reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam wyjątkowo o poranku, ponieważ dziś się urlopuję :tak:
(urlopuję, hehe - czeka pranie, sprzątanie, czas się też chyba brać powoli za sałatkę i jakieś ciacho... i na pewno coś jeszcze do roboty się znajdzie)
Dziś lekko mi spadła temperatura, brzuch coś pobolewa, chyba mnie @ uszczęśliwi na święta :no:

Andziu_S nie wiem, czy to coś podpowie w kwestii starań Twojej siostry, nie czytałam wszystkiego ale znalazłam taki wątek, zerknij, może coś mądrego tam piszą:
Kafeteria - Enterococcus faecalis-zakazenie bakteryjne pochwy
Ale może najlepiej, gdyby siostra poradziła się lekarza?

reklama
Witam wyjątkowo o poranku, ponieważ dziś się urlopuję :tak:
(urlopuję, hehe - czeka pranie, sprzątanie, czas się też chyba brać powoli za sałatkę i jakieś ciacho... i na pewno coś jeszcze do roboty się znajdzie)
Dziś lekko mi spadła temperatura, brzuch coś pobolewa, chyba mnie @ uszczęśliwi na święta :no:

Andziu_S nie wiem, czy to coś podpowie w kwestii starań Twojej siostry, nie czytałam wszystkiego ale znalazłam taki wątek, zerknij, może coś mądrego tam piszą:
Kafeteria - Enterococcus faecalis-zakazenie bakteryjne pochwy
Ale może najlepiej, gdyby siostra poradziła się lekarza?
I ja coś znalazłam:-)
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - BAKTERIA E COLI???coz to jest??

http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14843

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim zgromadzonym
- hmmm.... co nas tak malo o poranku? :eek::eek::eek:
a mi sie nic nie chce!!!!!!!!!!!!!!!! mam totalnego lenia jetsem niewyspana!!!!! owu znowu bedzie pozno wiec i dlugasny cykl .... buuuu i na wyjazd dopiero sie @ pewnie skonczy! :confused2: szlak by to trafil! a tak fajnie moglo byc ... bobasowi bysmy pokazywali zdjeica z wyjazdu i mowili - pod tą palma kochanie powstałes! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ... taaaa wiem odwala mi!
praca lezy obok sie nawarstwia .... w domku czeka mnie dzisiej pakowanie ... jutro po pracy juz wyjezdzamy! z psiakiem wiec bedzie wesolo! jak moj kudłacz zobaczy staw to mam jak w banku pare kompieli na dzien! :confused2: ... o wzielo mnie na monolog!!! bywa.... bedziecie mialy co czyta! :-p do tego praca dyplomowa lezy odlogiem okazalo sie ze brakuje nam sporo podstawowych danych (dostalysmy niepelne) i po swietach trzeba sie bedzie zwalniac z pracy i lecie i prosic sie ... moj najwiekszy rozdzial .... taaa.. fajny tytuł to on ma i raptem 2 strony zapisane! :confused2: ...i chce mi sie spac! ....

Witam:-):-)
wystraszylam wszystkich tym wirusem czy co??? gdzie sa wszyscy?
Jak się dziś czujesz??

A ja dzis nie czuje sie wcale jakbym byla w ciazy... jakby cisza po burzy, ciekawe czy jednoczesnie przed kolejna...
No to dobrze, że mdłości osłabły :tak:

A właściwie to przed @ temperatura rośnie czy spada?
Mi spadała w dzień @.

Dziewczyny - mam pytanie:-)
Moje pytanie - a raczej mojej siostry;-) czy można się starać w tym wypadku!
Wiesz pewnie dużo osób ją ma ale o tym nie wie i się stara. Na wszelki wypadek możesz tutaj położnej zapytać
Smyk

Dzis juz lepiej ale sie zdziwili w pracy, ze sie zbuntowalam, bo zawsze taka potulna. grzeczna. Obiecalam sobie, ze i ja bede sie o wszystko domagac licze kazda swoja przerwe do ostatnich 2 min. Nie ma.
No pewnie :tak::tak:

hej hej;-)
jakos dzis nie mam czasu zagladac na BB, tworzę caly dzien filmik dla siostry i szwagra z okazji 3 rocznicy slubu:tak: i torszke mi zeszlo....
Na pewno super wyszedł :tak::-)

ja mialam bardzo pracowity dzien,ale w domku az blyszczy i pachnie.No!teraz to ja moge czekac na swieta.buziaki!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
:-):-)

Cześć wszystkim zgromadzonym
- hmmm.... co nas tak malo o poranku? :eek::eek::eek:
a mi sie nic nie chce!!!!!!!!!!!!!!!! mam totalnego lenia jetsem niewyspana!!!!! owu znowu bedzie pozno wiec i dlugasny cykl .... buuuu i na wyjazd dopiero sie @ pewnie skonczy! :confused2: szlak by to trafil! a tak fajnie moglo byc ... bobasowi bysmy pokazywali zdjeica z wyjazdu i mowili - pod tą palma kochanie powstałes! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ... taaaa wiem odwala mi!
Właśnie nie wiem co dziewczyny robią ;-);-)
Może się uda jak wrócicie...:-D:-D:-D:-D

witam się z wszystkimi

widze że wczoraj nie tylko ja poszłam wcześnie spać wykończona porządkami przedświątecznymi.
dzisiaj mam w planie coś upiec i dalej sprzątać bo jeszcze nie skończyłam bo miałam wczoraj ślimacze tempo, znów mnie na monolog wzięło..:rofl2:
ide sobie kawkę zrobić na rozbudzenie bo dzisiaj taka pogoda troche zachmurzona i znów mi sie nic nie będzie chciało :tak:

Kropeczko jak się dzisiaj czujesz??

mam nadzieję ze święta będą piękne jak tych pare poprzednich dni:tak::-)
już przygotowana jesteś do świąt bo ja jeszcze mam duzo do zrobienia:tak::-(
Dobrze by było bo teraz jakoś tak ponuro jest.
Śniadanie jemy u teściowej i robię do niej sałatkę a w poniedziałek jedziemy na działkę. W domku trzeba pościel zmienić i takie co tygodniowe porządki(odkurzanie, kurze) a i M musi czyste firanki w pokoju powiesić.

Dobrze by było bo teraz jakoś tak ponuro jest.
Śniadanie jemy u teściowej i robię do niej sałatkę a w poniedziałek jedziemy na działkę. W domku trzeba pościel zmienić i takie co tygodniowe porządki(odkurzanie, kurze) a i M musi czyste firanki w pokoju powiesić.
a widzisz z tego wszystkiego to o firankach zapomniałam musze je wyprasować i też zmienić, a my śniadanie w domku potem do teściowej na obiad jedziemy a w poniedziałek to moj sentyment bo od dzieciństwa odwiedzamy dom rodzinny mojej mamy i tego roku też a tam zawsze wesoło jest i bardzo lubie u nch przebywać:tak:

chciałabym żeby mój mężul też wieszał za mnie firanki ale to dopiero jak w ciąży bedę bo tak to mówi ze on nie umie a wtedy będzie musiał sie nauczyć:tak::-D

reklama
oj świeta ... no ja jutro nogi za pas i w drogę do teściow (300km) ale tam wsio na miejscu bede robic chyba ze mnie pokusi dzisiej zrobic babke mam super przepis ktory zawsze wychodz a teraz chce go zmodyfikowac zeby byla 2 kolorowa babeczka (dorzuce kakao :-p) i jakąs polewe walne :sorry: a jaka sałatkę bedziecie robić!!!?
poza oczywista chyba jarzynową! :laugh2: ciekawa jestem co u was sie jada na sniadanko świtąteczne bo u mnie zawsze mama robila zupke chrzanowa na białym barszczu!!! i teraz ja to przenioslam do rodziny meża! ale tak na szybko barszcz bialy z torebki i do srodka dużżżżżo chrzanu! :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry