olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Lulu ja tez nie bedze przesadzac, spedzamy je tylko we dwoje. Wiec ile mozna zjesc, to tylko 2 dni. Jakies ciasto, pare smakolykow i tyle, Mezus na diecie wiec tez nie moge przesadzac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
plamienia zalicza sie do poprzedniego cyklu wiec dzisiej masz 1dchej kobietki
wpadłam sie przywitac i powiedziec, ze u mnie ok, z wyjątkiem tego ze @ przylazła i mam w dodatku problem ktory dzien wziasc za 1 dc , wczoraj wieczorem mialam plamienia, dzis rano jak sie obudzilam to juz poleciala krewka
ciekawa jestem co u was sie jada na sniadanko świtąteczne bo u mnie zawsze mama robila zupke chrzanowa na białym barszczu!!! i teraz ja to przenioslam do rodziny meża! ale tak na szybko barszcz bialy z torebki i do srodka dużżżżżo chrzanu!![]()
Lulu ja tez nie bedze przesadzac, spedzamy je tylko we dwoje. Wiec ile mozna zjesc, to tylko 2 dni. Jakies ciasto, pare smakolykow i tyle, Mezus na diecie wiec tez nie moge przesadzac.
hej kobietki
wpadłam sie przywitac i powiedziec, ze u mnie ok, z wyjątkiem tego ze @ przylazła i mam w dodatku problem ktory dzien wziasc za 1 dc , wczoraj wieczorem mialam plamienia, dzis rano jak sie obudzilam to juz poleciala krewka
witaj kochana ja już upiekłam sobie rurki i kruche spody do placka i mi się więcej nie chce.Wtam sie pochmurnie!
Kingus, Zaniepokojoa-dziekuje kochane!!! Nadal to samo z tym, ze jeszcze doszedl podly humor...ale to normalne, jak szaro za oknem, człowiek chory, ida swieta i wiele by sie chciało zrobić, a niewiele sie da. Dupa zbita i już. Nawet okien nie mam kurka jak umyc, bo mam w salonie cala sciane z okien od sciany do sufity-i nie jestemw stanie sie gimnastykowac...a juz takie brudne ze jak patrze na nie to mnie szlag trafiaMaż nie umyje bo sadzi ze to zbyteczne, skoro w maju sie stad wyprowadzamy-to po co komus myc okna na potem...paranoja...soedze swieta przy zaslonietych zaslonach zeby na te brudaski nie patrzec i juz
![]()
kruche spody do placka i mi się więcej nie chce.
coś strasznego z tą moją cera się dzieje dzisiaj to nawet ni mam ochoty patrzeć w lustro na swoje odbicie, tak mnie obsypało że mnie szlak trafia. jak byłam u mojej gin to mi proponowała wrócić do tabletek anty bo wtedy miałam dużo lepszą cerę ale nie rewelacyjna ale przynajmniej mogłam na siebie patrzeć w lustrze.ale że staramy sie o dzidziusia to odmówiłam tych tabletek ale już mam dość tego trądziku mojego.
jakie macie zdanie na temat tabletek antykoncepcyjnych? ja brałam je przez 2 lata i odstawiłam bo dziecko chcemy mieć a brałam tylko z tego wzgledu że mi cere poprawiały, i tak mysle ze jak mi sie po dziecku - jak sie uda zafasolkować - cera nie poprawi to chyba od nowa będe je brać.![]()
O jak raniutko przyszła. Oby następnej już nie było;-)A u mnie @ zapukala do drzwi o 4 ranoNowy cykl rozpoczety. I znowu sie poludze ze sie uda. :-(
No to dobrze, że nie masz za dużo roboty.My na swieta jedziemy do znajomych na drugi koniec Irlandii, nie kazali nic robic jedzonka tylko najwyzej kupic polska wedlinewiec przygotowanie swiat mam z glowy
ehhh jak mi dobrze
w sumie to dobrze bo nawet nie mialabym do tego glowy
![]()
Trzymam kciuki:-)U mnie 4dc jeszcze trochę i znowu zaczną się staranka![]()
Trudno raz mogą być brudne okna;-) Myślałam, że dziś troszeczkę lepiej będziecie u Ciebie ze zdrówkiem.Wtam sie pochmurnie!
Kingus, Zaniepokojoa-dziekuje kochane!!! Nadal to samo z tym, ze jeszcze doszedl podly humor...ale to normalne, jak szaro za oknem, człowiek chory, ida swieta i wiele by sie chciało zrobić, a niewiele sie da. Dupa zbita i już.
Ja jestem nawiedzona wiem ale umówiłam się na jutro do ginka sprawdzić czy wszystko ok. Zadzwoniłam dziś i były jeszcze miejsca i potraktowałam to jako znak;-) Wiem nienormalna jestem. Ciekawe jak zareaguje pani dr jak mnie zobaczy![]()