reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam!!
Wczoraj nie zajrzałam bo byłam na randce z M. w kinie a potem kolacji... było super!
Na chwilę przestałam myśleć o tym wszystkim.
U mnie od wczoraj ból piersi i sutków, więc albo nic z tego nie wyszło (bo mnie bolą piersi przed @ ale sutki???) albo dobry objaw?! Brzuch mnie cały czas boli jak na @... zobaczymy już bliżej niż dalej. Najgorsze że objawy ciążowe są prawie takie same jak @-we ...
POZDRAWIAM!
Bardzo dobre wiadomości:tak: Sutki na @ raczej nie bolą pachnie tu fasolką:tak:
A swędzą cię troszkę piersi i sutki?

reklama
wikula u mnie zawsze tak było ze sie jajkiem tym ze swieconki dzielilo zanim sie zaczęło jeść:szok::tak::tak:

ale wlasnie kazdy w domu ma inne zwyczaje jak poszla do męża pierwszy raz na wigilie w tym roku to troszke sie zszokowalam ze przed jedzeniem tesc czytal pismo swiete na stojaka ,a potem po dzieleniu sie oplatkiem reszte oplataka sie macza w miodze i je!!!:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
No ładnie piękne objawy:tak:
Masz rację nie ma się co nakręcać bo i tak się myśli ciągle o tym czy się udało a może itd..:happy:
Kochana i jak tu się nie nakręcać... nie?
Poczytałam trochę w necie że ból sutków to na 99 % objaw ciąży... i dopiero teraz się nakręciłam, ale w głowie wciąż sobie powtarzam że nie możliwe że się udało...

Kochana i jak tu się nie nakręcać... nie?
Poczytałam trochę w necie że ból sutków to na 99 % objaw ciąży... i dopiero teraz się nakręciłam, ale w głowie wciąż sobie powtarzam że nie możliwe że się udało...
Moją przyjaciółkę też najpierw bolały sutki, cały czas jej stały i miały malinowy kolor.:-) brzuch bolał jak na @ i też nie dowierzała mówiła że to nie możliwe.
Ale teraz jak ja ją molestuje pytaniami co czuła na początku to mi mówi że miała takie przeczucie że jednak się udało ale bała się nakręcać i rozczarować.:happy:

reklama
Moją przyjaciółkę też najpierw bolały sutki, cały czas jej stały i miały malinowy kolor.:-) brzuch bolał jak na @ i też nie dowierzała mówiła że to nie możliwe.
Ale teraz jak ja ją molestuje pytaniami co czuła na początku to mi mówi że miała takie przeczucie że jednak się udało ale bała się nakręcać i rozczarować.:happy:
Ja tak się czuję wciąż boję się rozczarownia i staram się nie nakręcać:zawstydzona/y:, jakby co to będę walczyła dalej...
A ty jak się czujesz???:-)

Do góry