reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja dzisiaj jestem padnięta ledwo siedzę przy laptopie,mam przeczucie że @ przylezie moja wstrętna nie daje znać wcześniej pojawia się razem z bólami.
Dzisiaj żeby poprawić sobie humor poszłam na solarium,manicure,pedicure i kupiłam sobie 3 pary nowych majtek.Nie mam żadnych objawów delikatnie bolą mnie piersi po bokach jak się pomacam(ciągle się macam)testu jeszcze nie zrobiłam.
Jutro o 14 30 mam wizytę pierwszą u panstwowego ginekologa mama zapisała siebie i mnie więć muszę iść,jutro rano zrobię test przed wizytą u lekarza.
Trzymam kciuki i wierzę że tobie się udało musiało się udać.
:tak:

No to Karolcia na powitanie fasoli na bostwo sie zrobila...i dobrze, ale do tego solarium po co zes polazla??? W ciazy-a prawdopodobienswto, ze jestes jest duze -nie powinno sie chodzic do solarium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ja po prostu mam taki ból brzucha jak na @ więc dlatego już mój czar prysł, nie czuję się inaczej...niż przed @. Chodzę i sprawdzam czy już przylazła... zaczynam się zastanawiać nad in vitro tylko skąd wziąć na to pieniądze?!
Wszystko jest do dupy...

Martynko222-no zastanow sie skad wziac pieniadze...ale na wyprawke!:laugh2:
kochanie-nie ma @ jest nadzijea!!!!!! pamietaj!!! a na poczatku bardzo czesto ma sie te same objawy na ciaze co na małpe, pamietaj!!!!

reklama
No to Karolcia na powitanie fasoli na bostwo sie zrobila...i dobrze, ale do tego solarium po co zes polazla??? W ciazy-a prawdopodobienswto, ze jestes jest duze -nie powinno sie chodzic do solarium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martynko222-no zastanow sie skad wziac pieniadze...ale na wyprawke!:laugh2:
kochanie-nie ma @ jest nadzijea!!!!!! pamietaj!!! a na poczatku bardzo czesto ma sie te same objawy na ciaze co na małpe, pamietaj!!!!
Kropeczko ty jesteś niesamowita i taka kochana:tak:
Aż parskłam w monitor z tym powitaniem fasoli:-D
Rzadko chodzę na solarium i nigdy buzi nie opalam a dzisiaj mnie cośik podkusiło pewnie nadchodząca małpa.Jutro rano wszystko się wyjaśni i dam znać.

A czemu głupio Ci pytać...nie żartuj!;-)
Tu mozesz wszystko dokladnie poogladac...ale ostrzegam-w srodku wygladamy szokujaco...jednak te fotki i opis w poszczegolnych dniach cyklu powinni ci wiele wyjasnic.

Age 25 - Entire Cycle �

Miekka jest jak dotykasz i czujesz tak jakbys dotykala usta...a twarda jak w dotyku przypomina czubek nosa.

jesu jaka glupia sie czuje... :((((
kurcze ja nie wiedzialam ze my tak smiesznie w srodku wygladamy..:) spodziewalam sie jakis strasznie strasznych ( maslo maslane ) zdjec..a tu taka sympatyczna ,..,,,mh...bulbka?

Witaj słonko. My się już znamy ;-);-)

Super:-D:-D:-D:-D:-D

hej hej :) ale znajomych dziewczynek tu duzo :)

Witamy i zapraszamy do gangu.:-)
Dobrze że nie ma naszej księżnej Hanki bo butelke byś musiała stawiać a tak ci się upiecze:-D:-D

moge stawiac i bez ksieznej :) a jak sie pojawi to dostanie oddzielna dla siebie :)))

a dla was kobietki..do wyboru do koloru :)

jesu jaka glupia sie czuje... :((((
kurcze ja nie wiedzialam ze my tak smiesznie w srodku wygladamy..:) spodziewalam sie jakis strasznie strasznych ( maslo maslane ) zdjec..a tu taka sympatyczna ,..,,,mh...bulbka?

hej hej :) ale znajomych dziewczynek tu duzo :)

moge stawiac i bez ksieznej :) a jak sie pojawi to dostanie oddzielna dla siebie :)))

a dla was kobietki..do wyboru do koloru :)

To zaszalałaś:-D:-D:-D
Wasze zdrówko dziewczyny.

A tak nawiasem mowiac to fajnie by bylo zaciazyc tak wlasnie w Wielkanoc - to tak symbolicznie:-):-):-)
Napiszcie cos bo tak tu pusto i smutno bez was...
Buzka znad sernika...
Byloby naprawde co opowiadac dzieciom,a pozniej wnukom (no moze bez szczegolow);-)

Kropeczko,widze,ze niezle sie narobilas w te swieta.Podziwiam...A to foto to az mi dech zaparlo!!!!JA tam chce byc!!!

Nektarynko wiem,ze czekanie najgorsze,ale oby tym razem bez rozczarowan!!Trzymam kciuki

Olapolap,przykro mi...ehh myslalam,ze te swieta beda laskawsze dla staraczek :baffled:
Przeczytaj ksiazke "Dlaczego mezczyzni nigdy nie pamietaja,a kobiety nigdy nie zapominaja".To nie jest tak,ze on Cie nie kocha,nie martwi sie.Faceci inaczej wszystko odbieraja.Moze nie chce Cie zamartwiac,albo wydaje mu sie,ze nie jest w stanie pomoc w tej sytuacji i nie bedzie "gadal po proznicy".Facet to facet.Z tego,co pamietam jestes ze stolicy.Moze umowimy sie na jakas kawusie dla odstresowania i poplotkowania??

Witamy nowe staraczki :-D

Olica ale Ci zazdroszcze szczesciaro!!!
buziole ogromne dla Ciebie i Twojego Wielkoluda :-D

Przewinal sie temat wozkow...
ja chodze czasami i ogladam wozki,chyba juz mam swira na punkcie dzieci...
Poszlismy w swieta z M na spacer do parku i tam byl plac zabaw...no i oczywiscie siedzialam zapatrzona w bawiace sie dzieciaczki :tak:
A co do wozka-kosiarki,to widzialam w wawce sporo takich,wygladaja cudownie!!

Piszecie,ze byl zly uklad planet w swieta.Mnie dotknal wczoraj.Taka bylam wsciekla,ze zialam ogniem!!!Mojemu M sie obrywalo,jak tylko cokolwiek powiedzial i to w sumie za nic.Az mu sie dziwie,ze sie na mnie nie obrazil,bo bylam naprawde nie do zniesienia.

Karola,Martynka
ja caly czas trzymam kciuki i nie puszczam :-)Martynka bole w poczatkowej fazie ciazy sa identyczne jak przed @ wiec glowa do gory!!!!Jeszcze nic nie wiadomo

Co do tematu Ktosiowej,ja takie osoby ignoruje.Szkoda mi czasu na czytanie jej postow.Takze Loree nie denerwuj sie,nie warto... Nie zastanawiam sie czy ona klamie czy teraz naprawde jest w ciazy,bo mi to wisi.

A w okolicach 50 wszytko się cofa i znowu dziecinnieje :-):-):-):-) a nawet... glupieje...
Naprawde dobre...hehe
O tak...
Głowa siwieje dupa szaleje:sorry::sorry::sorry::sorry:ha,ha
O Bozeeeee...to moj juz siwieje,mam sie zaczac martwic??;-)

A tak w ogole to witam sie po swietach :-):-):-):-)

Karolade co u ciebie? zrobiłaś testa? mam nadzieję że masz dzis lepszy humor niż ja, bo ja mam dziś cholernego doła!!!!
Wolhaert gratuluję męża!!! Mój też jest kochany !

kochana przeciez wiesz ze okresowe bole i takie ciazowe sa bardzo podobne!
poki co nie masz okresu czyli jest szansa..a co do in vitro to jak nie wyjdzie nam inseminacja to odkladamy na in vitro,postawilam sobie za cel ze w tym roku zaciaze i tego sie trzymam heh,ja tam trzymam za ciebie kciukasy od poczatku do konca jestem z Toba!
witam nowe staraczki!

Wczoraj zrobilo mi sie smutno bo na spacerze widzielismy jak dwoch facetow chcialo namowic ogiera do wejscia na klacz i powiedzialam M, ze szkoda, ze u ludzi nie jest tak prosto, ze raz dwa i od razu ciaza... on cos tam baknal i widzac, ze humor mi sie popsul staral sie mnie jakos rozbawic, zmienic temat, a to wszystko tylko mnie dolowalo coraz bardziej, bo on nawet ze mna nie pogada o naszych problemach! Czuje, ze jestem z tym calkiem sama, przeciez on nie zadzwoni i nie umowi nas do poradni, on nie bedzie sie staral pilnowac zeby seks byl czesto itd. Ja mam to ciagle na glowie, jestem przez to strasznie zestresowana i przygnebiona - tymbardziej ze nam sie nie udaje... On nawet nie poczyta w necie o starankach, tak jakby go to nic a nic nie obchodzilo... i tylko na moja prosbe przestal pic kawe (chociaz ktoregos razu bardzo dumny z siebie powiedzial, ze wypil w pracy kawe - moze chcial mi zrobic na zlosc...). Jak mu zwrocilam uwage, ze polozyl sobie laptopa na jajkach, a laptop byl goracy od spodu, to sie obruszyl i zaczal mnie przedrzezniac i marudzic jak mu podetknelam poduszke pod laptopa... Ja juz powoli nie mam sily na walke z wiatrakami, ja potrzebuje realne wsparcie od niego, ale nie chce go o nie prosic, bo nie chce znowu go zmuszac do czegokolwiek i szantazowac (a z nim inaczej sie nie daje). Dlatego czasem mysle, ze moja milosc idzie w zla strone... musze sie usamodzielnic i uniezaleznic psychicznie od niego...
Moja droga imienniczko, rzadko sie ostatnio odzywam (podly nastoj, placz na koncu nosa itp) przechodze przez ta sama sytuacje jak ty,nie wiec jak ci pomoc bo sama nie wiem jak mam sie z tego otrzasnac. Mam nadzieje ze to jest tylko chwilowe i samo przejdzie :-( Kocham mojego meza, czasem mysle ze nie mozna juz bardziej i ciezko mi mowic o nim zle, wiem ze pragie dzidzi ale sie do tego nie garnie. Ciagle musze mu przypominac kiedy trzeba sie przytulac co i jak przestrzegac a z badaniami "zolniezykow" zwlekal 2 miesiace, tlumaczac ze moze sie udalo to nie trzeba bedzie. A ja sie mecze z tym nagabywniem. Oleczko musimy przetrzymac ten "zly" czas, a moze MY musimy troche odpuscic, wyluzowac.
Kochana bedzie dobrze.

hm... no mi dzis skoczyla rano z 36,35 na 36,4 to ile to stopni bo sie juz pogubilam... 0,05?? to co moze znaczyc?? ja wogole tego nie rozumiem.... nawet nie chce sie wglebiac bo ocipieje...
Marzenia jak skoczy o 0,05 to prawie nic.. bez zmian jak o 0,2 to juz cos.. tak na 36,6 bedzie gotara albo wyzej..
A czemu głupio Ci pytać...nie żartuj!;-)
Tu mozesz wszystko dokladnie poogladac...ale ostrzegam-w srodku wygladamy szokujaco...jednak te fotki i opis w poszczegolnych dniach cyklu powinni ci wiele wyjasnic.

Age 25 - Entire Cycle �

Miekka jest jak dotykasz i czujesz tak jakbys dotykala usta...a twarda jak w dotyku przypomina czubek nosa.
przepraszam.. ale nie sądziłam, że tak żle wyladamy w srodku.. chociaz to moze tylko ja tak sadze.. niektore to nawet przyzwoite zdjecia ale niekotre to yach.. fuj.. az sie moj M zapytal co to za fotki ogladam.. a ja ze kobiece ze srodka.. dokladnie tak samo tlumaczylam usta - nos.. a wysokosc to na dlugosc paluszka.. jak jest wysoko to ledwo ja dosiedam znow nisko to bz problemow
Nektarynko wiem,ze czekanie najgorsze,ale oby tym razem bez rozczarowan!!Trzymam kciuki
dziekuje za kciukasy.. ale badalam szyjke podczas kąpieli co zazwyczaj robie i jest w górze srednio twarda i otwarta wiec nie wroze nic dobrego jutro z rana..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry