Zajączek81
Fanka BB :)
A ja nigdy nie zwracałam uwagi na te rzeczy. Wiedziałam że mi się tylko @ zbliza jak cycochy zaczynały boleć. Dopiero teraz zauważyłam ból jajników mniej więcej w okresie owu. To mój w sumie drugi cykl kiedy się obserwuję. Może zacznę też sprawdzać szyjkę... zobaczymy jak będzie. Nie wiem czy gin Ci powie. Moja nigdy mi nie mówiła. Zresztą ja musze znaleźć takiego gina który robi USG dopochwowe...tez mi sie tak wydaje, tylko troche sie obawiam czy owulka nie byla rano albo w dzien, bo poprostu czulam jak mi jajeczko "plywa" heheh a my sie wieczorkiem kochalismy.... ja zawsze czulam kiedy mam owulke, a kiedys to nawet czulam kiedy mi pękają pecherzyki , mialam bole ze na jednym poldupku musialam siadac tak bolalo.... ale wtedy nie zwracalam na to uwagi..... ale odkąd sie staramy to ja nie wiem co ta psychika robi z czlowiekiem, ale sie tak pogubilam ze musialam testy owu robic, sluz obserwowac no i tempke mierzyc zeby sprawdzic czy jest tak jak zawsze bylo i powiem wam ze zgadza sie , ze owu mialam w tym samym czasie co zawsze, sluz tez taki jaki powinien byc....
a odkad byla w styczniu u gina i on mi powiedzial ze owu mam miec w 12-13 dc to przez te 3 miesiace sie staralismy tak miedzy 9 a 14 dc!!! i nie dziwie sie ze nic n ie wyszlo skoro owu wyszla pozniej.....no ale nic....
dzisiaj ide z siostra do gina ale innego jak sie okaze fajny i dorby to bede do niego chodzic.... jak myslicie,??? czy dzis moze mi np powiedziec ze peklo jajeczko???