 2 tygodnie temu brazowe plamienia ktore ustapily po 3 dniach, w tym czasie bardzo mocno sie przytulalismy z mezem i dosc czesto :-) a wczoraj mialam juz miec @ ale nie ma i tempke mierzylam dzis i jest 37,4 ;-)
dokładnie tak zrobiew.kropeczka pisze:Ja bym brala jak sie jakas propozycja pojawila...w domu nawet tych 6 zł nie wysiedzisz za godzinke...a tak to i czas pracy poleci, ubezpieczenie i pieniazki wpadną...
Fajnie, ze juz skrócil termin do poł roku...moze jakbys zaczela prace to jeszcze bardziej sie da przyspieszyc staranka...?
Lekarze mowia ,ze wszystko o.k.nie prowadze obserwacji(tzn.nie zapisuje)bo mam cykle jak w zegarku,sluz jak w zegarku,owu co miesiac(potwierdzona testami).we wtorek moj maz ma jeszcze oddac nasienie(mial juz usg jader i calego ukladu jajowodow) do badania i w maju kolejna wizyta u gin.dodam,ze mamy juz synka,wiec tzn.,ze mozemy teoretycznie miec dzieci.zobaczymy co moja gin wymysli,ale powiedziala,ze jak badania M beda po raz kolejny dobre,to zaczniemy dzialac.dodam,ze jestem ubezpieczona w Niemczech,bo tam pracuje,wiec opieka lekarska jest bardzo dobra.sama nie wiem co sie dzieje.maz mowi,ze jestesmy jakims fenomenem.oboje zdrowi,a nie moga miec dziecka(z pierwszym to byla wpadka kontrolowana,ale to 11 lat temu).![]()
badania robilam i wszystko jest super ,a teraz moj M jest badany.tak jak juz pisalam my jestesmy jakims fenomenem.niektore z was przynajmniej wiedza dlaczego nie wychodzi i biora jakies leki,a koncu sie udaje,a ja juz nic nie wiem.moze po wizycie w maju bedzie ju
z jakis plan dzialan.zobaczymy.:-):-):-):-)
Ale boje sie ze jak zrobie to nie wyjdzie szczegolnie w polowie dnia i dlatego moze lepiej poczekac do rana :-) Ale strasznie sie stresuje az mi sie rece poca i nie wiem co myslec![]()
To jest nas dwie kochana,wyczułam @ zaczął mnie boleć krzyż i brzuch i już się zaczęła.
Kurna nie wiem jak ty to wytrzymujesz 2,5 roku ja już fioła dostaje teraz zaczne 5 cykl starań.Robiłaś badania co jest nie tak że tak długo się staracie?
;-)
Bardzo ci dziekuje za trop.nawet mogloby sie zgadzac,bo czasami po owu mam wrazenie ,ze sie udalo,a po paru dniach to przeczucie mija,peka jak banka mydlana.powiem o tam na pewno mojej gin.dziekuje ci jeszcze raz.;-);-)
![]()