reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Katarzynko- trzymam kciuki za usg genetyczne :-)

w.kropeczko- zaciskam kciuki za udana operacje mamy :tak:

Tak wogole to sie witam :happy:

Dzisiaj mam dzien wielkiego lenia :eek: wogole nic mi sie nie chce robic, nawet oddychac :szok: masakra jakas :baffled:

A gdzie zaginela nam Hanka ??? cos przeoczylam ? :confused2:

Dla ciezaroweczek buziaki a dla reszy dziewczynek pozdrawiaki :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
No to zostaje u Was dziewuszki:tak::-D
Przerwa w starankach była bo planowalam jechac do Francji na 3 miesiące do pracy, jednak zrezygnowałam i bardziej od pieniędzy zalezy nam na bobasku:tak::-D
Cieszę się z tego ogromnie, choc przede mną jeszcze jeden rok nauki i pisanie pracy mgr. Ale myślę, że jak będzie dzidzia to sobie poradzę:-D
A operacje miałam w wieku 12 lat. Miałam skoliozę już tak posunietą, że nie dało rady cwiczeniami nic zdziałac. Wstaili mi implant wzdłuż kręgosłupa który go podtrzymywał. Mam bliznę przez całe plecy wzdłuż kręgosłupa. Dwa lata temu wyjęłam implant (Haringtona) by móc starac się o dzidzię. Bo z implantem to nie bardzo..
Co do porodu to mam wskazania na cięcie cesarskie po takim zabiegu na kręgosłupie.
Dziś chyba wypadają nam staranka także cieszę się ogromnie:rofl2::happy:

niestety czasem tak bywa i my nie mamy na to wpływu niestety, a teraz to coraz wiecej ludzi ma problemy z kręgosłupem i to coraz młodsi ludzie. ja też czasem narzekam na kregosłup mając 24 lata to co będzie za 20 lat??
trzymam kciuki za powodzenie tej operacji i przytulam cię słońce mocno i z oddali śle dobrą energię do ciebie i twojej mamy:tak:

dziekuje kochanie!
No wlasnie tak to bywa...ni stad ni zowad sie przytrafi jakas choroba i potem zła oassa trwa...
ja tez mam klopoty z kregoslupem, z biodrem i teraz jeszcze kolanem...az sie boje myslec co bedzie za 20 lat...
A wlasnie dzwonilam do taty-mama teraz wlasnie ma operacje...byla 3cia w kolejce, ale to dosc dlugie zabiegi i troszke trwaja...modle sie zeby sie wszystko powiodlo....

w.kropeczko- zaciskam kciuki za udana operacje mamy :tak:

Tak wogole to sie witam :happy:

Dzisiaj mam dzien wielkiego lenia :eek: wogole nic mi sie nie chce robic, nawet oddychac :szok: masakra jakas :baffled:

:laugh2:

Dziekuje Lilu!!! A ak wyniki taty Twojego? kiedy odbiera jakies z badan? daj znam znac koniecznie...

No ja sie zabieram z aprasowanie...ale tez nie moge sie od laptopa uwolnic i skupic na desce i zelazku:zawstydzona/y:

Nie mogę uwierzyc, że ja wreszcie do Was trafiłam:tak:Tak mi Was brakowało..:tak:Nazwa wątku zmieniona ale w środku nadal ten sam:-D
Musze się wdrożyc bo nie wiem która dziewczyna zafasolkowała a które oczekują na bobaska ale myslę, że szybko sie zorientuję po Waszych postach:tak: Ja już od dziś studiuję książkę pt."W oczekiwaniu na dziecko" :rofl2::-D
Mam chyba jakąś schizę znowu:-D Ale po takiej dłuższej przerwie to się sobie nie dziwię:laugh2:

A ja myslalam ze Ty taki blondasek jestes troszke...to jaki masz naturalny kolorek? jak na fotkach?
Dzieki Zajaczku za kciuki!
A powiedz mi czy ty mialas kiedys robiony monitoring cyklu??? czy ginko ustalal ci termin owuacji? bo testow owu nie robisz...moze warto zrobic?

Nie skreslaj tej szansy Zajaczku!!!! wszystko sie moze udac jak trzeba...ale probuj dalej-i dzis i jutro ...az do soboty!
Tez mialas??? a co Ci robili kochanie? ...moja mam ma teraz 4 lub 5ą operacje na kregoslup....juz sie pogubilam w liczeniu...
A tak wogole-witaj kochana-Aga-co u ciebie i dlaczego sie nie odzwywalas tak dluuuugo?????
Dzieki za kicuki...
uwilbiam krokiety! robisz miesne czy kapusta/grzybek?

Kropeczko, ostatnie dwa cykle sprawdzałam. teraz myślałam że na samej tempce się połapię ale nie daję rady. Dzisiaj zrobię test owu i jutro. Zobaczymy...
Jak na razie nie miałam jeszcze monitoringu... chciałam sobie odpuścić na razie i nie robić, bo miałam nadzieje że uda się bez tego...:-(

Przerwa w starankach była bo planowalam jechac do Francji na 3 miesiące do pracy, jednak zrezygnowałam i bardziej od pieniędzy zalezy nam na bobasku:tak::-D
Cieszę się z tego ogromnie, choc przede mną jeszcze jeden rok nauki i pisanie pracy mgr. Ale myślę, że jak będzie dzidzia to sobie poradzę:-D
A operacje miałam w wieku 12 lat. Miałam skoliozę już tak posunietą, że nie dało rady cwiczeniami nic zdziałac. Wstaili mi implant wzdłuż kręgosłupa który go podtrzymywał. Mam bliznę przez całe plecy wzdłuż kręgosłupa. Dwa lata temu wyjęłam implant (Haringtona) by móc starac się o dzidzię. Bo z implantem to nie bardzo..
Co do porodu to mam wskazania na cięcie cesarskie po takim zabiegu na kręgosłupie.

No to dobra decyzja...na studiach na pewno dasz sobie rade Aga! nie ma co odwlekac...
Skoro dzisiaj staranka to 3mamy kciuki!!!!

A z ta operacja...wspolczuje, ale czy juz jest dobrze z twoim kregoslupem, czy odczuwasz jakies niedogodnosci???

Az mnie ciarki przeszły.... Nie zazdroszczę. mam nadzieję że dzisiejsze staranka bedą owocne a przede wszystkim baaaaardzo miłe:-D

Lilu, jak tato?? Jakieś wiadomości??

No to dobra decyzja...na studiach na pewno dasz sobie rade Aga! nie ma co odwlekac...
Skoro dzisiaj staranka to 3mamy kciuki!!!!

A z ta operacja...wspolczuje, ale czy juz jest dobrze z twoim kregoslupem, czy odczuwasz jakies niedogodnosci???

Czasem gdy siedzę za długo lub stoję to oczywiście, że pobolewa... muszę wtedy się położyc i odpocząc ale ogólnie jest dobrze. Chodze na aerobik i czuję sie dobrze. Dziś też idę pocwiczyc bo po tych świetach to mi przybyło chyba parę kilo z przejedzenia:laugh2:

reklama
Dziekuje Lilu!!! A ak wyniki taty Twojego? kiedy odbiera jakies z badan? daj znam znac koniecznie...

No ja sie zabieram z aprasowanie...ale tez nie moge sie od laptopa uwolnic i skupic na desce i zelazku:zawstydzona/y:

Ja to dzisiaj wogole bez sil i checi do niczego :szok: mzliwe ze to przez ta paskudna pogode, bo wlasnie tak paskudnie sie czuje :eek:

Tata bedzie mial (chyba) wyniki w przyszlym tygodniu, rozmawialam z nim dzisiaj i mowil ze powoli musi zalatwiac cos ze szpitalem , ale nie wypytywalam dokladnie co :zawstydzona/y:
oczywiscie dam znac jak tylko poznam wyniki.

Ooo wlasnie sie dowiedzialam ze nastepna moja kolezanka wpadla - A JA ? :zawstydzona/y: ja tez chcemmmmm :confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry