reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Lilu 19 Katarzynko 1979 Eve 84 dziekuje za mile przywitanie .Ja narazie mam @ wiec starania zaczne kolo 19 ale wy dzialajcie nie marnujcie czasu .Mam pytanko czy u ktorejs z was przed okresem pojawia sie brazowe plamienie bo ja mam tak od okolo 6 cykli

reklama
Witam kobitki jestem nowa na forum
Witaj, przykro mi że straciłaś swoje maleństwo teraz musi być już tylko lepiej :tak:

NO TAK :happy: PRAWDOPODOBNIE JUZ 16 STYCZNIA NO CHYBA ZE @ PRZYJDZIE WCZESNIEJ NIZ PO 3 DNIACH OD DUPHASTONU ( PRZEWAZNIE TAK WLASNIE DOSTAJE )
A TY KOCHANA DZIALASZ COS Z PRZYTULANKAMI :sorry2: BO WYDAJE MI SIE ZE WE WTOREK JAK WROCISZ Z WIZYTY TO NAPISZESZ NAM " JESTEM PO OWULCE " :tak:
Ja ci mówię mam jakieś dobre przeczucia w stosunku do Ciebie + metfromax;-)
Namieszałam usg mam dopiero w czwartek ale nastawiam się na bezowulacyjny cykl, jakoś tak czuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hej hej:-) cos ostatnio mało sie tu dzieje
No właśnie dawno nie było II niech ktoś zacznie...;-);-);-);-)

Nie słucham go, ale mnie ten brzuszek też denerwuje:-(.
Ja czasem wciągam brzuszek by ktoś nie spytał czy coś tam rośnie. Mi tak wywala czasem brzucho, raz jest płaski a innym razem jak w 3 miesiącu.

wlasnie chodzi o to ze jest jedna sypialnia - 7 osobowa, i wszystkie lozka zajete, wiec sama rozumiesz...
Coś wymyślisz ;-);-);-)

No i nie wytrzymałam, zamiast drugiej, małej porcji zupki był duży wafelek w czekoladzie - no cóż od małego uwielbiam słodkości, chipsy i inne smakołyki.
Też uwielbiam słodycze :tak::tak:

helo:-) j juz po wizycie u gina:tak: i co sie okazuje,chyba mi sie przestawil cykl, bo powiedzial ze widzi dosyc duzy pęcherzyk i prawdopodobnie jest to pecherzyk owulacyjny i prawdopodobnie powinien peknąc za dwa-trzy dni czyli dosyc wczesnie
Dobrze, że poszłaś bo tak to się można starać w nieskończoność nie trafiając w te dni. Dlatego lubię monitoring :tak::tak:;-);-)

dziewczyny to prawda że tabletki mają później wpływ na zjaście ja też brałam i co .... wszystkie jedziemy na tym samym wózku?!
Mi ginka zaproponowała kurację żeby zajść w ciążę brać 2 miesiące pigułki i później odstawić i się starać. Następuje wtedy często owulacja z "odbicia"

karola de ja tez bralam jasminy swietnie sie po nich czulam ale wczesniej bralam inne nowynette i diane 35 i niewiem jaki skutek mialy na to ze nie jestem jeszcze wciazy mimo ze nie biore ich od kwietnia 2007 roku kazdy organizm jest inny jedne zachodza zaraz po tabletkach a drugie i 3 lata i nic

ja juz sie powoli klade bo padam na leb na szyje dzis dobranoc kobitki slodkich snow i duzo milosci:)

Lolitka200 kolo 19 zaczynaja mi sie dni plodne a cylke mam 28 ,no wiesz przed 19 tez cos trzeba dzialac bo moj maz juz zaczyna sie zloscic ze tylko w dni plodne sie z nim kocham i musze to zmienic bo zaczyna miec racje buzka

Kinguś teraz musi byc dobrze ale nie ukrywam ze sie troszke martwie oby sie nie powtorzylo bo pewnie bym to gorzej zniosla niz ostatnim razem

Kinguś teraz musi byc dobrze ale nie ukrywam ze sie troszke martwie oby sie nie powtorzylo bo pewnie bym to gorzej zniosla niz ostatnim razem
Ja poroniłam w październiku i czasem się bardzo się boję o to co będzie. Uprzedziłam swojego M, że będę wielką panikarą jak będę znowu w ciąży :tak::tak: Ja mocno wierze, że musi się udać Nam wszystkim.

reklama
Kinguś napewno nam sie uda wszystkim i podejzewam ze nie bedziesz panikowac teraz tak myslimy ale jak juz bedziemy miec fasoleczke w brzuszku to ogarnie nas spokuj wyciszymy sie wszystko aby nie panika bo to nie bedzie sluzylo naszemu malenstwu glowa do gory bedziemy sie wspierac na wzajem w koncu poto tu jestesmy buziaki

Do góry