reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

a co do @ to zle przeczytalam , ale powiem ci ze faktycznie tak mam czasami, przez kilka dni czuje pobolewania w brzuchu a w dzien kiedy mam dostac @ to poprostu tez mi sie tam cos robi ze czuje ze bedzie i juz..... czasami zdazalo mi sie budzic nad ranem bo czulam ze @ przylezie i za 5 minut dostawalam , takze moze cos podobonego...;-)

Jak tak sobie analizuje ten czas przed @ to faktycznie jest taki moment i uczucie ze wiem ze to ta pop.....olona sie zbliza. Zwlaszcza nad ranem.

reklama
Hei dziewczynki:-)
Jak minely wam swieta?
My wrocilismy z Barcelony przed wczoraj:-)
Poprostu zero stresu,tylko sex,jedzenie, drinkowanie i duzo zwiedzania!!!
I na dodatek byla piekna pogoda:-)
Sa nowe wasoleczki????????????????????????

Tez uwazam ze nie warto, szkoda wspolnego czasu, zwlaszcza ze sie nie jest 24/7. Czasem jestem wsciekla na M ale pogadam sobie pod nose a czasem poklne w myslach dobrze, ze nie umie ich czytac :baffled:
tez tak mysle hihihi:-D co to by bylo jakby faceci mogli czytac w myslach!!

ja tez nie lubie sie klocic, kiedys straszna zaraza ze mnie byla, az sie dziwie ze moj M wytrzymal ze mna hehe ale z biegiem lat dojrzalam do tego zeby zroumiec ze klotnia nie jest nic warta, szkoda czasu, zycia marnowac na takie glupoty.....

Marzena bardzo mi sie podoba twoj cytat nad suwaczkami. Zbieram aniolki ( ale te takie nietypowe) wiec wszystko podoba mi sie wszystko co zwiazane jest z ta tematyka.

Marzena bardzo mi sie podoba twoj cytat nad suwaczkami. Zbieram aniolki ( ale te takie nietypowe) wiec wszystko podoba mi sie wszystko co zwiazane jest z ta tematyka.

spadam dziewczeta bo mezus sie wyspac musi wkoncu wstaje biedny o 6 rano i rusza do wawy...:-(
slodkich snow !!!

olesia mi tez sie ten cytat podoba!!!! nawet widzialam go gdzie w wersji angielskiej! moze znajde jutro :)
buziaki

ja właśnie wróciłam ze spacerku z moim i dostałam @ za wcześnie :-( bo miał być w piątek.
a teraz już zmykam spać. dobranoc dziewczyny :-D

reklama
Kropeczko ty jesteś niesamowita i taka kochana:tak:
Aż parskłam w monitor z tym powitaniem fasoli:-D
Jutro rano wszystko się wyjaśni i dam znać.

:-):-):-)czekam na wiesci z jutra rano:-):-):-)

jesu jaka glupia sie czuje... :((((
kurcze ja nie wiedzialam ze my tak smiesznie w srodku wygladamy..:) spodziewalam sie jakis strasznie strasznych ( maslo maslane ) zdjec..a tu taka sympatyczna ,..,,,mh...bulbka?

"sympatyczna"?????? jej dla mnie to okropnie wyglada i nie czuj sie glupia...ja tez pojecia nie mialam jak to wyglada...szok:szok:
a ten sluz...ochyyyyyda:baffled:

);-)

Kropeczko,widze,ze niezle sie narobilas w te swieta.Podziwiam...A to foto to az mi dech zaparlo!!!!JA tam chce byc!!!

A tak w ogole to witam sie po swietach :-):-):-):-)

I nic nie napisalas co u Ciebie...wiec Szafirku-witaj po swietaj...co u Ciebie???;-)

przechodze przez ta sama sytuacje jak ty,nie wiec jak ci pomoc bo sama nie wiem jak mam sie z tego otrzasnac..

Olesia-kazdy ma takie chwile...chyba kazdy - w malzenstwie, w zyciu......itd...mnie takie uczucia niepokoju i niepewnosci "co dalej " " co zrobic" " co wybrac" itd. wcale tez nie sa obce....a emigracja je jeszcze bardziej potęguje...ale damy rade!!!! bedzie dobrze panno Maj:-);-)

witam nowe dziewczyny!!
dzisiaj strasznie mnie głowa boli, masakra i cały czas czekam...

Wikulaa-moze to jakies przesilenie wiosenne i stad te zmiany i dlugi cykl itd....? A moze wybierz sie na betke, co???:-)

:wściekła/y:W życiu nie widziałam czegoś bardziej obrzydliwego. Dobrze, że na co dzień tego nie widać

W sprawie objawów na @. Ja mam tak,że w dniu @ czuję takie dziwne napięcie, jakbym miała zaraz "wybuchnąć":-D. Pojawia się to uczucie kilka godzin, lub krócej przed @. Jak już @ się pojawi znika. Macie tak?

No to Loree masz podobne uczucia co do naszej urody od srodka do mnie....jestesmy bleeeee i juz!

A z objawow to na malpe to ja zawsze mam taki napiety brzuch i jestem bardziej placzliwa niz kiedy indziej...i mam takie spiecie w brzuchu i w nerwach....wiec tez czuje kiedy nadchodzi-zwykle.

:eek: W czerwcu jedziemy na prawie 2 tygodnie na Majorke i z ciekawosci obliczylam sobie dni, jak w "morde strzelil" wypadaja plodne na sam wyjazd :-D Oj bedzie sie dzialo.

Super Olesia!!!! Ale fajnie uczcicie rocznice!!! I to 10tą...wow!!!! Ty chyba bardzo mlodo za mąz wychodzilas...23 tak?

melduje dziewczyny ze małż zgwałcony.... chociaz dzis mi sie udalo.... moze jakies plemniczki dogonią jajko!!:-D:-D:laugh2:

:tak::-):tak::-):tak::-)
dopingujemy teraz niech biegną szybką!!!!!!!!
Dobra robota Marzenixx!

Witajcie.

Mam cykle 26-27 dziś jest 12dc własnie zrobilam test pojawiła się mocna krecha kontrolna a testowa słabiutka więc test mówi że owulki narazie nie ma a organizm wskazuje na cos zupełnie innego ponieważ boli mnie prawy jajnik. Jak myślicie jak mogę to odbierac? Czy testy mogą się mylic?;-)

Witaj na forum-powtorz jutro...powinna sciemniec i wtedy do dziela!

przez kilka dni czuje pobolewania w brzuchu a w dzien kiedy mam dostac @ to poprostu tez mi sie tam cos robi ze czuje ze bedzie i juz;-)

No to ja wlasnie tez tak mam....

...czasem poklne w myslach dobrze, ze nie umie ich czytac :baffled:

No to by byly jaja jakby umieli czytac w myslach....matko kochana-by sie dzialo:laugh2::-p:laugh2:

Hei dziewczynki:-)
Jak minely wam swieta?
My wrocilismy z Barcelony przed wczoraj:-)
Poprostu zero stresu,tylko sex,jedzenie, drinkowanie i duzo zwiedzania!!!
I na dodatek byla piekna pogoda:-)
Sa nowe wasoleczki????????????????????????

Witaj podrózniczku!!!! Super ze wyjazd udany, relaks-znaczy sexik-byl jak trzeba i teraz masz nowy zapas energii.
Melduje ze nowych fasolek poki co brak...tzn. wpadnij za 2 dni, wtedy bedzie porcja fluidkow od Martynki222 i Karoli de...:-)
Buziaki Babo!!!!

spadam dziewczeta bo mezus sie wyspac musi wkoncu wstaje biedny o 6 rano i rusza do wawy...:-(
slodkich snow !!!

Buziaki! slodkich snow obok swojego misia:-)

Papapapapapa
Ja tez zamykam do jutra.

No nastepna-paaa!

ja właśnie wróciłam ze spacerku z moim i dostałam @ za wcześnie :-( bo miał być w piątek.
a teraz już zmykam spać. dobranoc dziewczyny :-D

Hmmm spacerek z mezem nocą...jak fajnie i romantycznie:-)
a Kucuk-ty jestes juz po slubie czy jeszcze nie? pracujecie czy studiujecie...bo nie wiem czy pisalac kochanie?

Ok ja tez zmykam pod prysznic i do spanka...tylko jeszcze sexandthecity skoncze i uciekam! buziaki!!!!

Do góry