reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

tez mi sie tak wydaje, tylko troche sie obawiam czy owulka nie byla rano albo w dzien, bo poprostu czulam jak mi jajeczko "plywa" heheh a my sie wieczorkiem kochalismy.... ja zawsze czulam kiedy mam owulke, a kiedys to nawet czulam kiedy mi pękają pecherzyki , mialam bole ze na jednym poldupku musialam siadac tak bolalo.... ale wtedy nie zwracalam na to uwagi..... ale odkąd sie staramy to ja nie wiem co ta psychika robi z czlowiekiem, ale sie tak pogubilam ze musialam testy owu robic, sluz obserwowac no i tempke mierzyc zeby sprawdzic czy jest tak jak zawsze bylo i powiem wam ze zgadza sie , ze owu mialam w tym samym czasie co zawsze, sluz tez taki jaki powinien byc....

a odkad byla w styczniu u gina i on mi powiedzial ze owu mam miec w 12-13 dc to przez te 3 miesiace sie staralismy tak miedzy 9 a 14 dc!!! i nie dziwie sie ze nic n ie wyszlo skoro owu wyszla pozniej.....no ale nic....

dzisiaj ide z siostra do gina ale innego jak sie okaze fajny i dorby to bede do niego chodzic.... jak myslicie,??? czy dzis moze mi np powiedziec ze peklo jajeczko???
A ja nigdy nie zwracałam uwagi na te rzeczy. Wiedziałam że mi się tylko @ zbliza jak cycochy zaczynały boleć. Dopiero teraz zauważyłam ból jajników mniej więcej w okresie owu. To mój w sumie drugi cykl kiedy się obserwuję. Może zacznę też sprawdzać szyjkę... zobaczymy jak będzie. Nie wiem czy gin Ci powie. Moja nigdy mi nie mówiła. Zresztą ja musze znaleźć takiego gina który robi USG dopochwowe...

reklama
nektarynko a ty zerkalas na moj wykresik?? bo ty takie mądre rzeczy mowisz :-)
mam nadzieje ze zgwalcilas wczoraj M.. bo jest dzisiaj skok wiec wczoraj byla owulka.. a propo piekny skok tempki.. tak tak czytam twoj wykres mam w ulubionych
wogóle to się witam;-) tempka dzis wzrosla z 36,4 na 36,7 ....
a nie mowiłam:)

Ja mam w ogóle jakieś dzikie wahania powiem wam. ... Nie mam owulki jeszcze a tempka to spada to rośnie... Zobaczcie mój wykres na 28dni:zawstydzona/y: (pod takim samym profilem jestem)
zerknelam na wykresik.. abrdzo ladny a te spadki to tak czasem jest.. nidby wykres nie bedzie równy jak autostrady w niemczech tylko jak te polskie dziurawe drogi..
tez mi sie tak wydaje, tylko troche sie obawiam czy owulka nie byla rano albo w dzien, bo poprostu czulam jak mi jajeczko "plywa" heheh a my sie wieczorkiem kochalismy.... ja zawsze czulam kiedy mam owulke, a kiedys to nawet czulam kiedy mi pękają pecherzyki , mialam bole ze na jednym poldupku musialam siadac tak bolalo.... ale wtedy nie zwracalam na to uwagi..... ale odkąd sie staramy to ja nie wiem co ta psychika robi z czlowiekiem, ale sie tak pogubilam ze musialam testy owu robic, sluz obserwowac no i tempke mierzyc zeby sprawdzic czy jest tak jak zawsze bylo i powiem wam ze zgadza sie , ze owu mialam w tym samym czasie co zawsze, sluz tez taki jaki powinien byc....

a odkad byla w styczniu u gina i on mi powiedzial ze owu mam miec w 12-13 dc to przez te 3 miesiace sie staralismy tak miedzy 9 a 14 dc!!! i nie dziwie sie ze nic n ie wyszlo skoro owu wyszla pozniej.....no ale nic....
uda sie zobaczysz.. wieczorkiem to w sam raz.. takze mysle ze trafiliscie:-)

Ostatnia edycja:
mam nadzieje ze zgwalcilas wczoraj M.. bo jest dzisiaj skok wiec wczoraj byla owulka.. a propo piekny skok tempki.. tak tak czytam twoj wykres mam w ulubionych

a nie mowiłam:)
wiem wiem , dziekuje ci kochna jestes :******

a myslisz ze owulka mogla doczekac do wieczora??

ja zajączku zawsze mialam wszystko jak w zegarku, cykle zawsze te same, i wszystko wporządku tylko od jakiegos czasu cos mi sie poprzestawialo, fakt ze nieduzo ale zawsze cos....

Eve84... Dziękuję za komentarz:-)
Powiedzcie mi tylko czemu ja mam te temperatury takie popieprzone no?????????
Nie czułam żebym miała owulkę już, a tempka skoczyła.
Wczoraj się nie przytulalismy z M.... Przerwa poświąteczna była żeby go nie zajechać:-D Zabrał mnie na romantyczny spaceros po pracy na 2 h a później wiczór filmowy z browarkiem był... Bardzo miły wieczór...:happy: Dzisiaj się umówiłam z nim na gwałt:-D
I tak do soboty:-)

Wczoraj się nie przytulalismy z M.... Przerwa poświąteczna była żeby go nie zajechać:-D Zabrał mnie na romantyczny spaceros po pracy na 2 h a później wiczór filmowy z browarkiem był... Bardzo miły wieczór...:happy: Dzisiaj się umówiłam z nim na gwałt:-D
biedny ten twoj M ze go tak miętosisz :-D:laugh2: albo szczesliwy, niejeden by chcial byc na jego miejscu!!!!:laugh2:

Hej dziewczynki, dawno mnie nie było na forum:-) wpadłam się przywitactylko.
Dzisiaj mam USG genetyczne, trzymajcie kciuki, trochę się boje, ale mam nadzieję ze będzie dobrze.

Jak wróce to wkleję zdjęcia.

Buziaki
Kasia
Na pewno wszystko będzie dobrze :tak: czekamy na zdjęcia:-)

ja niby mam jedną propozycje pracy ale nie wiem czy chce pracować jako kelnerka :sorry: w pizzerni

powiedział, że jak bardzo chce to poczekajmy jeszcze przynajmniej pół roku :-)
Ja na twoim miejscu bym spróbowała lepiej taka praca niż siedzieć w domu i się nudzić.Zawsze parę groszy się przyda i więcej odłożycie.Ja kiedyś zaczynałam pracę jako kelnerka w hotelowej restauracji a teraz pracuję tam jako menager

Cześć Kobiałki:):)

Karolciu... @ nie ma....nawet nie musze kończyć i tak wiesz o co chodzi;-)
:eek::eek:Wiem Wiem nie ma @ jest nadzieja:happy::happy:
Dziękuję wam skarby ale czuję już tą wstrętną oby nie zjawiła się przed lub w trakcie dzisiejszej wizyty u ginekolog.

dzisiaj ide z siostra do gina ale innego jak sie okaze fajny i dorby to bede do niego chodzic.... jak myslicie,??? czy dzis moze mi np powiedziec ze peklo jajeczko???
Jeśli zrobi USG to będzie widział czy jesteś już po owulacji wtedy powinien być płyn w zatoce duglasa.;-)

biedny ten twoj M ze go tak miętosisz :-D:laugh2: albo szczesliwy, niejeden by chcial byc na jego miejscu!!!!:laugh2:
Ja myslę że raczej szczęściwy... I to on mnie miętosi:-) Dzisiaj z rana tez mu się zbierało jak przyszłam na chwilę się do niego przytulić do łóżka, ale nie dałam się zbałamucić bo zaspałam rano:-)

Witam...

no na ciebie kobieto to sie trzeba naczekać!!!! troszke czesciej prosze!!!! :angry:
a tak poza tym suuuuuuppppper ze wsio dobrze! :-)
Evuś dzięki Kochanie... nie pisałam, bo źle się czułam... w sumie nadal nie jest tak jak bym chciała, żeby było, ale jest co raz lepiej... postaram się co jakis czas coś napisac... :zawstydzona/y:

Zajączek ty nie możliwa jesteś ha,ha :-D:-D
Z tej jazdy to na bank mały zajączek będzie.:-D

Witam...

Evuś dzięki Kochanie... nie pisałam, bo źle się czułam... w sumie nadal nie jest tak jak bym chciała, żeby było, ale jest co raz lepiej... postaram się co jakis czas coś napisac... :zawstydzona/y:

reklama
Witam...
wybaczam! :-) i czekam :tak::tak::tak: jak sie bedziesz dobrze czula to wpadnij kochana! :tak:
co do towjego wykresiku to na tą chwile ciezko cos powiedziec narazie skoku nie bylo moim zdaniem albo ci sie owu przesunie tzn wydluzy cykl bo jakbym miala miec 28 dc to juz poiwnna byc albo bedzie za mala faza lutealna! :confused2: albo to tez musze napisac moze sie zdarzyc cykl bezowulacyjny! ale raczej nie ten! :-)

Do góry