reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Uda ci się. Męcz go ile wlezie:-D

To czemu teraz chce poczekać? Tylko o tą kasę chodzi?

Zaczął i co dalej? Wycofał się? Może naprawdę ktoś mu jakiś głupot naopowiadał i się biedak wystraszył?

mówi że TYLKO o pieniądze.
cały czas rozmawiamy często, oglądamy co byśmy kupili Naszemu dziecku, planujemy wszystko..
:tak:

reklama
Dzisiaj już w sumie mogłabym zrobić testa ale normalnie się boję rozczarować:no:
Więc chyba zaczekam jeszcze,mam przeczucie że @ przylezie.
Wczoraj mnie zemdliło tak że aż mi łzy w oczach stanęły i dzisiaj też ale tak delikatniej.
Objaw dobry ale to pewnie od tego jedzenia non stop w święta.:tak:

Martynka jak ty się czujesz? Masz już tylko 3 dni do betki:happy::happy:
mdłości to bardzo dobry objaw... trzymam kciuki, już jesteśmy blisko fasolki!

Hej!!!
W końcu po świętach... powiem szczerze że święta męczą....:happy:

Zaraz was trochę poczytam...:-)

A u mnie jeszcze 3 dni i beta... piersi mnie bolą sutki też ale teraz tylko przy dotykaniu, trochę mi dzisiaj było nie dobrze ale to mogło być po kawie więc się nie nakręcam, staram być optymistką ale ciężko strasznie się boję.
A i cierpie w nocy na bezsenność budzę się z 5 razy w ciągu nocy to chyba przez te nerwy!
POZDRAWIAM
;-):-);-):-);-):-);-):-);-):-)

Loree - rozumiem, że masz do mnie żal, ale nie musisz być aż taka złośliwa.

A ty już nie rób z siebie ofiary. Po prostu uważam że jesteś psychicznie chora i nie wierzę w ani jedno twoje słowo. Gdybyś miała choć odrobinę rozumu szukałabyś wsparcia na innym forum, gdzie nikt cię nie zna i pod innym nickiem. Bo trudno traktować cię poważnie bez zastanawiania się czy tym razem naprawdę jesteś w ciąży czy znów się bawisz czyimś kosztem.

A w okolicach 50 wszytko się cofa i znowu dziecinnieje :-):-):-):-) a nawet... glupieje...

...

dobrze powiedziane:tak:

No, to wygadałam się, a teraz idę nadrabiać zaległości... :sorry:
Witaj-nie gniewamy sie o brak zyczen i tak wiemy ze nam dobrze zyczylas na swieta:tak:
Kochanie-nie ma co planowac wszystkiego z zegarkiem w reku...czasem wlasnie im bardziej spontaniczny wyjazd tym wieksza szansa na fasolke! wiec trzymam kciuki za lipiec!:-)

hi hi :laugh2:
no nic, powiedziałam M. że musimy poważnie porozmawiać zobaczymy co z tej rozmowy wyjdzie :happy:

trzymam kciuki!

Dzisiaj 24 dc a @ u mnie jest tak 26-27 dni.
Jeszcze zaczekam;-) ale pewnie i tak dupa z tego będzie.
,ha

nie...to jeszcze nie sikaj testa, za wczesnie, czekaj do czwartku-jak trzeba to trzeba...bedzie dobrze! a dzie wiosenny optymizm???

A i cierpie w nocy na bezsenność budzę się z 5 razy w ciągu nocy to chyba przez te nerwy!
POZDRAWIAM

martynko222-ja wierze goraco ze wam sie udalo!!!!! I juz ci oge narysowac jak wygladac bedzie twoj tescik:
II
innej opcji nie ma!

Są na allegro 2008!GWARANCJA BUGABOO CAMELEON WOZEK + GRATIS! st (592224037) - Aukcje internetowe Allegro
Szczerze powiem, że oprócz ceny zniechęca mnie mocno spacerówka. Z kilku powodów- nie ma budki więc na upale jest problem. Do spania tez mało wygodna, bo nie rozkłada się , tylko pochyla w całości. Do takiej spacerówki dziecko musi juz samo dobrze siedzieć. :-(

Loree-masz racje, kazdy musi dopasowac wozek do swoic warunkow i potrzeb, ten jak dla mnie jest (bedzie) idealny.
A spacerowka ma budke-zreszta nawet jest na fotce z tej srony jaka podalas ponizej...bo ta budka z gondoli sie przeklada-bardzo prosto i lekko...a dodatkowo sa jeszcze takie fajne do tego wozka parasolki. I tez to nosidelko-co sie wklada do auta i potem do bazy (tego akurat na tych fotkach nie ma) tez ma oslone od slonca.

mdłości to bardzo dobry objaw... trzymam kciuki, już jesteśmy blisko fasolki!
Niby tak ale może to od tego jedzenia i kawy.;-)
Po owulacji bolały mnie piersi,czułam jajniki i pobolewał mnie brzuch.A teraz piersi przestały jak się pomacam to troszeńkę tylko mnie bolą po bokach a wcześniej bardziej je czułam,sutki nie bolą.Dlatego myślę że małpa jednak się pojawi:no:
No nic puki co nie myślę o tym zobaczymy.

Po owulacji bolały mnie piersi,czułam jajniki i pobolewał mnie brzuch.A teraz piersi przestały jak się pomacam to troszeńkę tylko mnie bolą po bokach a wcześniej bardziej je czułam,sutki nie bolą.Dlatego myślę że małpa jednak się pojawi:no:
Ja też tłumaczę się kawą:tak::tak:co do bólów piersi to mnie zawsze bolą przed @ więc zaden to objaw, słyszałaś że najlepszym objawem jest brak objawów,więc u ciebie dobrze:tak:, a u mnie jest trochę dziwnie, a brzuch mnie boli od IUI czyli już 11 dzień więc to też zaden objaw. Każdy organizm jest inny:baffled:.

Kropeczko ty jesteś kochana!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

trzymam mocno kciukasy oby były dwie ładniutkie II
Czy ja Was oszukałam? Nie. Więc może sama z siebie nie rób ofiary.
to czy oszukałaś nas czy nie, tego nie na pewno sie nie dowiemy.. to jest internet i nie mamy nigdy pewności kto siedzi po drugiej stronie.. a ktos moze jest jakimś obleśnym facetem, którego pociąga takie gadanie..
nie dziwie sie Loree, że ma uraz, bo ja sama czytam Twe posty z przymrózeniem oka, tylko że Loree ma odwage o tym powiedzieć.. każdy ma do tego prawo.. a to, że pokazujesz sie tylko co jakiś czas to dobrze zauważyła.. kiedyś praktycznie częsciej pisałaś nawet post pod postem.. racja może nie chcesz, nie masz czasu, Twoja sprawa.. każdy kto czytał o co poszło ma prawo odczuwać mieszne uczucia do Ciebie..

U mnie bez zmian nie ma @ :laugh2: delektuje sie cappucino.. miałam ochotke więc z M wybraliśmy sie do sklepu po nie.. mniam.. ups.. juz pusty kubek

reklama
Romeczko kochana co u ciebie? jak po świętach???
Dziękuję za uśmiechy:-):-):happy::happy::-):-):happy::happy::-):-):-D:-D:-D

hej ciezarowko...!
u mnie ok,czekam na malpe,wczoraj miala przyjsc wstreciucha a zalezy mi na niej bo mam wszystko wyliczone,po swietach spokojnie nie przesadzalam z jedzonkiem,ogolnie wszystko szybko zlecialy...

Do góry