reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Jak tak sobie analizuje ten czas przed @ to faktycznie jest taki moment i uczucie ze wiem ze to ta pop.....olona sie zbliza. Zwlaszcza nad ranem.

No widzicie - o taki moment mi chodzi! Właśnie tego nie ma już w ciąży! Tylko boli brzuch jak na @, ale tego dziwnego uczucia nie ma. Ból brzucha miałam w ciąży ciągle taki sam . Nie nasilał się tak jak zawsze przed @. Każdego dnia bolało tak samo i tylko od czasu do czasu. A normalnie im bliżej @ tym częściej i mocniej boli. Przynajmniej ja tak mam.

Hei dziewczynki:-)
Jak minely wam swieta?
My wrocilismy z Barcelony przed wczoraj:-)
Poprostu zero stresu,tylko sex,jedzenie, drinkowanie i duzo zwiedzania!!!
I na dodatek byla piekna pogoda:-)
Sa nowe wasoleczki????????????????????????

Ale ci dobrze!!! Zazdroszczę wyjazdu. Fajnie, że odpoczęłaś, widać,że humorek ci dopisuje! Całuję mocno.

Marzenixx dzięki za zaproszenie:tak: Buźka
Żegnam się - dobrej nocki, do jutra;-)

reklama
OLICA gratulacje!

Ja po USG tez mialam takie dziwne odczucia..we wnetrznosciach - jak to nazwalas..

No to mnie trochę uspokoiłaś :-)

YEEEEEEEEEEEE gratulujemy Oli!!!! Chudzielcowi zresztą!!!!!!
Super kochanie!!! Bardzo sie ciesze!!!:-):tak::-)

A tam chudzielcowi ! :-) Taka akuratna jestem hihi

Dziewczyny ja po prostu mam taki ból brzucha jak na @ więc dlatego już mój czar prysł, nie czuję się inaczej...niż przed @. Chodzę i sprawdzam czy już przylazła... zaczynam się zastanawiać nad in vitro tylko skąd wziąć na to pieniądze?!
Wszystko jest do dupy...

Martynko uspokój się , bo ci zbiję pupę :-)
Proszę nie tracić nadziei.

Witajcie:-)

Super:-D:-D:-D:-D:-D

Dzięki !!!

Ja dzisiaj jestem padnięta ledwo siedzę przy laptopie,mam przeczucie że @ przylezie moja wstrętna nie daje znać wcześniej pojawia się razem z bólami.
Dzisiaj żeby poprawić sobie humor poszłam na solarium,manicure,pedicure i kupiłam sobie 3 pary nowych majtek.Nie mam żadnych objawów delikatnie bolą mnie piersi po bokach jak się pomacam(ciągle się macam)testu jeszcze nie zrobiłam.
Jutro o 14 30 mam wizytę pierwszą u panstwowego ginekologa mama zapisała siebie i mnie więć muszę iść,jutro rano zrobię test przed wizytą u lekarza.
Trzymam kciuki i wierzę że tobie się udało musiało się udać.

Ola cieszę się że wszystko dobrze z tobą i Malwinką:tak:

Dzięki Karola :-)
Ja trzymam kciuki za twoją wizytę i za to, że 2 kreseczki się pojawią jednak.

Olica ale Ci zazdroszcze szczesciaro!!!
buziole ogromne dla Ciebie i Twojego Wielkoluda :-D

Piszecie,ze byl zly uklad planet w swieta.Mnie dotknal wczoraj.Taka bylam wsciekla,ze zialam ogniem!!!Mojemu M sie obrywalo,jak tylko cokolwiek powiedzial i to w sumie za nic.Az mu sie dziwie,ze sie na mnie nie obrazil,bo bylam naprawde nie do zniesienia.

Dzięki :-) Sama pamiętam jak Kindze lub Tikanis pisałam, że są szczęściarami :-)
I na was przyjdzie pora !!!

Moja droga imienniczko, rzadko sie ostatnio odzywam (podly nastoj, placz na koncu nosa itp) przechodze przez ta sama sytuacje jak ty,nie wiec jak ci pomoc bo sama nie wiem jak mam sie z tego otrzasnac. Mam nadzieje ze to jest tylko chwilowe i samo przejdzie :-( Kocham mojego meza, czasem mysle ze nie mozna juz bardziej i ciezko mi mowic o nim zle, wiem ze pragie dzidzi ale sie do tego nie garnie. Ciagle musze mu przypominac kiedy trzeba sie przytulac co i jak przestrzegac a z badaniami "zolniezykow" zwlekal 2 miesiace, tlumaczac ze moze sie udalo to nie trzeba bedzie. A ja sie mecze z tym nagabywniem. Oleczko musimy przetrzymac ten "zly" czas, a moze MY musimy troche odpuscic, wyluzowac.
Kochana bedzie dobrze.

Olesiu faceci są z innej planety.
Oni są konkretni, nie lubią rozdrabniać się i wiecznie bić piany na żaden temat.
Dlatego jest forum i my dziewczynki możemy sobie swobodnie pogadać o wszystkim i nawet w kółko o tym samym :-)

Hei dziewczynki:-)
Jak minely wam swieta?
My wrocilismy z Barcelony przed wczoraj:-)
Poprostu zero stresu,tylko sex,jedzenie, drinkowanie i duzo zwiedzania!!!
I na dodatek byla piekna pogoda:-)
Sa nowe wasoleczki????????????????????????

Hej Babo !!!!
Pewnie wyjazd udany. Zazdroszczę!!! :-)

Zrobiłam test.
Jedna kreska dupa nawet cienia drugiej nie ma.:angry:
Piersi nie bolą już nawet z boku jak je dotykam pewnie jutro z rana będzie @:wściekła/y:

Karolka odczekaj ze 2 godziny, może sie pojawi druga kreska jak test wyschnie (tak u mnie było).

Hej dziewczynki, dawno mnie nie było na forum:-) wpadłam się przywitactylko.
Dzisiaj mam USG genetyczne, trzymajcie kciuki, trochę się boje, ale mam nadzieję ze będzie dobrze.

Jak wróce to wkleję zdjęcia.

Buziaki
Kasia

witam porannie!! dzisiaj musiałam wczesniej wstać niż zazwyczaj ale mi sie nie chciało bo ja tak normalnie to o 10 wstaję a 8 albo wcześniej to kosmos dla mnie:tak::-D

Zrobiłam test.
Jedna kreska dupa nawet cienia drugiej nie ma.:angry:
Piersi nie bolą już nawet z boku jak je dotykam pewnie jutro z rana będzie @:wściekła/y:
Karola powtórz testa jutro jak @ nie przyjdzie:tak:3mam mocno kciuki zeby jednak nie przyszła i to fasolka była a następny test to potwierdził:tak::tak::tak:

ja niby mam jedną propozycje pracy ale nie wiem czy chce pracować jako kelnerka :sorry: w pizzerni
też bym sie zastanawiała bo to pewnie praca w sobotę do puźna i w niedzielę co nie??

acha to już dobrze postęp jest z roku na pół zszedł to dobrze wróży tylko żeby sie nie rozmyslił
a kiedy sie pobieracie bo napisałaś ze jesteście przed ślubem??

reklama
Do góry