reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

A ja dzisiaj poklucilam sie ze swoim padalcem :angry: powiedzialam mu ze sam pojedzie sobie na swieta i pierd..... am sluchawka :wściekła/y:

A teraz gnoja chcialam sie cos waznego zapytac to nie odbiera telefonu ,co za burak jeden :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
olesia do widze, ze do nas obu dzis cioteczke przyjechala , no prawie na swieta ;)

nic sie nie martw :) bedziemy sie ludzic dalej niebawem :)

a moja wizyta z mezem u androloga zostala przesunieta na po swietach

i jesli tylko wizyta Cie uspokoi to nawet sie nie zastanawiaj i nie mysl co powie ginka jak cie zobaczy...tylko idz.
Dokładnie chcę być spokojna w święta i doczekać do kolejnego usg.

A ja dzisiaj poklucilam sie ze swoim padalcem :angry: powiedzialam mu ze sam pojedzie sobie na swieta i pierd..... am sluchawka :wściekła/y:
A teraz gnoja chcialam sie cos waznego zapytac to nie odbiera telefonu ,co za burak jeden :crazy:
O co poszło. No no nie kłócić mi się ;-) No chyba że zasłużył.

Czekamy na relacje.

hej Zaniepokojona! A jakie placuszki robisz na tych kruchych spodach?

W kwestii cery...jaj mam dosc, nawet mi sie juz walczyc o tą ladna buzie nie chce-i tak szpetnie z tymi syfami wyglada i juz....A kupilas to mydelko co polecilam naprwde jest dobre! nie wmowie, ze wykeczy krostki, ale ladnie wysusza je i szybciej znikaja.
Ja bralam pigulki kilka lat...i fakt-cera byla duzo lepsza wtedy! Ale od okolo6 lat juz nie biore antykonc. i cera mi sie BARDZO pogorszyla, jednak ostatenie 3 lata to jest juz maskara!!!! Nawet w dzien slubu przypominalam sitko...szkoda gadac.
tez mi ginka powiedziala, ze moze dac mi tabletki ...ze wtddy buzia sie poprawi, no ale jak brac tabletki jak staranka w drodze...wyklucza sie jedna z drugim...

A na temat tabletek, nie wiem sama co myslec-mam na mysli teraz ich wplyw na organizm ogolem...sa zwolennicy i przeciwnicy, tacy co mowia ze one chronia przed rakiem i ci co twierdza ze sie do raka przyczyniaja....zglupiec mozna, sama nie wiem:baffled:

Wydaje mi sie jednak,z e jak urodze dziecko i buzia bedzie dalej brzydka to moze i do tabletek wroce...nie wiem...
z tychkruchych spodów to bedzie jeden ale za to pyszny placek a mianowicie ze smażonymi jabłkami z galaretką i masą orzechową :tak:
nie kupiłam sobie jeszcze tego mydełka bo nie moge go w żadnej aptece spotkać moze upoluje go po świętach
co to jest że niektórzy nie wiedzą wogóle co to jest trądzik??
ja rzez te moje problemy z cerą to nawet nie lubie do teściów jeździć bo tam wszystkie kobiety a jest ich w domu 4 mają takie piękne cery bez żadnrj skazy a ja pomiedzy nimi to taka pryszczata do której lepiej sie nie przyznawać że jest w rodzinie, :zawstydzona/y::wściekła/y::angry:
jedyne co mi zawsze psuje humor to kolejna dodatkowa krosta na mojej twarzy, a uwierz mi chyba wszystkiego już próbowałam i nic na dłuższą metę nie skutkuje:-:)-(

a jakiego podkładu używasz żeby zamaskować te okropieństwa??

Ostatnia edycja:

Lilu-nie ma tego zlego...na pewno szybko sie pogodzicie i to godzenie sie bedzie bardzo przyjemne....
Nie denerwuj sie...faceci juz tak maja...

olesia do widze, ze do nas obu dzis cioteczke przyjechala , no prawie na swieta ;)

Elfa, Olesia-nie bede oryginalna jak powiem...nie te cykl to kolejny...trzeba wierzyc!
A u Ciebie teraz z nowym zapasem sil i nowymi ciuszkami...to jak pokokietujesz swojego M to pojdzie jak z płatka!:tak:

Ja jestem nawiedzona wiem ale umówiłam się na jutro do ginka sprawdzić czy wszystko ok. Zadzwoniłam dziś i były jeszcze miejsca i potraktowałam to jako znak;-) Wiem nienormalna jestem. Ciekawe jak zareaguje pani dr jak mnie zobaczy :confused2:
co ty jaka nienormalna i nawiedzona jak cie coś niepokoi to pewnie że gnaj do gin ja to bym napewno latała jak tylko coś by mi sie wydawało nie tak.
jak już mi sie uda zajść to napewno będę tak postępować jak ty nie martw sie nie tylko tobie sie wydaje że jesteś nawiedzona. napewno wszystko jest wporządku ale pewnie że upewnić się trzeba;-)

Dokładnie chcę być spokojna w święta i doczekać do kolejnego usg.

.

I to rozumiem...dlatego idz kochanie i niech no tylko ginka spróbuje sie zdziwic, a bedzie miala ze mna do czynienia!
Kingus...a kiedy masz kolejne usg?

a jakiego podkładu używasz żeby zamaskować te okropieństwa??

Zaniepokojona-kochanie-to widze ze placuszek pełen wypasik!!!! mniam:tak::tak:

Mydełko SebaMed wiem , ze jest w rossmanie na pewno i powinno byc tez w aptece, takie biale pudeleczko i rozowo-zielony (chyba, nie pamietam dokaldnie bo wywalilam) napis.

Kobiety ktore nie maja problemow ze skora i cera to powinny na kolanach do Czestochowy (tak sie u nas mowi:laugh2:)...a one najczewsciej same nie wiedz ajakie maja szczescie...i juz!

A ja mam teraz podklad z Lancome, wczesniej mialam bardzo dobry z Clarinsa do cery z klopotami i na to mam mineralnmy puder - przedtem uzywalam dlugo z oriflame-taki sypki, transparentny, a teraz mi sie skonczyl i kupilam tu w UK w aptece z No7...tez fajny-nakladam na podklad, zeby sie mordka nie swiecila.
A Tikanis polecala podklad kryjący z Vichy...podobno dobry przy naszych klopotach z cera.

Zaniepokojona-kochanie-to widze ze placuszek pełen wypasik!!!! mniam:tak::tak:

Mydełko SebaMed wiem , ze jest w rossmanie na pewno i powinno byc tez w aptece, takie biale pudeleczko i rozowo-zielony (chyba, nie pamietam dokaldnie bo wywalilam) napis.

Kobiety ktore nie maja problemow ze skora i cera to powinny na kolanach do Czestochowy (tak sie u nas mowi:laugh2:)...a one najczewsciej same nie wiedz ajakie maja szczescie...i juz!

A ja mam teraz podklad z Lancome, wczesniej mialam bardzo dobry z Clarinsa do cery z klopotami i na to mam mineralnmy puder - przedtem uzywalam dlugo z oriflame-taki sypki, transparentny, a teraz mi sie skonczyl i kupilam tu w UK w aptece z No7...tez fajny-nakladam na podklad, zeby sie mordka nie swiecila.
A Tikanis polecala podklad kryjący z Vichy...podobno dobry przy naszych klopotach z cera.
słyszałam o tych kosmetykach clarinsa że są dobre właśnie musze sie rozgladnać za takim fluidem moze jak mi sie skończy ten co mam w domu a mam Lirene matująco wygładzajacy nawet dobry, często go kupuję a ten z Vichy to mialam i nawet jest dobry ale moim zdaniem po nałożeniu tworzy maske na twarzy ale jest kilka rodzai tych pokładów z Vichy a ja miałam Dermablend tak sie chyba nazywał.

gotuj kinguś musisz się dobrze odżywiać :tak::-)

reklama
słyszałam o tych kosmetykach clarinsa że są dobre właśnie musze sie rozgladnać za takim fluidem moze jak mi sie skończy ten co mam w domu a mam Lirene matująco wygładzajacy nawet dobry, często go kupuję a ten z Vichy to mialam i nawet jest dobry ale moim zdaniem po nałożeniu tworzy maske na twarzy ale jest kilka rodzai tych pokładów z Vichy a ja miałam Dermablend tak sie chyba nazywał.

gotuj kinguś musisz się dobrze odżywiać :tak::-)

No wlasnie z nimi jest taki problem, ze najczesciej te co kryja i matuja dorze to sa takie geste i jak sie nalozy to jest maska na buzi...ale efekt krycia niezly i taki jest ten z clarinsa. Ale z lancome-moge ci polecic bardzo lekki-ja mam go teraz, atez dobrze kryje i nie ma mowy o masce na buzi itp...jest niewidoczny, zaraz spr. nazwe i co podam.
A Lireny nie probowalam, wiec nie moge porownac...jednak jak ci pasuje to dlaczego chcesz zmienic?

Kingus-co smacznego gotujesz?

Do góry