reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Margaret 2009.01.10 21:39
nam sie udało po 3 latach, mieliśmy wyniki badań było wiadomo, że będzie ciężko, a udało się jak... przestaliśmy sie starać, liczyć kiedy możemy, a kiedy nie, pieniądze odłożone na badania wydaliśmy na nowy samochód. Jak oczyśliliśmy swoje głowy z jednej myśli - DZIECKO- udało się raz dwa. Życzę powodzenia!!!!

wlasnie przeczytalam to na jakims forum i postanowilam Wam to wkleic....daje do myslenia,co?pozdrawiam!

To prawda...daje do myslenia:tak:

Witaj Romka:-):tak::happy::-)

reklama
Hmmm......cisza tu, wiec bede pomalutku zmykac. Ogladniemy pewnie z mezem jakis film:tak::-):tak: Wiec dobranoc kobietki, moze jeszcze przed spaniem zagladne do was:-);-)

Mezatka u mnie brazowe uplawy sa przed samym okresem niewiem dlaczego tak sie dzieje a staramy sie o dzidzie pol roku

Mezatka u mnie brazowe uplawy sa przed samym okresem niewiem dlaczego tak sie dzieje a staramy sie o dzidzie pol roku

Z tego co widze plamienia masz od momentu starania sie o dzidzie. Zrob sobie to badanie na progesteron, ja wlasnie mam zamiar. Moze to byc przyczyna za wysokiego(za niskiego-sorki nie jestem pewna:sorry:)

Dobry :-D
Jak patrzę na zdjęcia dziewczyn które się chwalą brzuszkami z początków ciąży, to ja teraz mam taki:szok:
Gdyby była ikonka emocji coś w stylu wyrywanie włosów z wściekłości to właśnie bym taką wstawiła:-D
:-D:-D mam tak samo!!!! od razu zaczynam sie zastanawiac jak ja bede wygladac jak juz bede miala ten 3 mc - jak w 6 pewnie :-D
Shingle, nie spusuj tych cennych dni na straty!!!!
Ja to bym skrzyknęła te 5 osób na wycieczkę, w połowie drogi coś niby sobie przypomniała i wróciła do pokoju. A że kobieta bez eskorty nie powinna sama się błąkać, więc do towarzystwa poszedłby też luby :-D No, i masz rozwiązanie :nerd: :tak:
masz ty pomysly! :-D:-D:-D:-D:-D
:confused:Też się tak zastanawiam, jak to będzie, gdy będę miała brzuszek ciążowy ?? Jak ja w ogóle zaobserwuję, czy mi ten brzuch prawidłowo rośnie?? Moja Mama mi mówi, że jak zacznę biegać za Maluchem, nie spać po nocach i tak się spalać /pozytywnie:tak:/, to w mig schudnę... No, nie wiem...:confused:
A tak a propos brzucha - może już jestem przewrażliwiona, ale jak rozbieram płaszcz przed kimś, kto mnie dawno nie widział i nic o mnie nie słyszał, to zaraz patrzy mi się na brzuch :zawstydzona/y: "Jest już w ciąży, czy nie jest ?":crazy::rofl2: Ehhh ..........
moja mama mowi dokladnie to samo!!! :tak: poza tym u mnie w rodzinie kobiety po ciazy strasznie chudly! oczywiscie gdy mialy zdrowy rozsadek w ciazy! i nie wpierdzielaly wsiego jak leci! (paru sie nie udalo zachowac tali :-p)
a co do obcych gapiacych sie na brzuchy :-D na sylwestra zalozylam sukienke taka odcinana po biustem (kupilam przyszlosciowow juz na wesele w czerwcu z mysla o brzuszku :tak::cool2:) i od razu mąż dostal pytanie na sylwestrze czy jestem w ciazy!!!! :eek::szok:
a wczoraj (czekam na @) przy pichceniu lazilam jak to w domku w rozciagnietych drechach i przykrotkiej bluzce i mi brzucholek wyskoczyl to mąż od razu - weź go schowaj!!! - a ja na to - przyzyczajaj sie - i jeszcze bardziej wypielam :-D:-D:-D

Witam was dziewczynki:-)
Wpadlam przywitac sie,przeczytalam wszystkie posty i naskrobalyscie sporo:-)
Ja ma drugi dzien plodny i dzialamy,nie wiem jak bedzie..moze sie uda.
10 lutego ide do gina i wypytam sie o badania...moze te testy na owulke nie dzialaja za dobrze wiec zrobie jakies badania,,,bede spokojniejsza.
Milego dnia dla was:-)

Hej dziewczynki, chyba jednak nie jest mi pisane bycie na bieżąco :-(, Daria przeziębiona więc w domu, ja zaraziłam sie od niej :-( - wciąż nie mam czasu.
W przyszłym tygodniu bedę miała prawdopodobnie gościa więc znowu czasu na neta nie będzie :-(

W kazdym razie serdecznie Was pozdrawiam!!!

reklama
dzisiaj tu puściutko jest.

Ja juz odliczam dni do @ ( w poniedziałek 19 dostanę..) później staanka, mam nadzieje ze tym razem owu będzie. Chce sie na monitoring zapisać.

Do góry